Photoshop kan ikke få forbindelse til Skærmversion af enheden via Wi-Fi.

Løsninger

Nedenfor ses problemer, som ofte forhindrer Photoshop i et forbinde til Skærmversion af enheden.

1. Kontrollér at Wi-Fi er aktiveret på både computeren og mobilenheden.

2. Kontrollér at computeren og mobilenheden er på samme trådløse netværk.

Oftest skyldes problemet, at mobilenheden er tilsluttet mobilnetværket i stedet for Wi-Fi-forbindelsen.

3. Hvis begge enheder er på samme trådløse netværk, og routeren er indstillet til at bruge en undernetmaske, skal du kontrollere, at de er på samme undernet.

4. Hvis begge enheder er på samme trådløse netværk, skal du kontrollere, at de ikke er forbundet via VPN.

5. Sørg for, at routeren er konfigureret til LAN.

Computeren og mobilenheden kan ikke kommunikere, hvis de kun er på WAN.

6. Kontrollér indstillingerne for henholdsvis antivirus, firewall og værtsfiler.

Photoshop eller enheden afholdes muligvis fra at kommunikere på netværket af henholdsvis en firewall, et antivirusprogram eller en værtsfil.

7. Kontrollér, at du er logget ind på Creative Cloud med samme Adobe ID som på computeren og mobilenheden.