Funktionen Variationer mangler i menuen Billede > Justeringer i 64-bit-versionen af Photoshop CS4 i Windows Vista.

Årsag

Plug-in'et Variationer installeres ikke på nogle systemer. Det installeres normalt på C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CS4 (64 Bit)\Locales\[locale]\Additional Plug-Ins\Win\Filters\

Hvor [locale] afhænger af hvilken sprogversion af Photoshop, der er installeret, f.eks. en_US.

Løsning

Kopiér det vedhæftede Variationer-plug-in til følgende placering:

C:\Programmer\Adobe\Adobe Photoshop CS4 (64 Bit)\Locales\[locale]\Additional Plug-Ins\Win\Filters\

Opret selv mappestrukturen Plug-Ins\Win\Filters\, hvis den ikke allerede findes.

Klik her for at downloade plug-in'et Variationer