Upload billeder til sidehoved og -fod i mail

Kontoadministratoren kan uploade billeder til sidehoved og -fod i mail for yderligere at tilpasse eller brande din konto. Disse billeder vises i e-mails til dine underskrivere og deltagere.

Bemærk:

Hvis du har problemer med at få dit billede til at blive vist korrekt, skal du sørge for, at det billede, du bruger, er præcist 600 pixel i bredden og med en højde på op til 200 pixel. Og sørg for at gemme det i JPG-, GIF- eller PNG-format.

Download skabelonen herunder for at få hjælp til at give dit logo den rigtige størrelse.

Download

Administratorer kan også tilføje tekst til sidefod til udgående mails ud over billeder til sidehoved og -fod.

Hurtige trin

Tilføj tekst i sidefod

1. Klik på det større tekstfelt, og skriv eller indsæt teksten til sidefoden.
  2. Markér afkrydsningsfeltet, hvis kontoens brugere skal indstille deres egne sidefødder og tilsidesætte den, som kontoen har. Brugerne kan indstille dette via deres personlige indstillinger

Tilføj billeder

1. Gå til siden Konto som administrator.
  2. Gå til Kontoindstillinger > E-mail-indstillinger
  3. Klik på Upload.
  4. Find og vælg det billede, du vil bruge, og klik på Åbn.
  5. Gentag efter behov for enten sidehoved eller sidefod.
  6. Klik på Ryd for at fjerne billedet.

Trin for trin

1. Log på som kontoadministrator, og gå til: Konto > Kontoindstillinger > E-mail-indstillinger

Nav to email settings
  2. Klik på Upload, vælg det billede, der skal bruges, og klik på Åbn.

Upload new Image
  3. Gennemse billedet, og klik på Gem.

Save Image