Brugere, der interagerer med Adobe Sign gennem Document Cloud-grænsefladen, og som kræver HIPAA-overholdelse, bør aktivere afkrydsningsfeltet for HIPAA-overholdelse.

• Log på Adobe Sign direkte som en Adobe Sign-kontoadministrator.
  • Gå til Konto > Kontoindstillinger > HIPAA-indstillinger.
  • Markér feltet ved siden af Min organisation kræver HIPAA-overholdelse.
  • Klik på Gem.

Denne indstilling undertrykker notifikationer gennem Document Cloud-grænsefladen.

Kunder, der logger på Adobe Sign direkte, behøver ikke at aktivere denne indstilling.

navigate_to_hipaasetting