Når du gennemser filer med Mini Bridge-panelet i Photoshop , InDesign eller InCopy , vises følgende meddelelse under Indhold:

"Venter på Bridge."

Der vises ingen filer eller mapper

Mini Bridge bruger en baggrundsproces ved navn SwitchBoard til at kommunikere med Adobe Bridge. Hvis SwitchBoard ikke kan åbne Adobe Bridge, kan Mini Bridge ikke vise dine filer. Dette problem opstår også, hvis Photoshop, InDesign eller InCopy ikke kan kommunikere med Adobe Bridge gennem SwitchBoard. Løsningerne på fejlen "Venter på Bridge" omfatter rettelse af denne SwitchBoard-kommunikationsfejl. Prøv følgende løsninger i rækkefølge, og stop, når du har løst problemet.

Løsning 1: Gendan indstillingsfilerne til SwitchBoard.

1. Afslut alle Adobe-programmer.
  2. Gå til en af følgende mapper i Finder (Mac OS) eller Windows Stifinder (Windows):

• Mac OS X: /Brugere/Dit brugernavn/Bibliotek/Indstillinger/Adobe
    • Windows 7/Vista: C:\Brugere\Dit brugernavn\AppData\Roaming\Adobe
    • Windows XP: C:\Documents and Settings\Dit brugernavn\Application Data\Adobe

Bemærk: Erstat Dit brugernavn ovenfor med navnet på din Mac OS- eller Windows-brugerkonto.

3. Slet mappen SwitchBoard.
  4. Genstart computeren.
  5. Åbn Photoshop, InDesign eller InCopy, og åbn Mini Bridge-panelet.

Løsning 2: Føj SwitchBoard til listen over undtagelser i din firewall.

Firewallprogrammer bruges til at beskytte computere mod trusler fra internettet. Nogle eksempler på firewallprogrammer kunne være Mac OS Application Firewall, McAfee, Norton, Windows Firewall og ZoneAlarm.

Hvis firewallprogrammet forhindrer SwitchBoard i at kommunikere med Adobe Bridge, kan Mini Bridge dog ikke vise dine filer. De fleste firewallprogrammer kan gemme en liste over undtagelser, dvs. en liste over programmer der har adgang til ressourcer på netværket. Det er muligt, at denne i dit firewallprogram kaldes for en "hvidliste" eller "tillad-liste".

Hvis du vil have anvisninger til at føje undtagelser til firewallprogrammet, skal du kigge i dokumentationen til firewallprogrammet eller kontakte producenten.

SwitchBoard installeres på et af følgende steder:

• Mac OS X: /Bibliotek/Programunderstøttelse/Adobe/SwitchBoard/SwitchBoard.app
  • 32-bit udgaver af Windows: C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\SwitchBoard\SwitchBoard.exe
  • 64-bit udgaver af Windows: C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\SwitchBoard\SwitchBoard.exe

Genstart computeren, når du har føjet SwitchBoard til listen over undtagelser i firewall-programmet. Åbn Photoshop, InDesign eller InCopy, og åbn Mini Bridge-panelet.

Løsning 3: (Windows) Sørg for, at Windows' værtsfil indeholder standardposterne.

SwitchBoard peger på serveren localhost, der er et internt navn for ding computer, for at kommunikere med Adobe Bridge. Som standard indeholder værtsfilen i Windows en reference til localhost. Hvis værtsfilen ikke indeholder denne post, eller hvis posten er forker, kan Mini Bridge dog ikke få adgang til dit indhold.

Du kan finde ud af, hvilke oplysninger der kræves i værtsfilen til din udgave af Windows, i Microsoft-supportartiklen 972034. Denne artikel indeholder også oplysninger om at gendanne standardindstillingerne for værtsfilen.

Løsning 4: (Windows) Ryd Windows' kryptografiske database, og nulstil SwitchBoard.

Første gang SwitchBoard køres på din computer, bruger det oplysninger fra Windows' kryptografiske database til at oprette værdier i registreringsdatabasen og filen switchboard.ini. Hvis SwitchBoard ikke kan læse denne database, er de resulterende værdier i registreringsdatabasen og filen switchboard.ini alle ugyldige. Disse ugyldige filer forhindrer SwitchBoard i at fungere korrekt.

1. Luk alle Adobe-programmer.
  2. Vælg Start > Kør (Windows XP), eller klik på Start (Windows 7 og Vista), skriv "%appdata%\Microsoft\Crypto" (inklusive citationstegn), og tryk på Enter.
  3. Omdøb mappen RSA til f.eks. glRSA.
  4. Vælg Start > Kør (Windows XP), eller klik på Start (Windows 7 og Vista), skriv regedit, og tryk på Enter. Registreringseditoren åbnes.
  5. I det venstre rude i registreringseditoren skal du åbne stien HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\IAC. Vælg nøglen IAC.
  6. Højreklik på MD5ID-værdien i højre rude, og vælg Slet. Klik på Ja i dialogboksen Bekræft sletning af værdi.
  7. Højreklik på bruger-id-værdien i den højre rude, og vælg Slet. Klik på Ja i dialogboksen Bekræft sletning af værdi.

8. Luk registreringseditoren
  9. Vælg Start > Kør (Windows XP), eller klik på Start (Windows 7 og Vista), skriv "%appdata%\Adobe\SwitchBoard" (inklusive citationstegn), og tryk på Enter.
  10. Slet filen switchboard.ini. (Hvis du ikke kan se filtypenavnet .ini, skal du slette filen af typen Konfigurationsindstillinger). Filen har et ikon, der ligner en notesbog med et gear på).
  11. Genstart computeren, åbn Photoshop, InDesign eller InCopy, og åbn Mini Bridge-panelet.

Løsning 5: Opret en anden brugerkonto.

Det kan ske, at en brugerkonto bliver beskadiget, hvilket forhindrer SwitchBoard i at få adgang til eller oprette de nødvendige filer. Opret en konto med samme tilladelser som din nuværende konto, log på den nye konto, og kør dine Adobe-programmer.

Du kan få hjælp til at oprette en brugerkonto i følgende dokumenter:

Kontakt din systemadministrator for at få yderligere hjælp.