Adobe Sign – tekniske meddelelser står i rækkefølge nedenfor med den nuværende opdatering øverst og ældre versioner længere nede på siden.

[Vigtigt] Sikkerhedsmeddelelse for Adobe Sign til Salesforce-integrationen

Først rapporteret: December 2018 Aktuel

Påvirkede versioner: alle versioner før 20.9

Adobe Sign til Salesforce-kunder, der bruger et Salesforce-websted, skal tage affære. Salesforce-sikkerhedsteamet rapporterede for nylig en sårbarhed. Der har ikke været nogen rapporteret påvirkning af Adobe Sign-kunder, men der kræves handling.

Du kan finde fulde detaljer af den krævede handling på denne side samt oplysninger om, hvordan du ser, om du bruger et Salesforce-websted.

[Nyt] Adobe Sign til Salesforce v20.11-opdatering
(gradvis voksende rettelse)

Først rapporteret: januar 2019 Aktuel

En ny rettelse til Adobe Sign til Salesforce er tilgængelig på AppExchange

Denne rettelse indeholder flere forbedringer og rettelser til Edge- og Internet Explorer-browserne.

Den fulde liste kan findes i produktbemærkningerne.

[Nyt] Ny W-4-skabelon tilgængelig

Først rapporteret: januar 2019 Aktuel

Den nye IRS W-4 (2019)-formular føjes til Adobe Sign-biblioteket i anden halvdel af januar 2019.

Den vil have titlen W-4 2019 (Employee's Withholding Allowance Certificate)

HANDLING KRÆVES

Den nye W-4-formularskabelon har et nyt libraryDocumentId. Hvis du bruger den eksisterende skabelons libraryDocumentId i dine programmer, skal du opdatere den.

2018-versionen fjernes fra systemet i maj 2019.

Programmer/API'er, der anvender den ældre formular (ver 2018), skal opdateres før 1. maj for at sikre, at tjenesten ikke forstyrres.

Sådan finder du libraryDocumentId på en API-aktiveret konto:

1    Log på som kontoadministrator

2    Klik på fanen Konto > Adobe Sign API > API-oplysninger > klik på linket: Dokumentation til REST API-metoder

3    I sektionen GET /libraryDocuments skal du klikke på knappen OAUTH ACCESS-TOKEN

a. Aktivér omfanget library_read:self

4    Klik på knappen Prøv det!

5    I svarteksten skal du finde den nye formularskabelon W-4 2019 (Employee's Withholding Allowance Certificate) (ikke ver. 2018) for at se libraryDocumentId-værdien.

Kunder, der foretrækker at administrere skatteformularen via deres kontobibliotek, kan downloade en fuldt tagget PDF her.

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte din Customer Success Manager.

Ny W-9-skabelon tilgængelig

Først rapporteret: December 2018 Aktuel

Den nye IRS W-9-formular er blevet føjet til Adobe Sign-biblioteket med navnet W-9 (anmod om skattebetalerens id-nummer) ver. 10/18

HANDLING KRÆVES

Den nye W-9-formularskabelon har et nyt libraryDocumentId. Hvis du bruger den eksisterende skabelons libraryDocumentId i dine programmer, skal du opdatere den.

2017-versionen fjernes fra systemet i april 2019.

Et/en program/API, der anvender den ældre formular (ver 11/17), skal opdateres før 1. april for at sikre, at tjenesten ikke forstyrres.

Sådan finder du libraryDocumentId på en API-aktiveret konto:

1    Log på som kontoadministrator

2    Klik på fanen Konto > Adobe Sign API > API-oplysninger > klik på linket: Dokumentation til REST API-metoder

3    I sektionen GET /libraryDocuments skal du klikke på knappen OAUTH ACCESS-TOKEN

a. Aktivér omfanget library_read:self

4    Klik på knappen Prøv det!

5    I svarteksten skal du finde den nye W-9 (anmod om skattebetalers id-nummer) ver. 10/18-formularskabelon (ikke ver. 11/17) for at se libraryDocumentId-værdien.

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte din Customer Success Manager.

find_librarydocid-w9oct2018

Kunder, der foretrækker at administrere skatteformularen via deres kontobibliotek, kan downloade en fuldt tagget PDF her.

Adobe Sign til Salesforce-integration v18.x opgradering

Først rapporteret: December 2018 Aktuel

Alle kunder anbefales at opgradere til den seneste version af Adobe Sign til Salesforce før 1. marts 2019.

Gen-godkendelse af din konto for automatiske statusopdateringer fra Adobe Sign vil ikke længere virke efter marts 2019 for v18 og lavere.

Hvis du bruger version 18 eller tidligere, SKAL du opgradere for at fortsætte med at modtage support.

Adobe anbefaler, at kunder altid opgraderer til den nyeste version af Adobe Sign til Salesforce, da denne version har de seneste sikkerhedsrettelser, og "ældre" versioner har en dato for "supportophør".

Opdatering af Salesforce-forekomst

Først rapporteret: December 2018 Aktuel

Salesforce udfører infrastrukturopgraderinger, som kan resultere i, at din Salesforce-forekomsts navn ændres. Hvis dette sker, vil du skulle opdatere din konfiguration af automatisk opdatering. Det gør du ved at gå til siden Adobe Sign-administrator og vælge Aktivér automatiske statusopdateringer.

enable_automaticstatusupdates

Hvordan får jeg mere hjælp?

Få flere oplysninger ved at kontakte support via Adobe Sign-programmet. Dine supportmuligheder vises ved først at logge på Adobe Sign (https://secure.echosign.com/public/login) og derefter vælge "?" i øverste højre hjørne. Alternativt kan du kontakte din Customer Success Manager.

Udfyld og underskriv er standarden for at underskrive det, du modtager

Først rapporteret: December 2018 Aktuel

I december 2018 blev Udfyld og underskriv-grænsefladen aktiveret som standardmåden for at underskrive dokumenter, som du er blevet tilsendt uden for Adobe Sign-tjenesten.

Udfyld og underskriv giver fleksibiliteten ved en fri formularudfyldning og underskrivelsesoplevelse samt leverer den tillid og sikkerhed, du forventer af Adobe Signs elektroniske signaturer.

Vores klassiske funktion Kun jeg underskriver vil fortsat være tilgængelig via en knap for erhvervskunder, men vil sidenhen trækkes tilbage til fordel for den forenklede Udfyld og underskriv-oplevelse.

nav_to_settings

Ny version: Adobe Sign December 2018-version

Først rapporteret: november 2018 Aktuel

December 2018-produktopdateringen udgives efter planen med flere funktionsforbedringer.

Gennemgå det opdaterede indhold i produktbemærkningerne.

Support til Adobe Sign til Salesforce-integrationen 18.x og lavere slutter 1. marts 2019.

Først rapporteret: november 2018 Aktuel

Produktopdateringer, sikkerhedsopdateringer og teknisk support til Adobe Sign til Salesforce v18 ophører 1. marts 2019.

HANDLING KRÆVES

Opgrader til den nyeste version af vores integration med Salesforce for at fortsætte med at modtage de seneste funktioner, sikkerhedsopdateringer og teknisk support.

Hent opgraderingsvejledningen ›

Download fra AppExchange ›

Adobe Sign til "Workplace by Facebook”

Først rapporteret: november 2018 Aktuel

Adobe Sign til "Workplace by Facebook" forventes udgivet i starten af 2019. Denne integration lader brugere sende dokumenter til underskrivelse, se status på alle deres aftaler og få Sign-notifikationer inde i Workplace Chat.

Flere oplysninger:

Planlagte ændringer af programgrænsefladen

Først rapporteret: juli 2018 Aktuel

Side til brugerdefineret workflow for afsendelse – June 2018-versionen havde en mere konsistent Send-side for brugere af det brugerdefinerede workflow.  Denne nye oplevelse er i øjeblikket valgfri for at give tid til opdateringer til slutbrugerkurser/-dokumentation som krævet.

Denne mulighed bliver udfaset i løbet af de næste par versioner.

Handling kræves

Aktivér den nye version (gøres via indstillingen Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger > Brugerdefineret workflow for afsendelse i administratormenuen).

custom_workflow_designercontrols-aug

Sikkerhedsmeddelelse: Adobe Sign ophører support til ældre API-godkendelsesmodeller i august 2019

Først rapporteret: august 2018  Aktuel

Adobe er engageret i at levere en sikker produktoplevelse for vores kunder ved at overholde de nyeste branchestandarder for sikkerhed. Som del af den proces ophører Adobe Sign-support til august 2019 for ældre API-godkendelsesmodeller, der tillod afsendelse af brugernavn og adgangskode i API-kaldet.

PÅVIRKNING

Kunder, der i øjeblikket bruger den ældre godkendelsesmodel, vil skulle skifte til den nyere OAuth-baserede godkendelse.

HANDLING KRÆVES

• Kunder, der bruger en integration, bør opgradere til den nyeste version. I referencevejledninger kan du se alle de nyeste Adobe-byggede partnerintegrationer.
  • Kunder, der har bygget deres egen integration med Adobe Sign, vil skulle opdatere til den nyeste OAuth-baserede godkendelse. Få flere oplysninger i denne overflytningsvejledning.
  • Mobilbrugere vil skulle opgradere til den nyeste version af Adobe Sign-appen til iOS og Android.

Planlagt EOL af SOAP API i juni 2020

Først rapporteret: juni 2018 Aktuel

Med udgivelsen af REST API version 6, der giver den bedste programmeringsoplevelse af Adobe Sign-udviklere, frarådes brug af SOAP API'en, som ikke understøttes efter juni 2020.  REST API'en er nu den foretrukne grænseflade for integratorer og programudviklere, og fremtidig udvikling bør skifte til denne API.

Her er nogle referencer til at hjælpe dig med overgangen:

HANDLING KRÆVES

Hvis du har udviklet en integration eller et program til Adobe Sign-tjenesten baseret på SOAP API'en, vil du skulle omskrive dit program med minimum REST API version 6 inden juni 2020.  Direkte kommunikation til udviklere og integratorer vil ske i løbet af de næste flere kvartaler for at sikre en glidende overgang til den nyeste API.

Flere ressourcer

Tidligere notifikationer

Integration: Support til Adobe Sign til Salesforce-integration v16 og v17 ophørte 15. november 2018

Først rapporteret: april 2018 Fjernet fra aktuel liste: januar 2019

Produktopdateringer, sikkerhedsopdateringer og teknisk support til Adobe Sign til Salesforce v16 og v17 ophørte 15. november 2018.

HANDLING KRÆVES

Opgrader til den nyeste version af vores integration med Salesforce for at fortsætte med at modtage de seneste funktioner, sikkerhedsopdateringer og teknisk support.

Hent opgraderingsvejledningen ›

Integration: Support er ophørt for Adobe Sign til Dynamics v5

Først rapporteret: juli 2018 Fjernet fra aktuel liste: januar 2019

Support er ophørt for Adobe Sign til Dynamics v5.  Adobe Sign til Dynamics 365 CRM v7 blev udgivet i juni.

Kunder, der bruger Dynamics lokalt og Online 365, og som endnu ikke har opdateret, skal opdatere til den nyeste version, som kan downloades på Adobe Signs Microsoft AppSource-liste.

Fuldskærmstilstand som standard for Adobe Sign-grænsefladen

Først rapporteret: juni 2018 Fjernet fra aktuel liste: oktober 2018

For at forbedre oplevelsen på mindre enheder og give en bedre læseoplevelse på stationære pc'er introducerede Adobe Sign Marts-versionen et mere fleksibelt Sign UX baseret på browserens bredde.

Dette var aktiveret selektivt for Enterprise-konti og generelt for alle Individual- og Team-konti.

I juli blev dette standardkonfigurationen.  Brugere vil se webgrænsefladen tilpasset sidens bredde og stable komponenter i stedet for at formindske dem, så det passer en smal bredde.

Handling kræves

Der kræves ingen handling for at udnytte denne nye funktion, men dette kan deaktiveres af en kontoadministrator ved at gå til indstillingen Konto > Globale indstillinger > Adobe Sign-sidepræsentation og fjerne markeringen i feltet.

Som del af September-versionen blev muligheden for at deaktivere denne funktion fjernet fra programmet, og den mere fleksible UX blev standard.

Ny version: Adobe Sign September 2018

Først rapporteret: august 2018 Fjernet fra aktuel liste: oktober 2018

Adobe Sign September 2018-produktversionen udgives efter planen i starten af september.

Denne produktversion indeholder nye funktioner og funktionsforbedringer for administratorer og slutbrugere. Denne version forventes ikke at påvirke tjenesten.

Adobe Sign understøtter nu Aadhaar E-KYC API v2.1

Først rapporteret: august 2018 Fjernet fra aktuel liste: oktober 2018

Aadhaar-underskrivelse i Adobe Sign er nu flyttet til de nyeste E-KYC (Electronic Know Your Customer) API-specifikationer. Dette blev gjort for at overholde de nye bestemmelsesændringer, der kræver v2.1. Underskrivere kan nu underskrive en aftale med deres virtuelle id (VID). Denne opdatering forbedrer også underskriverens oplevelse og løser Internet Explorer 11-problemer, som blev rapporteret tidligere.

Adobe Sign opnår FedRAMP Tailored-certificering

Først rapporteret: maj 2018 Fjernet fra aktuel liste: oktober 2018

Adobe Sign er nu godkendt af GSA (Government Services Administration i USA) som at opfylde kravene i Federal Risk Authorization Management Program (FedRAMP) Tailored, hvilket tillader Adobe Sign at blive solgt og brugt af ikke-offensive amerikanske myndigheder.

Denne certifikat betyder, at Adobe Sign er blevet gennemgået af en vurderingsperson fra GSA og er blevet godkendt til brug på niveauet Li-SaaS In Process.  Adobe Sign vil fortsat gennemgå den konstante overvågning, der kræves for at bevare sin status som statscertificeret udbyder af cloudtjeneste.

Læs mere om FedRAMP på https://www.fedramp.gov/

Adobe Sign har fokus på at fremme bestemmelser om persondata

Først rapporteret: maj 2018 Fjernet fra aktuel liste: oktober 2018

Adobe Sign overholder EU's General Data Protection Regulation (GDPR)

Denne databeskyttelseslov påvirker alle virksomheder, der indsamler personlige oplysninger fra statsborgere i EU.  Adobe Sign overholder reglen om kun at indsamle det minimum af oplysninger, der kræves for at muliggøre en vellykket underskrivelsesproces.

Alle deltagere i Adobe Sign kan tilgå og redigere deres personlige oplysninger via deres brugerprofil og ved at gennemgå de aftaler, de har underskrevet.

Adobe Sign-kunder, der interagerer med forbrugere, vil have muligheden for at sende oplysninger til deres kunder om, hvad der er blevet indsamlet, og fjerne disse data iht. deres forretningsprocesser. Du kan læse om de nye funktioner til persondataforordningen i Adobe Sign her.

Du kan læse om Adobes regler og bestemmelser, hvis formål er at beskytte personlige data på tværs af alle produkter, her: https://www.adobe.com/dk/privacy.html.

Adobe er begyndt automatisk at udløbe aftaler, der stadig ikke er underskrevet og er mere end 1 år gamle

Først rapporteret: februar 2018 Fjernet fra aktuel liste: oktober 2018

I oktober 2018 startede Adobe Sign med at udløbe aftaler, der er over 1 år gamle, og som stadig er i tilstanden Venter på signatur.

Notifikationer sendes ikke til deltagere i disse aftaler, men de vil kunne se dem på deres Administrer-side på listen Annulleret/afvist.

HANDLING KRÆVES

Kunder kan gennemgå deres ældre aftaler på siden Administrer eller ved at oprette en rapport over aftaler, der er mere end 1 år gamle, og downloade rapporten.  Filtret er i begge tilfælde statussen "Sendt til underskrivelse".

Den nye regel gælder kun for aktive aftaler.

Aftaler, der er fuldført, annulleret eller afvist, påvirkes ikke.

Integration: Adobe Sign til Salesforce v20 udgivet i juli 2018

Først rapporteret: juni 2018 Fjernet fra aktuel liste: oktober 2018

Adobe Sign til Salesforce Sommerversion 2018 (tidligere kaldet "forårsversion") blev udgivet 17. juli 2018.

Sommerversionen indeholder nye funktioner og funktionsforbedringer for administratorer og slutbrugere. Opdateringen vil være tilgængelig på Adobe Sign Salesforce AppExchange-liste.

Læs produktbemærkningerne her.

Usikker trafik blokeret

Først rapporteret: juni 2018 Fjernet fra aktuel liste: august 2018

Fra 20. juni 2018 ophører support til flere kategorier af usikker netværkstrafik til Adobe Sign. Dette er nødvendigt for at opfylde specifikke krav til PCI-overholdelse.

Indgående trafik eller forbindelse, der er foretaget fra en klient til vores servere.

Vi stoppede med at understøtte ukrypterede forbindelser til vores API'er – dvs. anmodninger, der anvender "http:" i stedet for "https:".

Med denne ændring vil kunde- og partnerprogrammer ikke lykkes med at etablere ukrypterede forbindelser.

• Fejladfærden vil være programspecifik.

Udgående trafik eller forbindelser, der foretages fra vores servere tilbage til kundespecificerede servere.

Der er to kategorier:

• Uploadtilbagekald for dokumentuploads (beskrevet her for vores REST API, men gælder også den ældre SOAP API)
  • Statustilbagekald for at underrette kunden om en ændring i aftalestatussen (beskrevet her for vores REST API, men gælder også den ældre SOAP API)

For begge kategorier af tilbagekald ophørte vi support af:

• Ukrypterede forbindelse (der anvender "http:" i stedet for "https:"-URL'er)
  • Forbindelser til servere, der ikke understøtter TLSv1.2 (med andre ord understøttes TLSv1.0 og TLSv1.1 ikke længere)
  • Forbindelser til servere, der har ugyldige certifikater. Dette omfatter certifikater, der er selvunderskrevne eller udløbne samt situationer, hvor en URL anvender en IP-adresse i stedet for et værtsnavn.

Læs FAQ ›

Ny version: Adobe Sign Juni 2018

Først rapporteret: maj 2018 Fjernet fra aktuel liste: juli 2018

Adobe Sign Juni 2018-produktversionen blev færdiggjort 11. juni.

Juni 2018-produktversionen indeholder nye funktioner og funktionsforbedringer for administratorer og slutbrugere. Du kan finde produktbemærkninger her.

Nyt SSL-certifikat

Først rapporteret: april 2018 Fjernet fra aktuel liste: juli 2018

Adobe Sign flyttede til et nyt SSL-certifikat 2. maj 2018. Der er ingen ændring af den offentlige nøgle, underliggende kryptografiske protokoller eller skema. Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål.

HANDLING KRÆVES

Hvis du har brugerdefinerede integrationer med Adobe Sign ved hjælp af enten SOAP eller REST API'er, og hvis nogen af disse integrationer har "fastgjort" den eksisterende offentlige nøgle, kræves der ingen handling.

Hvis du fastgør eller hvidlister certifikatet med andre metoder, kan du finde de nye Adobe Sign-certifikater under Adobe Sign-systemkravene. Det nye SSL-certifikat blev aktivt 2. maj 2018.

Vigtige ændringer af IP-adresseintervaller

Først rapporteret: april 2018 Fjernet fra aktuel liste: juli 2018

Hvis din eksisterende netværks- eller firewallkonfiguration eksplicit hvidlister IP-adresserne for Adobe Sign, skal du opdatere netværkskonfigurationens indstillinger til at inkludere de nye IP-adresser for at sikre fortsat adgang til tjenesten.

De fleste eksisterende IP-adresser vil fortsat være i brug og må ikke slettes eller fjernes fra din netværkskonfiguration.

Se en komplet liste over IP-adresseintervaller i systemkrav ›

HANDLING KRÆVES

Hvis du hvidlister Adobe Sign IP-adresser i enten dine API-tilbagekald eller firewall, skal du hvidliste de yderligere IP-adresser i dine API-tilbagekald. Underret tredjeparter, der distribuerer dine tilbagekald.

Hvis du bruger Adobe Sign til Salesforce-integrationen, skal administratorer hvidliste yderligere IP-adresseintervaller på deres Salesforce.com-konto (inkl- websteder).

TILFØJ:

• 40.67.155.147/32
  • 40.67.154.249/32
  • 40.67.155.185/32
  • 40.67.155.112/32

Hvis du hvidlister IP-intervallerne for udgående mailrelæer, skal du tilføje:

• 40.67.157.141/32
  • 40.67.154.24/32
  • 40.67.158.131/32

Integration: Adobe Sign til Dynamics v7

Først rapporteret: juni 2018 Fjernet fra aktuel liste: juli 2018

Adobe Sign til Dynamics 365 CRM-sommerversion 2018 (v7) er planlagt til medio juni.

Denne version går dybere med Microsoft Dynamics 365 CRM med en redesignet grænseflade for hurtig navigation og tilføjer kundekontaktoplysninger fra LinkedIn, så du altid kan "se", hvem du sender til.  Kunder kan desuden nu fuldautomatisere deres Adobe Sign-processer ved at integrere Adobe Sign direkte i Microsoft Dynamics 365 CRM-workflows.

Opdateringen vil være tilgængelig på Adobe Signs Microsoft AppSource-liste.  Denne version forventes ikke at påvirke tjenesten.

Integration: Handling kræves for Adobe Sign til Salesforce v19.x-kunder

Først rapporteret: juni 2018 Fjernet fra aktuel liste: juli 2018

Hvis du har Adobe Sign til Salesforce version 19.x, skal du opgradere til version 19.5.2 enten før 1. juni eller 8. juni 2018 afhængigt af din Salesforce.com-organisation. Salesforce Sommer '18-versionen, der udrulles progressivt i juni af Salesforce, har ændringer, som påvirker bagudkompatibilitet med Adobe Sign til Salesforce-integrationen og vil påvirke muligheden for at sende visse aftaler.

Fra og med 1. juni 2018 vil kunder med Adobe Sign til Salesforce version 19.x, som har opgraderet til Salesforce Sommer '18, ikke kunne tilføje modtagere og sende aftaler på Lightning-versionen af siden Send*.

HANDLING KRÆVES

Hvis du kører v19.x, skal du opgradere til Adobe Sign til Salesforce v19.5.2, før Salesforce opgraderer din organisation til Salesforce Sommer '18:

• Gå til AppExchange, klik på Hent nu, og følg instruktionerne.

Hvis du har brug for hjælp med at opgradere, kan de se i vores Adobe Sign til Salesforce (v19) Opgraderingsvejledning.

Nyt SSL-certifikat

Først rapporteret: april 2018 Fjernet fra aktuel liste: juli 2018

Adobe Sign flytter til et nyt SSL-certifikat 2. maj 2018. Der er ingen ændring af den offentlige nøgle, underliggende kryptografiske protokoller eller skema. Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål.

HANDLING KRÆVES

Hvis du har brugerdefinerede integrationer med Adobe Sign ved hjælp af enten SOAP eller REST API'er, og hvis nogen af disse integrationer harhar"fastgjort" den eksisterende offentlige nøgle, kræves der ingen handling.

Hvis du fastgør eller hvidlister certifikatet med andre metoder, kan du finde de nye Adobe Sign-certifikater under Adobe Sign-systemkravene. Det nye SSL-certifikat bliver aktivt 2. maj 2018.

Adobe Sign Marts-versionen fuldført

Først rapporteret: januar 2018 Fjernet fra aktuel liste: maj 2018

Adobe Sign Marts 2018-produktversionen er blevet fuldført00:00PST, 15. marts, 2018.

Få flere oplysninger i de komplette produktbemærkninger.

Produktbemærkninger ›

SAP SuccessFactors udgives i april.

2017-version af W-4 US-skatteformularen fjernes fra tjenesten 17-4-18

Først rapporteret: april 2018 Fjernet fra aktuel liste: maj 2018

2017-versionen af W-4 US-skatteformularskabelonen fjernes fra Adobe Sign-biblioteket 17. april 2018.

Kunder, der bruger W-4 fra Adobe Sign-biblioteket via API, bør opdatere deres dokument-id til 2018-versionen (se nedenfor).

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte din Customer Success Manager.

2018-version af W-4 US-skatteformularen er tilgængelig

Først rapporteret: marts 2018 Fjernet fra aktuel liste: maj 2018

13/3/18 blev der føjet en ny skabelon til IRS W-4-formularen til Adobe Sign. Den har titlen W-4 2018 (Employee’s Withholding Allowance Certificate)

HANDLING KRÆVES

Den nye W-4-formularskabelon har et nytlibraryDocumentId. Hvis du bruger den eksisterende skabelonslibraryDocumentIdi dine programmer, vil du skulle opdatere den.

Sådan finder dulibraryDocumentIdi en API-aktiveret konto:

1    Log på som kontoadministrator

2    Klik på fanen Konto > Adobe Sign API > API-oplysninger > klik på linket: Dokumentation til REST API-metoder

3    I sektionen GET /libraryDocuments skal du klikke på OAUTH ACCESS-TOKEN

a. Aktivér omfanget library_read:self

4    Klik på knappen Prøv det!

5    I Svardelen skal du finde den nye W-4-formularskabelon (ikke den 2017-version) for at se værdien for libraryDocumentId.

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte din Customer Success Manager.

find_librarydocid-March1

5    I Svardelen skal du finde den nye W-4-formularskabelon (ikke den 2017-version) for at se værdien for libraryDocumentId.

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte din Customer Success Manager.

Sikkerhedsmeddelelse: Understøttelse af TLS 1.0 og 1.1 slutter 9. april 2018

Først rapporteret: januar 2017 Fjernet fra aktuel liste: maj 2018

Adobe fjerner understøttelse af TLS 1.0- og 1.1-protokoller i 2018 for at følge branchens bedste praksisser for SSL/TLS-sikkerhed.

8. April kræves SSL handshake-protokollen TLS 1.2, og de ældre protokoller TLS 1.0 og TLS 1.1 vil ikke længere blive accepteret. Kunder, der ikke bruger TLS 1.2, vil ikke kunne oprette netværksforbindelse til Adobe Sign-tjenesten.

HANDLING KRÆVES

For kunder, der kører webbrowsere: Brug en understøttet browser (se Systemkrav).

For kunder, der kører programmer ved hjælp af Adobe Sign-API'er: Understøttelse af TLS 1.2 kan afhænge af programmet, kørselsbibliotekerne og/eller operativsystemet. I nogle tilfælde leveres TLS-understøttelse af operativsystemets biblioteker, hvor den i andre tilfælde leveres af et programkørselsbibliotek.

For kunder, der kører Adobe Sign til Dynamics v5.x og tidligere, skal der opgraderes til v6.0.

Operativsystemunderstøttelse for TLS 1.2 kræver:

• Windows-server: Brug Windows Server 2008 R2 eller senere
  • Windows: Brug Windows 8 eller senere
  • OS X: Brug OS X 10.8 eller senere

Programunderstøttelse af TLS 1.2:

• For Java: Brug Java 8 eller senere. Java 7 kan bruges, men kræver, at TLSv1.2 er eksplicit aktiveret af programmet.
  • For .NET: Brug .NET 4.6 eller senere. .NET 4.5 kan bruges, men kræver, at TLSv1.2 er eksplicit aktiveret af programmet. .NET afhænger af TLS 1.2-understøttelse af Windows (se ovenfor).
  • For programmer, der bruger OpenSSL: Brug OpenSSL 1.01 eller senere.

FAQ for denne EOL ›

Læs om systemkrav ›

Integration: Ophør af Adobe Sign til Microsoft Dynamics v4 og v5

Først rapporteret: februar 2018 Fjernet fra aktuel liste: maj 2018

Adobe Sign til Microsoft Dynamics v4, v5 og tidligere (lokale og online versioner) er nu ophørt. Adobe Sign til Dynamics v6 og senere understøtter lokalt Microsoft Dynamics 2013, 2015, 365 og Dynamics CRM 365 Online. Kontakt din Customer Success Manager med spørgsmål om opgradering til den nyeste version.

Læs produktbemærkningerne ›

Hent opdateringsvejledningen ›

HANDLING KRÆVES

Opgrader øjeblikkeligt til Adobe Sign til Microsoft Dynamics v6 for lokale og online versioner. Du vil kunne overføre alle data fra v4 og tidligere til den nyeste version.

Integration: Ophør af Adobe Sign til Microsoft Dynamics v4

Først rapporteret: september 2016 Fjernet fra aktuel liste: maj 2018

Adobe Sign til Microsoft Dynamics v4 og tidligere (lokale og online versioner) er ophørt og virker ikke længere fra 30. november 2017. Adobe Sign til Dynamics v6 og senere understøtter lokalt Microsoft Dynamics 2013, 2015, 365 og Dynamics CRM 365 Online. Kontakt din Customer Success Manager med spørgsmål om opgradering til den nyeste version.

Læs produktbemærkningerne ›

Hent opdateringsvejledningen ›

HANDLING KRÆVES

Opgrader til Adobe Sign til Microsoft Dynamics v6 før november 2017 for lokale og online versioner. Du vil kunne overføre alle data fra v4 og tidligere til den nyeste version.

Seneste skabelon til IRS-formular W-9 er tilgængelig 13. februar

Først rapporteret: februar 2018 Fjernet fra aktuel liste: april 2018

13/2/18 føjes der en ny skabelon for IRS W-9-formularen til Adobe Sign. Den navngives W-9 (anmod om skatteyders id-nummer) ver. 11/17. Samtidig omdøbes den eksisterende W-9-skabelon til W-9 (anmod om skatteyders id-nummer) (ældre). Denne omdøbning påvirker IKKE dine workflows.

13/3/18 ophører sidstnævnte skabelon, W-9 (anmod om skatteyders id-nummer) (ældre). Før 13/3/18 skal du skride til handling for at undgå afbrydelser af dit workflow.

HANDLING KRÆVES

Den nye W-9-formularskabelon har et nyt libraryDocumentId. Hvis du bruger den eksisterende skabelons libraryDocumentId i dine programmer, skal du opdatere den.

Sådan finder du libraryDocumentId på en API-aktiveret konto:

1. Log på som kontoadministrator
  2. Klik på fanen Konto > Adobe Sign API > API-oplysninger > klik på linket: Dokumentation til REST API-metoder
  3. I sektionen GET /libraryDocuments skal du klikke på knappen OAUTH ACCESS-TOKEN
    1. Aktivér omfanget library_read:self
  4. Klik på knappen Prøv det!
  5. I Svardelen skal du finde den nye W-9-formularskabelon (ikke den ældre version) for at se værdien for libraryDocumentId.

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte din Customer Success Manager.

Integration: Ophør af Adobe Sign til Microsoft SharePoint v3 og tidligere

Først rapporteret: oktober 2017 Fjernet fra aktuel liste: april 2018

Adobe Sign til Microsoft SharePoint v3 og tidligere (lokale og online versioner) vil ikke længere virke fra 31. marts 2017. Adobe Sign til SharePoint v4 og senere understøtter lokalt Microsoft SharePoint 2013, 2016 og SharePoint Online.

Handling kræves:

Opgrader øjeblikkeligt til Adobe Sign til SharePoint v4. Kontakt din Customer Success Manager med spørgsmål om opgradering til den nyeste version.

Hent opgraderingsvejledningen ›

Integration: Kritisk opdatering til Adobe Sign til Salesforce v18

Først rapporteret: maj 2017 Fjernet fra aktuel liste: marts 2018

Salesforce vil indføre en ny sikkerhedsmodel for Lightning-komponenter kaldet LockerService i en kommende version. Hvis du er på Adobe Sign til Salesforce v18, skal du opgradere til version 18.27 eller højere for at sikre, at alle Salesforce Lightning-komponenter virker korrekt.

HANDLING KRÆVES

Hvis du er på Adobe Sign til Salesforce v18, skal du opgradere til version 18.27 eller højere.

Få mere at vide om Salesforce LockerService ›

Hent den seneste pakke fra AppExchange ›

Integration: Understøttelse af Adobe Sign-integrationen med Salesforce v15 er ophørt

Først rapporteret: april 2017 Fjernet fra aktuel liste: marts 2018

Produktopdateringer, sikkerhedsopdateringer og teknisk support til Adobe Sign til Salesforce v15 ophørte 15. december 2017

Version 19 er nu tilgængelig i Salesforce AppExchange.

HANDLING KRÆVES

Opgrader til den nyeste version af vores integration med Salesforce for at fortsætte med at modtage de seneste funktioner, sikkerhedsopdateringer og teknisk support.

Hent opgraderingsvejledningen ›

VIGTIGT!

Gennemgå indstillingerne for Salesforce-tilladelser, før du starter din opgradering til v19, i sektionen Hvad er nyt i version 19:

https://helpx.adobe.com/dk/sign/help/adobe_sign_for_salesforce_upgrade_guide.html

Adobe Sign-skabeloner for 2017 IRS-formular I-9 er nu tilgængelige.

Først rapporteret: november 2017 Fjernet fra aktuel liste: februar 2018

24. oktober blev den nye skabelon til den reviderede IRS I-9-formular føjet til Adobe Sign. Den har titlen: I-9 (Employment Eligibility Verification) ver. 07/17/17 N.

Samtidig blev den eksisterende skabelon I-9 2017 (Employment Eligibility Verification) omdøbt til: I-9 (Employment Eligibility Verification) ver. 07/17/17 N (ældre).

Denne omdøbning påvirker IKKE dit workflow.

Men 1. dec. 2017 ophørte den sidstnævnte skabelon I-9 (Employment Eligibility Verification) ver. 07/17/17 N (ældre).

Hvis du bruger den ældre skabelons libraryDocumentId i dine programmer, skal du opdatere for at bruge den nye libraryDocumentId-værdi.

HANDLING KRÆVES

Den nye I-9-formularskabelon har et nyt libraryDocumentId. Hvis du bruger den eksisterende skabelons libraryDocumentId i dine programmer, skal du opdatere den.

Sådan finder du libraryDocumentId på en API-aktiveret konto:

1. Log på som kontoadministrator
  2. Klik på fanen Konto > Adobe Sign API > API-oplysninger > klik på linket: Dokumentation til REST API-metoder
  3. I sektionen GET /libraryDocuments skal du klikke på knappen OAUTH ACCESS-TOKEN
    1. Aktivér omfanget library_read:self
  4. Klik på knappen Prøv det!
  5. I Svartekst skal du finde den reviderede I-9-formularskabelon (I-9 (Employment Eligibility Verification) ver. 07/17/17 N) for at se værdien libraryDocumentId.

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte din Customer Success Manager.

Vigtige ændringer af IP-adresseintervaller

Først rapporteret: juni 2017 Fjernet fra aktuel liste: februar 2018

Hvis din eksisterende netværks- eller firewallkonfiguration eksplicit hvidlister IP-adresserne for Adobe Sign, skal du opdatere netværkskonfigurationens indstillinger til at inkludere de nye IP-adresser for at sikre fortsat adgang til tjenesten.

De fleste eksisterende IP-adresser vil fortsat være aktive og må ikke slettes eller fjernes fra din netværkskonfiguration. Du bør dog fjerne to forældede IP-adresseintervaller for Nordamerika.

Se en komplet liste over IP-adresseintervaller i systemkrav ›

HANDLING KRÆVES

Hvis du hvidlister Adobe Sign IP-adresser i enten dine API-tilbagekald eller firewall, skal du hvidliste de yderligere IP-adresser i dine API-tilbagekald. Underret tredjeparter, der distribuerer dine tilbagekald.

Hvis du bruger Adobe Sign til Salesforce-integrationen, skal administratorer hvidliste yderligere IP-adresseintervaller.

TILFØJ:

Indien:

13.126.23.0/27

FJERN:

Nordamerika:

166.78.79.112/28

207.97.227.112/28

Integration: Kritisk opdatering til Adobe Sign til NetSuite

Først rapporteret: maj 2017 Fjernet fra aktuel liste: februar 2018

Oracle opgraderede for nylig til NetSuite 17.0. Denne opgradering skabte et problem i Adobe Sign til NetSuite, hvor fanen Aftale muligvis ikke vises for nogle roller. Opgrader til Adobe Sign til NetSuite version 4.0.1 for at sikre, at roller, der er klargjort af administratoren på aftaleposten, vil kunne se fanen Aftale.

HANDLING KRÆVES

Log på programmet og opgrader til Adobe Sign til NetSuite version 4.0.1 for at sikre, at brugere vil kunne se Adobe Sign-fanen Aftale.

Ny version: Adobe Sign september 2017-version

Først rapporteret: september 2017 Fjernet fra aktuel liste: november 2017

Adobe Sign September 2017-produktversionen er nu fuldført. Denne version indeholder nye funktioner og funktionsforbedringer for administratorer og slutbrugere, inkl.:

• Understøttelse af eIDAS-kompatible tidsstempler, der er certificeret på EU Trusted List (EUTL)
  • Understøttelse af nye konfigurerbare tidsstempeltjenester, hvis din virksomhed allerede benytter en LTV-tidsstempeludbyder
  • Bredere understøttelse af Cloud Signature Consortium med nye partnere annonceret
  • Understøttelse af Aadhaar-identitetsoverholdelse og et nyt datacenter i Indien (IN1)
  • Understøttelse af farvekodede formularfelter og nye skrifttyper til formularfelter for at give en bedre oprettelses- og brugeroplevelse
  • Registrering af formularfelter er rullet længere ud til feltet
  • Udskift eller tilføj modtagere løbende

Brede understøttelse af Microsoft-produkter med nye eller forbedrede integrationer til:

• Office 365 – Outlook, Word og PPT
  • Dynamics CRM v6
  • Teams
  • Flow

Læs produktbemærkningerne ›

Sikkerhed: Understøttelse af Windows Vista SP2 og Internet Explorer 9 og 10 er ophørt

Først rapporteret: marts 2017 Fjernet fra aktuel liste: november 2017

Adobe Sign ophørte understøttelse af Windows Vista SP2 og Internet Explorer 9 og 10 den 17. marts 2017. Kunder, der fortsat bruger disse browsere, vil ikke kunne drage fordel af de nye funktioner og er ikke garanteret adgang til Adobe Sign i fremtiden.

HANDLING KRÆVES

Opdater ældre hardware til nyere operativsystemkonfigurationer, inkl. Windows 7, 8 eller 10, med en af de understøttede browsere, der er vist under Adobe Sign-systemkravene, for at sikre, at de nye Adobe Sign-funktioner fortsat virker som tiltænkt.

Læs om systemkrav ›

Adobe Sign Maj-versionen er nu færdig

Først rapporteret: april 2017 Fjernet fra aktuel liste: juli 2017

Adobe Sign Maj-versionen er nu færdig. Denne version indeholder nye funktioner og funktionsforbedringer for administratorer og slutbrugere. Med denne version er den klassiske Send- og Oprettelse-grænseflade ophørt, og den nye grænseflade blev standard over hele Adobe Sign. API-integrationer, der integrerer Send-siden, vil også opleve ændringer i grænsefladen. Den nye Send-oplevelse bevarer alle funktioner fra den klassiske Send-oplevelse, bortset fra workflowet for faxsignatur, som blev udskiftet med et nyt workflow for håndskrevne underskrifter, der scannes og uploades. De nye Send- og Oprettelse-oplevelser indeholder også nye funktioner, inkl. private beskeder, nye modtagerroller og mere.

Nye aftaler har nu opdaterede udseendeindstillinger for tildelte tekstfelter. De forrige indstillinger for Helvetica, Times og Courier er erstattet med tilsvarende Adobe-skrifttyper – henholdsvis Adobe Source Sans Pro, Source Code Pro og Source Serif Pro.

Ikke alle funktioner i denne version blev aktiveret ved installation. Visse funktioner aktiveres til juni. Se mere i produktbemærkningerne.

Produktbemærkninger ›

Læs om ændringerne af den integrerede Send-side ›

Læs om ændringerne af den håndskrevne underskrift ›

HANDLING KRÆVES

Ingen handling kræves.

Ny SSL-certifikat- og certifikatmyndighed

Først rapporteret: juni 2017 Fjernet fra aktuel liste: juli 2017

Adobe Sign skifter til en ny SSL-certifikat- og certifikatmyndighed den

22. juli 2017. Der er ingen ændring af den offentlige nøgle, underliggende kryptografiske protokoller eller skema. Den grundlæggende og mellemliggende certifikatmyndighed ændres med denne opdatering. Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål.

HANDLING KRÆVES

Hvis du har brugerdefinerede integrationer med Adobe Sign ved hjælp af enten SOAP eller REST API'er, og hvis nogen af disse integrationer har "fastgjort", kræves der ingen handling.

Hvis du fastgør eller hvidlister certifikatet med andre metoder, kan du finde de nye certifikater fra Adobe Sign og certifikatmyndigheden under Adobe Sign-systemkravene. Den nye SSL-certifikat- og certifikatmyndighed bliver aktiv 22. juli 2017.

Læs om systemkravene ›

API: Ny indstilling til at tilpasse den fejlkode, der genereres i tilfælde af URL-udløb

Først rapporteret: maj 2017 Fjernet fra aktuel liste: juli 2017

I øjeblikket er den HTTP-fejlkode, der returneres, når en URL udløber, 404 (siden blev ikke fundet), som ikke overholder HTTP-standarder. Disse URL-adresser kan genereres af REST API-kald som f.eks. GET/agreements/{agrID}/combinedDocument/url. Den mere passende HTTP-fejlkode er dog 410 (væk). I Maj-versionen blev den standard HTTP-fejlkode ændret til 410. En ny indstilling er tilgængelig for at tillade en brugerdefineret HTTP-statuskode (404, 410 osv.) at blive sendt i dette fejlscenarie.

HANDLING KRÆVES

Hvis dine programmer forventer, at en udløbet URL kaster en 404-fejl, skal du anmode om en ændring af værdien af denne indstilling til 404. Kontakt kundeservice for at få hjælp.

Frarådet funktion: workflow for faxsignatur

Først rapporteret: maj 2017 Fjernet fra aktuel liste: juli 2017

Med maj 2017-versionen blev den nye Send-oplevelse standard, og med den blev workflowet for faxsignatur udskiftet med et nyt workflow for håndskrevne underskrifter, der anvender scanning og upload. Den moderne scannings- og uploadfunktion giver forbedret nøjagtighed og overvågning og resulterer i bedre læsbarhed. Kunder, der bruger API'en, blev også flyttet til det nye workflow for håndskrevne underskrifter.

Den klassiske Send-oplevelse med faxsignaturer vil være tilgængelig i en begrænset periode. Den frarådes fra 31. oktober 2017. Brugere af webprogrammet, der fortsat ønsker at bruge workflowet for faxsignatur, kan fortsætte med dette ved at gå tilbage til den klassiske Send-side under afsendelsesindstillinger. API-brugere skal kontakte deres Customer Success Manager for at fortsætte med at bruge workflowet for faxsignatur.

HANDLING KRÆVES

Gennemgå det nye workflow for håndskrevne underskrifter, og underret dine slutbrugere om ændringerne. Du skal muligvis også opdatere din slutbruger- og kundedokumentation til workflows for håndskrevne underskrifter.

Læs om det nye workflow for håndskrevne underskrifter ›

Mobil: Login med Google ID og Google Apps i Adobe Sign-mobilappen fjernes

Først rapporteret: marts 2017 Fjernet fra aktuel liste: juni 2017

For at forbedre sikkerhed og brugervenlighed tillader Google ikke længere OAuth-godkendelsesanmodninger til Google via integrerede browsere kendt som webvisninger i oprindelige mobilprogrammer. Derfor er Google- og Google Apps-loginmulighederne blevet fjernet fra Adobe Sign-mobilappen med Maj-versionen.

Adobe Sign-brugere vil stadig kunne logge på med deres Google-id'er via standardlogin (mail og adgangskode). Den eneste forskel er fjernelse af Google- og Google Apps-mulighederne på loginsiden. Hvis du støder på problemer med standardlogin og dit Google-id, skal du nulstille din adgangskode og prøve igen.

Læs Google-bloggen ›

Planlagt vedligeholdelse med nedetid for Nordamerika (NA1)

Først rapporteret: januar 2017 Fjernet fra aktuel liste: april 2017

Adobe Sign gennemgår en planlagt vedligeholdelse på vores nordamerikanske datacenter (NA1) med forventet nedetid:

Starter lørdag 8. april 2017 kl. 17:00 PDT og slutter 8. april kl. 23:00 PDT

Kunder, der er placeret i vores andre datacentre, forventes ikke at blive påvirket.

Den planlagte vedligeholdelse kræves for at fuldføre udvidelsen af vores nordamerikanske datacentre. Tjenesten vil være utilgængelig i denne vedligeholdelsesperiode på NA1.

For at bekræfte datacentret for din konto skal du logge på Adobe Sign og notere forkortelsen i URL-adressen (NA1, NA2 osv.). Kontakt din Customer Success Manager, hvis du har spørgsmål.

HANDLING KRÆVES

• Hvis du bruger Adobe Sign til Salesforce-integrationen: Salesforce-integrationsadministratorer skal hvidliste de yderligere IP-adresseintervaller på deres Salesforce.com-konto, for at integrationen fortsat kan virke efter 7. april 2017. Oplysninger om Salesforce-hvidlistning ›
  • Hvis du hvidlister Adobe Sign IP-adresser i enten dine API-tilbagekald eller firewall: Adobe Sign-administrator skal hvidliste de yderligere IP-adresser i dine API-tilbagekald. Underret tredjeparter, der distribuerer dine tilbagekald. Uden at tilføje nye IP-adresser tillades tilbagekaldene ikke gennem din firewall. Ofte stillede spørgsmål om IP-adresseintervaller og planlagt vedligeholdelse ›

Integration: Understøttelse af Adobe Sign-integrationen med Salesforce v14 er ophørt

Først rapporteret: september 2016 Fjernet fra aktuel liste: februar 2017

Produktopdateringer, sikkerhedsopdatering og teknisk support til Adobe Sign til Salesforce v14 ophørte 15. december 2016. Version 18 er tilgængelig nu.

HANDLING KRÆVES

Opgrader til den seneste version af vores integration med Salesforce. Kunder, der bruger ikke-supporterede versioner, vil skulle opgradere til en ny version for at fortsætte med at modtage teknisk support.

Hent opgraderingsvejledningen ›

API: OAuth-programunderstøttelse af SOAP API frarådes

Først rapporteret: november 2016 Fjernet fra aktuel liste: februar 2017

Med vedligeholdelsesversionen fra december kan nye OAuth-programmer kun få adgang til REST API'er. Eksisterende OAuth-programmer og integrationsnøgler vil fortsat have adgang til SOAP API'er indtil videre.

HANDLING KRÆVES

Brug REST API'er ved udvikling af nye programmer. Få flere oplysninger i Udviklercenter.

API og webapp: Regler for adgangskoders kompleksitet ændres i 2017

Først rapporteret: november 2016 Fjernet fra aktuel liste: februar 2017

Adobe Sign ændrer reglerne for adgangskoders kompleksitet for at øge sikkerheden. I tidlig 2017 bedes kunder, der bruger webprogrammet, opdatere deres adgangskode og har 90 dage til at efterkomme dette. Kunder, der logger på eller klargør brugere gennem de eksisterende REST eller SOAP API'er vil have indtil midt-2018 til at opdatere deres programmer, så de overholde Adobe Signs krav til adgangskodesikkerhed. Oplysninger om, hvordan du skifter til de nye regler, vil være tilgængelige for API-brugere i tidlig 2017.

Nye adgangskodekriterier:
• Min. 8 tegn, maks. 100 tegn
• Mindst ét stort bogstav
• Mindst ét lille bogstav
• Mindst ét tal
• Mindst ét specialtegn, undtagen mellemrum
• Må ikke indeholde brugernavn, fornavn eller efternavn, der ikke skelner mellem små og store bogstaver
• Den nye adgangskode afvises, hvis den er blevet brugt tidligere

HANDLING KRÆVES

I tidlig 2017 bør brugere af webprogrammet opdatere deres adgangskoder, når de bliver bedt om det. Kunder, der klargør brugere gennem API'en, vil have indtil juli 2018 til at opdatere deres programmer til at anvende REST API'er, så de nye adgangskodekriterier overholdes.

API og webapp: Understøttelse er ophørt for ældre teksttagsyntaks

Først rapporteret: juni 2016 Fjernet fra aktuel liste: februar 2017

Understøttelse af v1.0-teksttags er ophørt. Selvom v1.0-tags stadig respekteres i tjenesten, vil der ikke accepteres nogen anmodninger om fejl eller forbedringer for denne syntaks.

HANDLING KRÆVES
Sørg for, at dine brugere bruger 2.0-teksttagsyntaks, når de opretter nye dokumentskabeloner. Gennemgå programmer og eksisterende skabeloner, der kan indeholde ældre teksttags, og opdater dem med den nyere 2.0-teksttagsyntaks. Se mere i referencevejledningen om oprettelse af formularer med teksttags.

Læs referencevejledningen om teksttags ›

Teknisk opdatering: januar 2017 (avanceret besked)

Først rapporteret: juni 2016 Fjernet fra aktuel liste: februar 2017

Adobe Sign-skabeloner for 2017 IRS-formularer I-9 og W-4 er nu tilgængelige. Skabelonerne, der er berettiget til I-9 (Employment Eligibility Verification 2016) og W-4 2016 (IRS-medarbejdere, der tilbageholder tilladelse), vil være utilgængelige kl. 00:00 den 20. januar 2017.

HANDLING KRÆVES

2017 IRS-formularskabelonerne har nye dokument-id'er. Hvis du bruger dokument-id'et i dine programmer, skal du opdatere dokument-id'erne.

Sådan finder du LibraryDocumentID på en API-aktiveret konto:

1. Log på som Adobe Sign-kontoadministrator
  2. Generer en integrationsnøgle
  3. Gå til fanen Konto > Adobe Sign API > API-oplysninger > klik på linket: Dokumentation til REST API-metoder
  4. Rul ned til sektionen Ressourcer og handlinger
  5. På rækken /libraryDocuments skal du klikke på linket Vis/skjul for at vise metoderne
  6. Klik på den første knap HENT ved siden af muligheden /libraryDocuments
  7. Indsæt din integrationsnøgle i feltet "Adgangstoken"
  8. Klik på knappen Prøv det!
  9. Find 2017 L-9- og W-4-formularerne for at se værdierne for LibraryDocumentID

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte din Customer Success Manager.

Tekniske meddelelser 2015 - 2016