Workday-installationsvejledning for en prøveversion i Adobe Sign

Oversigt

Dette dokument giver Workday-kunder de nødvendige trin for at aktivere en prøvekonto til Adobe Sign og derefter integrere den i din Workday-lejer. Dokumentet er en installationsvejledning og er ikke tiltænkt som en omfattende instruktionsvejledning til Workday.

Hvis du har en eksisterende Adobe Sign-konto, er der ingen grund til at starte en prøveversion. Kontakt din Client Success Manager for at anmode om Workday-integration.

For at bruge Adobe Sign i Workday skal du have eller udvikle en forståelse for, hvordan du opretter og redigerer Workday-elementer som f.eks.: Business Process Framework, installation og konfiguration af lejer, rapportering og Workday Studio-integration.

Højniveautrinnene til at fuldføre integration er:

• Aktivér din prøvekonto til Adobe Sign
  • Generer en integrationsnøgle i Adobe Sign
  • Installér integrationsnøglen i Workday-lejeren

Aktivering af din Adobe Sign-prøvekonto

Du kan anmode om en 30 dages prøveversion af Adobe Sign ved at udfylde formularen her:

https://land.echosign.com/esign-trial-workday-registration.html

Bemærk:

Bemærk! Det anbefales på det kraftigste, at den mailadresse, du bruger til at oprette prøvekontoen, er en fungerende mailadresse (f.eks. HRAdmin@MyDomain.dom) og ikke en personlig. Du skal have adgang til indbakken for at bekræfte kontoen, så adressen skal være gyldig.

Formular til anmodning om prøveversion

Inden for én hverdag vil en ekspert i Adobe Sign-onboarding give dig din konto (i Adobe Sign) til Workday. Derefter modtager du en bekræftelsesmail:

Velkomstmailen fra Adobe Sign

Følg instruktionerne i mailen for at aktivere din konto og komme til Adobe Sign-dashboardet.

Adobe Sign-dashboardet

Generer en integrationsnøgle

Nye installationer kræver, at der genereres en integrationsnøgle i Adobe Sign, som efterfølgende angives i Workday. Denne nøgle bekræfter, at Adobe Sign og Workday har tillid til hinanden og deler indhold.

Sådan genererer du en integrationsnøgle i Adobe Sign:

• Log på din administrator i Adobe Sign
  • Naviger til Konto > Personlige indstillinger > Adgangstokens
  • Klik på det runde plusikon i højre side af vinduet
Billede af navigationen til siden Adgangstokens

Grænsefladen for Opret integrationsnøgle indlæses:

• Angiv et intuitivt navn på din nøgle (f.eks. Workday)

Integrationsnøglen skal have følgende elementer aktiveret:

• agreement_read
  • agreement_write
  • agreement_send
  • widget_read
  • library_read
Panelet Opret integrationsnøgle
  • Klik på Gem.

Siden Adgangstokens vises med de nøgler, der er oprettet på din konto.

• Klik på den nøgledefinition, der er oprettet for Workday
    • Linket Integrationsnøgle vises øverst i definitionen
  • Klik på linket Integrationsnøgle
Linket Integrationsnøgle

Integrationsnøglen vises.

• Kopiér denne nøgle, og gem den et sikkert sted til næste trin
  • Klik på OK
Panelet Integrationsnøgle

Konfiguration af Workday-lejeren

Installér integrationsnøglen

Ved at installere integrationsnøglen i Workday-lejeren etableres der et tillidsforhold med Adobe Sign. Når forholdet er på plads, kan enhver forretningsproces få et Gennemgå dokument-trin tilføjet, som aktiverer underskrivelsesprocessen.

Bemærk: Adobe Sign er brandet som "Adobe Document Cloud" i hele Workday-miljøet.

Sådan installerer du integrationsnøglen:

• Log på Workday som kontoadministrator
  • Søg efter Rediger lejerkonfiguration – forretningsprocesser

Siden Rediger lejerkonfiguration – forretningsprocesser indlæses.

Der er fire felter vedrørerende Adobe Sign-integration:

Adobe Document Cloud: Bekræftelse – en fast tekstbekræftelse af integrationen.

Adobe Document Cloud: API-nøgle – hvor integrationsnøglen er installeret

Adobe Document Cloud: Afsenders mailadresse – mailadressen til administratoren på gruppeniveau i Adobe Sign

Fjern dokumenter, der afventer eSignatur, når dokumentet er annulleret – en valgfri konfiguration, der fjerner dokumenter fra signaturcyklussen, hvis et dokument annulleres i Workday.

Felterne til Adobe Sign-integrationsnøglen

Fuldfør installationen:

• Indsæt din integrationsnøgle i feltet Adobe Sign API-integrationsnøgle
  • Angiv mailadressen til Adobe Sign-administratoren i feltet Adobe Document Cloud: Afsenders mailadresse
  • Klik på OK
Felterne for Integrationsnøgle og mailfeltet med nøglen

Adobe Sign-funktionen kan nu føjes til enhver forretningsproces ved at tilføje et Gennemgå dokument-trin og konfigurere det for at bruge "eSign by Adobe" som eSignatur-type.

Konfigurer trinnet Gennemgå dokument

Dokumentet til Gennemgå dokument-trinnet kan være et statisk dokument – dvs. et dokument, der er genereret af et Generer dokument-trin i den samme forretningsproces, eller en formateret rapport, der er oprettet med Workday Report Designer. Alle disse tilfælde kan ændres med Adobe-tekstkoder for at vælge, hvordan Adobe Sign specifikke komponter skal se ud og være placeret. Dokumentkilden skal være angivet i forretningsprocessens definition. Det er ikke muligt at uploade et ad hoc-dokument, så længe forretningsprocessen kører.

Muligheden for at have serialiserede underskrivergrupper er unikt for Adobe Sign med et Gennemgå dokument-trin. Dette gør det muligt at angive rollebaserede grupper, der underskriver i rækkefølge. Parallelle underskrivelsesgrupper understøttes ikke.

Få hjælp til at konfigurere dokumentgennemgangen i startvejledningen her:
https://helpx.adobe.com/dk/sign/help/Workday_Quick_Start.html

Support

Workday Support

Workday er integrationsejeren og bør være det første sted, du henvender dig med spørgsmål om integrationens omfang, funktionsanmodninger eller problemer med integrationens daglige funktion.

Workday-communityet har flere gode artikler om fejlfinding af integrationen og dokumentgeneration:

Fejlfind eSignatur-integrationer

https://doc.workday.com/#/reader/3DMnG~27o049IYFWETFtTQ/zhA~hYllD3Hv1wu0CvHH_g

Gennemgå dokumenter-trin
https://doc.workday.com/#/reader/3DMnG~27o049IYFWETFtTQ/TboWWKQemecNipWgxLAjqg

Dynamisk dokumentgeneration

https://community.workday.com/node/176443

Indeholder tips til konfiguration af dokumentgeneration

https://community.workday.com/node/183242

Adobe Sign Support

Adobe Sign er integrationspartneren og bør kontaktes, hvis integrationen ikke kan hente signaturer, eller hvis meddelelsen om afventende signaturer mislykkkes.

Adobe Sign-kunder bør kontakte deres Customer Success Manager (CSM) for at få support. Alternativt kan Adobes tekniske support kontaktes på telefon 1-866-318-4100 – vent på produktlisten, og skriv derefter: 4 og så 2 (som du bliver bedt om det).

Tilføjelse af Adobe-tekstkoder til dokumenter
https://helpx.adobe.com/content/dam/help/en/sign/adobesign_text_tags_guide.pdf

Gennemgå dokumentkonfiguration og -eksempler
https://helpx.adobe.com/dk/sign/help/Workday_Quick_Start.html