Du kan få dokumenter underskrevet af andre ved at bruge værktøjet Udfyld og underskriv, der benytter cloudtjenester fra Adobe Sign. Her kan underskrivere hurtigt underskrive aftaler, uanset hvor de er, via en webbrowser eller mobilenhed. Underskrivere behøver ikke at tilmelde sig eller købe Adobe-produkter for at underskrive aftalerne.

Der sendes en mail til underskriverne, der beder dem om at underskrive aftalerne. Når det er underskrevet, vil både du og dine underskrivere modtage den underskrevne PDF i en mail. Du kan spore hele underskrivelsesprocessen i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC fra Hjem > Til underskrivelse.

Få dokumenter underskrevet af andre

Understøttede filtyper til underskrivelse

Ud over PDF kan du sende Microsoft Office-filer, forskellige billedfiler, HTML-filer og tekstfiler til underskrivelse. De understøttede filtyper er: DOC, DOCX, RTF, XLS, XLSX, PPT, PPTX, TXT, CSV, HTML, HTM, TIFF, TIF, BMP, GIF, JPG, JPEG og PNG.

Bemærk! Fuldfør dine redigeringer, før du underskriver. Den underskrevne aftale certificeres af Adobe Sign. Hvis den underskrevne aftale redigeres, er den ikke længere certificeret.

Trin:

1. Åbn den PDF, du ønsker underskrevet, i Acrobat eller Acrobat Reader.

2. Klik på Udfyld og underskriv i højre rude, eller vælg Værktøjer > Udfyld og underskriv. Værktøjet Udfyld og underskriv vises.

Landingsside for Udfyld og underskriv

Bemærk:

Hvis du ikke kan se denne nye Adobe Sign-grænseflade, skal du opdatere Acrobat DC til den nyeste version. Hvis du automatisk vil opdatere fra Acrobat DC, du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer. Følg trinnene i vinduet Opdateringsprogram for at downloade og installere de seneste opdateringer.

3. Klik på Andre. Muligheden Tilføj underskrivere vises.

Landingsside for Adobe Sign
  4. Gør følgende:

1. I feltet Underskrivere skal du tilføje modtageradresser i den rækkefølge, som dokumentet skal underskrives i.
    2. Skift standardteksten i området Emne og besked som ønsket.
      Valgfrit: Hvis du vil tilføje flere personer, der blot skal orienteres, kan du bruge Tilføj CC-knappen for at føje deres mailadresser til cc-listen.
    3. Hvis du vil tilføje flere dokumenter, skal du klikke på Tilføj filer og derefter finde og vælge dokumenterne. (Hvis du ikke vil bruge Avancerede indstillinger, skal du springe det næste valgfrie trin over.)
    4. (Valgfrit) Klik på Flere indstillinger, hvis du vil specificere avancerede indstillinger såsom underskrivergodkendelse, påmindelser og mere.
      • Indstillingen Udfyld i rækkefølge er som standard slået til. Tallene ved mailadresserne afspejler rækkefølgen for medlemsskab. Hvis du ikke vil følge en bestemt rækkefølge for underskrivelse, skal du angive indstillingen til Udfyld i vilkårlig rækkefølge.
        (Valgfrit) Klik på Tilføj mig, hvis du vil inkluderes som underskriver af dokumentet.
      • Angiv godkendelsestype, f.eks. Mail, Adgangskode, Social identitet, Vidensbaseret godkendelses eller Telefon.
      • Beskyt PDF-filen med en adgangskode.
      • Angiv en Deadline for udfyldelse.
      • Indstil påmindelse, som modtagerne skal handle på.
      • Angiv Modtageres sprog i den sendte mail.
    Adobe Sign – avancerede indstillinger
    Flere eller avancerede indstillinger
  5. Klik på Angiv, hvor der skal underskrives eller Næste.

Dokumentet er nu klart til at få tilføjet felter, som du ønsker, at underskriverne udfylder eller underskriver.

Bemærk! Hvis du har tilføjet flere dokumenter, konverteres de til PDF-filer og kombineres til én enkelt fil. Den kombinerede fil åbnes for dig, så du kan tilføje de relevante felter.

6. Vinduet Angiv, hvor der skal udfyldes og underskrives vises med indstillinger baseret på, om du har tilføjet én underskriver eller flere underskrivere.

• Hvis du har tilføjet én underskriver, vil du se den forenklede indstillinger som vist nedenfor. For at placere en signatur eller et andet felt skal du klikke på den ønskede placering i dokumentet og derefter indstille feltets egenskaber fra dets genvejsmenu.
    Angiv, hvor der skal udfyldes og underskrives
    • Hvis du har tilføjet flere underskrivere, ser du indstillingerne som vist nedenfor. Klik på knappen  for at anbringe de registrerede formularfelter i PDF-dokumentet. Eller træk felter fra fanerne i højre rude, og slip felterne de ønskede steder i dokumentet.
    Tilføj signaturfelter i dokumentet
  7. Når du har placeret alle ønskede felter på dokumentet, skal du klikke på Send. Dokumentet sendes til underskrivelse til modtagerne, og der vises en bekræftelse.

Bekræftelse af sendt til underskrivelse

Du får en mail fra Adobe Sign, hvor der står, at aftalerne er sendt til underskrivelse af den første underskriver. Den første underskriver modtager også en mail med et link til at underskrive aftalen. Når underskriveren tilføjer sin signatur i signaturfeltet og derefter klikker på knappen Klik for at underskrive, sendes aftalen til underskrivelse til den næste underskriver med et link til at underskrive osv. Når aftalen underskrives af alle underskriverne, får alle en kopi af den underskrevne aftale.

Alle dine underskrevne dokumenter opbevares ét sted, og du har adgang til dem overalt. Få mere at vide under Spor dokumenter, der er sendt til underskrivelse i afsnittet nedenfor.

Underskriverens oplevelse

En underskriver modtager en mail med et link til at underskrive aftalen. Og hvis underskriveren bruger Acrobat DC eller Acrobat Reader DC-programmet, vil underskriveren se en notifikation om, at en aftale er blevet delt til underskrivelse. Få flere oplysninger under Underskriv en aftale.

Bemærk:

Underskrivere behøver ikke at tilmelde sig eller købe Adobe-produkter for at underskrive aftaler. De kan underskrive aftaler via en webbrowser, mobilenhed eller Acrobat DC / Acrobat Reader DC-programmet.

Spor aftaler, der er sendt til underskrivelse

Tilgængelig i Acrobat DC

Du kan holde styr på, hvilke aftaler der er sendt til underskrivelse, er blevet underskrevet eller venter på din underskrift.

Individuelle brugere og teambrugere

Gå til Startside > Til underskrivelse. Alle dokumenter, der er delt til underskrivelse, vises.

sfs-retail-users

Virksomhedsbrugere

1. Hjem > Til underskrivelse skal du klikke på Åbn Adobe Sign.

Åbn Adobe Sign
  2. Siden Administrer i Adobe Sign vises i et nyt browservindue.

Spor aftaler, der er sendt til underskrivelse