Føj brugere til en gruppe

Konti til Adobe Sign med flere brugere har mulighed for at have grupper. Denne indstilling giver kontoadministratoren (eller gruppeadministratoren) mulighed for at angive visse indstillinger eller tidszoner for hver gruppe. Indstillingerne påvirker brugerne i disse grupper, hvilket giver en unik oplevelse for forskellige afdelinger eller team.

Det er nemt at føje brugere til en gruppe, og du kan flytte dem efter behov.

Hurtige trin

1. Gå til siden Konto som konto- eller gruppeadministrator.
  2. Klik på Grupper.
  3. Klik på gruppens Navn.
  4. Klik på Indstillinger for grupper.
  5. Klik på Brugere i gruppe.
    1. Hvis du vil oprette en bruger, skal du klikke på plustegnet i øverste højre hjørne af dialogboksen og derefter klikke på Opret en bruger.
    2. Hvis du vil tildele brugere til gruppen, skal du klikke på brugerikonet i øverste højre hjørne.
  6. Angiv enten oplysninger for brugeren (Opret en bruger), eller markér felterne for de brugere, der skal tilføjes (Tildel brugere til denne gruppe).
  7. Klik enten på Gem (Opret en bruger) eller klik på Tildel (Tildel brugere til denne gruppe).

Trin for trin

1. Log på og gå til siden Konto som konto- eller gruppeadministrator. Klik på Grupper, og klik derefter på Navnet på den gruppe, du vil føje en bruger til.

2. Klik på Indstillinger for grupper.

Nav to Groups
  3. Klik på Brugere i gruppe.

• Hvis du vil oprette en ny bruger, skal du klikke på plusikonet i øverste højre hjørne.
      • Angiv mailadressen og navnet på den bruger, du vil oprette,
      • Klik på Gem.
    • Hvis du vil tildele en eksisterende bruger, skal du klikke på brugerikonet i øverste højre hjørne.
    Add users
  4. Når du tildeler eksisterende brugere, opdateres vinduet for at vise de aktive brugere på kontoen, der i øjeblikket ikke er i gruppen.

• Klik én gang på en bruger, og linket Vælg vises øverst på listen
    • Klik på Vælg, eller dobbeltklik på brugeren for at udnævne denne til at blive flyttet til gruppen
    Select users to move to the new group

Bemærk:

Hvis den bruger, du vil tildele, ikke vises på listen, skal du klikke på menuen Indstillinger i hjørnet øverst til højre (de tre linjer oven på hinanden). Vælg derefter Vis alle brugere.

5. Når alle brugerne er blevet valgt, skal du klikke på knappen Tildel

4. Assign USers

Du returneres til ruden Gruppe med alle de valgte brugere vist i gruppen

5. Added User