Photoshop CC svarer ikke, når du bruger håndværktøjet.

Bemærk:

(kun macOS) Hvis håndværktøjet går i stå, når du bruger filteret Blødgør, funktionen Gem til web eller pluginet Camera Raw, kan læse denne artikel, som indeholder en række løsningsforslag.

Operativsystemer

Windows 10, macOS 10.12 (Sierra) og nyere

Løsning 1: Deaktiver antivirussoftware

Deaktiver eventuelle antivirusprogrammer, der er installeret på din computer, f.eks. Avast eller Webroot. Du kan læse i softwareproducentens dokumentation om, hvordan dette gøres.

Løsning 2: Gendan standardindstillinger i browseren, og deaktiver browserudvidelser

Internetbrowsere som Safari og Mozilla Firefox kan i visse tilfælde – især når der er installeret tredjeparts browserudvidelser – forhindre Photoshop i at fungere korrekt.

• Nulstil eller gendan browserindstillingerne til deres standardkonfiguration.
  • Deaktiver alle browserudvidelser.

Du kan læse i dokumentationen til browseren, hvordan dette gøres.

Løsning 3: Deaktiver eller afinstaller tredjeparts apps, værktøjer og drivere

Nogle gange kan udvidelser og værktøjer fremstillet af tredjeparter forhindre Photoshop i at fungere korrekt.

Photoshop-brugere har rapporteret, at dette problem kan opstå, når der er visse tredjeparts apps, værktøjer og drivere installeret på computeren.

• 1Password: Deaktiver eller afinstaller dette værktøj.
  • Evoluent Mouse Manager: Deaktiver eller afinstaller dette værktøj.
  • Spotify: Luk eller afinstaller denne applikation. Stop også unødvendige programmer og processer, der kører i baggrunden på computeren.
  • Mail: Deaktiver eller afinstaller dette værktøj.

Løsning 4: Kontrollér indstillinger for touchpad/pegefelt

Hvis du har en bærbar computer med Windows, skal du kontrollere følgende indstillinger for den indbyggede touchpad/pegefelt:

• Sæt indstillingen for pegefeltet til Ingen forsinkelse eller Minimum forsinkelse. Du kan læse mere om det i denne artikel.
  • Deaktiver evt. indstilling for ignorering af berøring med håndfladen.

Løsning 5: Opdater driveren til din Wacom-tablet-pc, og gendan Wacom-indstillingerne

Sørg for, at du har den seneste Wacom-driver, og gendan standardindstillingerne.