Gratis konti leveres af Adobe Sign for de underskrivere af dokumenter, der ønsker at få adgang til de kontrakter, de har underskrevet. Afsendelsesfunktionaliteten er betydeligt begrænset. Hvis du har en virksomhedskonto, skal du kontakte din administrator for at få den til at tilføje dig.

Oprettelse af en gratis bruger i Adobe Sign

Alle med en gyldig mailadresse kan oprette en gratis konto i Adobe Sign-systemet.

Gratis konti er primært for underskrivere af dokumenter og lader enhver registreret mailadresse se alle de aftaler, der er sendt til den mailboks.

Afsendere, der ikke vedhæfter en PDF-kopi til mailen Underskrevet og arkiveret, kan med fordel notere registrerings-URL'en, så de kan hjælpe deres underskrivere med at få adgang til deres kontrakter uden at skulle sende en kopi via mail.

Underskrivere, der ønsker at gemme deres signatur i systemet, kan gøre det, så snart deres mail er registreret.

Forsigtig:

Adobe Sign-programmet kan kun skelne mellem brugere på deres entydige mailadresse.

Du som person kan have flere mailadresser af den ene eller anden grund, men programmet kan ikke registrere flere mailadresser som én rigtig person.

Af den grund skal du sikre dig, at du kun registrerer den mailadresse, der blev brugt ved underskrivelse af dokumentet.

Sådan registrerer du en mailadresse og få adgang til dens indhold:

• Udfyld alle felterne på registreringssiden (alle felter skal udfyldes)
  • Klik på knappen Opret min konto
  • Bekræft din mailadresse
  • Log på!
free_user_dashboard

Bemærk:

Pga. afsendelsesbegrænsninger er gratis konti ikke velegnede som prøveversioner. Hvis du ønsker en gratis 14-dages prøveversion med bredere adgang til funktioner, skal du klikke her.

Hvis du vil eksperimentere med et testmiljø i mere end 14 dage, skal du oprette en udviklerkonto

Når du er logget på, skal du gå til fanen Administrer for at se aftaler, der har inkluderet den registrerede mail som en part af en aftale.

free_user_managepage