Se nyhederne i den seneste udgivelse af Photoshop.

Photoshop på computer

Februar 2021-udgivelse (version 22.2)

Inviter andre til at redigere dine cloud-dokumenter

Inviter andre til at redigere

Samarbejd nemt ved at invitere andre til at redigere dine cloud-dokumenter. Du kan nemt finde de cloud-dokumenter, du er blevet inviteret til, under fanen Delt med dig på startskærmen.

Synkronisering af forudindstillinger på tværs af enheder

Synkroniser dine forudindstillinger

Synkroniser automatisk dine foretrukne forudindstillinger, f.eks. pensler, farveprøver, farveforløb, mønstre, typografier og figurer, på tværs af computere, du bruger til at arbejde med Photoshop.

Photoshop på iPad

Februar 2021-udgivelse (version 2.1)

Inviter andre til at redigere

Inviter andre til at redigere

Samarbejd om dine Photoshop-cloud-dokumenter ved at invitere andre til at se og redigere dit dokument fra din iPad.

Tidligere versioner af Photoshop