Adobe PDF Pack er en tjeneste i Acrobat.com-serien af onlinetjenester. Brug Adobe PDF Pack til at oprette, eksportere, underskrive og spore PDF-filer. De filer, du opretter, gemmes automatisk på din Adobe PDF Pack-konto.

Du kan konvertere dokumenter og billeder til PDF, men du kan ikke redigere PDF-filer i Adobe PDF Pack. Se i Acrobat Hjælp for at få oplysninger om redigering af PDF-filer.

Opret PDF

Hvis du har et betalt abonnement på Adobe PDF Pack-tjenesten, kan du nemt oprette PDF'er fra forskellige formater, herunder Microsoft Word, Excel, PowerPoint og billeder.

Filtyper, du kan konvertere til PDF

Konverter en af følgende filtyper til PDF:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Text (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Billede (bitmap, JPEG, GIF, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- og StarOffice-præsentation, -regneark, -grafik og dokumentfiler (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD, STW).

Bemærk:

Du kan ikke kombinere PDF-filer, der er sikre og beskyttet med adgangskode, 3D eller er en del af en PDF-portefølje.

1. Klik på Log på øverst til højre i Reader DC-vinduet.

2. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode i Adobe Sign-dialogboksen.

3. Klik på Opret PDF i højre rude.

Konverter filer til PDF
    Konverter filer til PDF

4. Den fil, der er åbnet i øjeblikket, vælges som standard til konvertering. Klik på Vælg fil, der skal konverteres til PDF for at gennemse og vælge en anden fil.

5. Klik på Konverter.

Filen konverteres til PDF-format og gemmes på din Adobe PDF Pack-konto.

Bemærk:

Du kan se en komplet liste over filer, du har konverteret, ved at klikke på Opret PDF og derefter klikke på linket Vis konverterede filer under knappen Vælg fil.

Få flere oplysninger om onlinetjenester

Adobe PDF Pack er bare en af de onlinetjenester, der findes i Reader. Klik på Værktøjer i den primære værktøjslinje for at se nye værktøjer og tjenester, du kan få i Adobe Reader DC. Læs mere på www.adobe.com/go/learn_acr_dex_dk.