For brugere, der sender aftaler til de samme modtagere mere end én gang, vil forudsigende mailadresser fremskynde din proces og reducere risikoen for at skrive forkert.

Den nye Send-oplevelse forbedres, så den understøtter forudsigende mailadresser baseret på de aftaler, der indlæses i siden Administrer, når du logger på. Hver mailadresse, der er tilknyttet hver aftaler på fanen Administrer, hvad enten det er en afsender, modtager eller cc-modtager, indekseres.

Når du starter med at skrive en mailadresse, vises alle potentielle matches i alfabetisk rækkefølge dynamisk, så du kun behøver skrive den første del af adressen og derefter bruge enten piletasterne eller din mus til at vælge den ønskede adresse på listen.

Ved at bruge musen udfyldes modtageren med den valgte mailadresse, hvor piletasterne flytter fokus gennem listen, hvorefter enten Tab eller Enter vælger den ønskede adresse.

Eksempel på en liste med forudsigende mailadresser

Bemærk:

Indekset oprettes først, når du logger på. Hvis du sender en aftale til en ny mailadresse, føjes den ikke til indekset, før du logger på næste gang.