Lagerkompatibilitet for Motion Graphics-skabeloner

Forstå, hvilke versioner af Motion Graphics-skabeloner er kompatible med din udgave af Premiere Rush- eller Premiere Pro-programmet.

Brug denne tabel til at forstå, om en skabelon for bevægelsesgrafisk på lager fungerer sammen med den version af appen (Premiere Pro eller Premiere Rush), du har.

På lagerwebstedet tilføjer Adobe kompatibilitetsversionen til detaljernes visning af et aktiv. Hvis for eksempel en Motion Graphics-skabelon har kompatibilitetsversion 1.4, så vil den fungere sammen med Premiere Pro 13.0 og Premiere Rush 1.0.

Produkt-app-version

Kompatibilitetsversion

Premiere Pro 12.0.x

Premiere Pro 12.1.x

• Premiere 13.0.x
  • Premiere Rush 1.0.x

• Premiere 13.1.x
  • Premiere Rush 1.1.x

• Premiere Rush 1.2.x
  • Premiere Pro 14.x

• Premiere Pro 15.x
  • Premiere Rush 2.x

• Premiere Pro 22.x