Problem

Der er ingen overførselsfunktioner og halvtoneindstillinger i dialogboksen Udskriv i Adobe Photoshop. 

Løsninger

Løsning 1: Gem din fil i Photoshop EPS-formatet. 

Vælg funktionerne til at inkludere halvtoneskærm og inkludere overførselsfunktionen i dialogboksen med indstillinger for EPS.

Bemærk: Udskriv EPS-filer på en PostScript-printer.

Løsning 2: Brug Adobe InDesign til at udskrive med specifikke halvtoneskærme. 

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online