Med det vedhæftede plug-in til Mac OS og de vedhæftede registreringsnøgler til Windows kan du gemme større PSD- og PSB-billeder uden at komprimere dem. På den måde bliver billedet meget større. Det går dog meget hurtigere at gemme filen, hvis du har en hurtig harddisk, og der er nok diskplads til at gemme den større fil.

Plug-in'et til Mac OS og registreringsnøglerne til Windows fungerer kun med følgende udgaver af Photoshop:

• Photoshop CS5 (version 12.1, som er en del af Creative Suite 5.5)
  • Photoshop CS5 (version 12.0.4, som er en del af Creative Suite 5)

Opdatering af Photoshop CS5 til version 12.0.4

1. Åbne Photoshop.

2. Vælg Hjælp > Opdateringer, og følg vejledningen i Sådan holder du Photoshop opdateret.

Download og installation af plug-in'et til Mac OS

1. Afslut Photoshop.
  2. Ctrl-klik på plug-in'et nedenfor, og gem filen. Husk, hvilken placering du har valgt.
  3. Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på den for at pakke plug-in'et ud.
  4. Flyt filen DisallowFlateCompressionPSD.plugin til mappen Adobe Photoshop/Plug-ins/Extensions.
  5. Genstart Photoshop.

Download og installation af registreringsnøgler til Windows

Ansvarsfraskrivelse: Disse trin kræver, at du foretager ændringer i Windows-registreringsdatabasen, som indeholder kritiske system- og programoplysninger. Tag altid en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før den ændres. Adobe yder ikke support i forbindelse med problemer, der opstår som følge af forkert udført ændring af registreringsdatabasen. Du kan få flere oplysninger om Windows-registreringsdatabasen i brugervejledningen til Windows eller kontakte Microsofts tekniske support eller computerproducenten.

1. Afslut Photoshop.
  2. Højreklik på linket DisallowFlateCompressionRegKeys.zip herunder, og gem filen. Husk, hvilken placering du har valgt.
  3. Når filen er downloadet, skal du højreklikke på den for at pakke DisallowFlateCompressionRegKeys.zip ud.
  4. Aktivér DisallowFlateCompressedPSD ved at dobbeltklikke på DisallowFlateCompressedPSD_ON_D.reg.
    • Hvis Windows-funktionen Brugerkontokontrol er aktiveret, skal du klikke på Ja i dialogboksen Brugerkontokontrol. Hvis Brugerkontokontrol ikke er aktiveret, skal du klikke på Ja i den første dialogboks (Registreringseditor). Klik herefter på OK i den anden dialogboks, som bekræfter, at registreringsnøglen er blevet føjet til registreringsdatabasen.
  5. Genstart Photoshop for at kontrollere den nye funktionalitet (lagring af store PSB-filer uden flad komprimering).

1. Deaktiver DisallowFlateCompressedPSD ved at lukke Photoshop og dobbeltklikke på DisallowFlateCompressedPSD_OFF.reg.
  2. Hvis du genstarter Photoshop, aktiveres standardadfærden igen, så store PSB-billeder gemmes med flad komprimering.