Med Fuse CC kan du nemt samle dine egne menneskefigurer med et bredt udvalg af kropsdele, hårvalg, beklædningsgenstande og tøjteksturer som f.eks. læder, bomuld, metal og plastik.

Når du er klar, kan du overføre 3D-figurerne direkte fra Fuse til Creative Cloud Libraries.

Overførsel af 3D-figurer fra Fuse til Creative Cloud Library

Når du er i Photoshop, kan du åbne aktivet i 3D-arbejdsrummet og anvende animationer til figuren ved at følge nedenstående trin:

1. Åbn det bibliotek, du synkroniserede din figur til, i panelet Biblioteker. Fuse-figuren skal vises under 3D-aktiver.

2. Dobbeltklik på figuren for at åbne den.

3. Skift til 3D-arbejdsrummet, hvis du er i et andet arbejdsrum.

4. Vælg figurens skelet i 3D-lag.

5. Vælg krop i panelet Egenskaber.

6. Søg efter en handling, f.eks. Dans.

7. Klik på et miniatureeksempel for at anvende animation på modellen. Juster parametrene for animationen, hvis det er nødvendigt. Du kan f.eks. trække i animationens længde.

8. Vælg nu ansigt i panelet Egenskaber.

9. Søg efter et udtryk, f.eks. glad.

10. Klik på et miniatureeksempel for at anvende animation på modellen. Juster styrken af udtrykket samt øjen- og hovedstillinger, hvis det er nødvendigt.

Nu har du en fuldt animeret og poserende figur, som er klar til at blive indsat i en hvilken som helst scene, du vælger.