Du får en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at installere en opdatering til Adobe Photoshop CS6:

• Opdateringsfejl
  • U44M1P7
  • U44M2P7
  • U44M1P6
  • U44M1|210

Løsning

Mange opdateringsfejl skyldes manglende eller ændrede filer, der er nødvendige for Photoshop, og som typisk er blevet fjernet af et diskoprydningsprogram (eksempelvis CleanMyMac eller MacKeeper). Kontrollér, at du har de nyeste opdateringer til dine oprydningsværktøjer, eller hold op med at bruge disse værktøjer.

Forklaring på fejlkoder:

U = Opdateringsprogram
44 = Fejl ved installation af opdatering
M1 = Automatisk
M2 = Enkeltstående funktion
P = Programrettelse
6 = Udført med fejl*
7 = Installationen mislykkedes*

Problem:

• Installationen er ikke udført. Fejlkode: U44M1P7
  • Installationen er ikke udført. Fejlkode: U44M2P7
  • Installationen er ikke udført. Fejlkode: U44M1P6

Løsning: Kør installationsprogrammet

• Geninstaller Photoshop CS6 for at reparere/erstatte den manglende/ændrede fil. For at køre installationsprogrammet igen skal du vælge Hjælp > Opdateringer.

Problem: Adobe-opdateringen 13.0.1.2 viser fejlkoden U44M1I210.
Løsning:
Genstart computeren, og download og installer derefter opdateringerne manuelt. Der er flere oplysninger under Fejl U44M1I210 ved installation af opdateringer.

Yderligere oplysninger

*Der er yderligere fejlfindingstrin til fejlkode 6 og 7 under: Fejl "Lukningskode: 6", "Lukningskode: 7" | CS5, CS5.5