Se nyhederne i den seneste udgivelse af Photoshop.

Bemærk:

December 2020-udgivelsen af Photoshop (version 22.1) indeholder

Zoomify-kommandoen blev fjernet. Besøg http://www.zoomify.com for at lave og se forhåndsvisninger af Zoomify-indhold.

Photoshop på computer

Oktober 2020-udgivelse (version 22.0)

Neural Filters

Neural Filters

Udforsk en række kreative idéer med nye genfortolkede filtre fra Adobe Sensei. Farvelæg dine gamle sort/hvide fotos, skift ansigtsudtryk, eller rediger dine portrætter drastisk.

Automatisk synkronisering af forudindstilling

Erstatning af himmel

Vælg og udskift hurtigt himlen i et foto, og juster automatisk dine farver, så de passer til den nye himmel. Få den stemning, du ønsker, i dine fotos, selv hvis optagelsesbetingelserne ikke var perfekte.

Få mere at vide direkte i appen

Få mere at vide direkte i appen

Med det helt nye Discover-panel i appen kan du søge efter og finde nye Photoshop-værktøjer, praktiske selvstudier, artikler og hurtige handlinger, der kan hjælpe dig med at komme op på et højere niveau og tage nye udfordringer i Photoshop.

Forbedrede cloud-dokumenter

Forbedrede cloud-dokumenter

Få adgang til tidligere gemte versioner af cloud-dokumenter direkte i Photoshop. Det er nu nemmere end nogensinde før at få vist, markere og vende tilbage til tidligere versioner af dine kreative dokumenter.

Mønstereksempel

Mønstereksempel

Forestil dig, hvordan dit design vil blive forvandlet til et mønster. Du kan hurtigt visualisere og oprette gentagne mønstre i realtid uden problemer med Mønstereksempel.

Photoshop på iPad

Oktober 2020-udgivelse (version 2.0)

Livestream, mens du skaber

Livestream, mens du skaber

Kom i gang! Del din kreative proces i Photoshop direkte på din iPad i realtid med andre på Behance. Brug chatboksen og indstillingerne for lyd/video-streaming til at interagere med dit publikum, mens du opretter.

Discover fra Behance

Discover-galleri

Få vist et udvalg af illustrationer, projekter og livestreams fra andre Photoshop-brugere for at få inspiration og sætte skub under din egen kreativitet.

Rediger din billedstørrelse

Rediger din billedstørrelse

Du kan nemt ændre mål og opløsning på dit Photoshop-dokument, så det passer til det output, du skal bruge til dit projekt.

Tidligere versioner af Photoshop