Bemærk!
Nedenstående artikel indeholder instruktioner til det klassiske sidelayout.
Klik her for at gennemgå den samme proces for det nye sideformat.

Send en Mega Sign ved at bruge en .CSV-fil til at importere modtagerne og deres detaljer

Du kan bruge en CSV-fil til at importere dine modtageres mailadresser og flette brugerdefinerede data til felter i dokumentet for hver modtager. Du kan også brugerdefinere mailmeddelelsen til hver enkelt underskriver, hvor du beder dem om at underskrive dokumentet.

.CSV er en forkortelse for Comma-Separated Value, og du kan gemme Excel-filer i dette format.

Bemærk:

Denne video viser, hvordan du konfigurerer og bruger en .CSV-fil i en Mega Sign-transaktion. Den viser også, hvordan du kan spore statussen på alle dokumenter, der er sendt under Mega Sign-transaktionen.

Konfiguration af din .CSV

Før du konfigurerer din .CSV, er det nødvendigt at kende navnene på felterne i dit dokument. Der er en anden måde at gøre dette på, afhængigt af hvordan du har føjet felter til dokumentet:

• Hvis dokumentet blev oprettet med tags (tekst eller PDF), skal du bruge det feltnavn, du definerede i tagget. {{Address1_es_:signer1}} har feltnavnet Address1.
  • Hvis du brugte træk og slip-miljøet, skal du redigere dit dokument og dobbeltklikke på feltet. Feltets navn findes øverst i det pågældende egenskabsvindue.

Når du kender navnene på felterne i dit dokument, kan du enten åbne eksemplet, der er på Mega Sign-afsendelsessiden, eller oprette en Excel-fil.

Bemærk:

• Der skal være minimum to entydige mailadresser i din CSV-fil.
  • Afsenderens mailadresse kan ikke være i CSV-filen.

1. Den første række er feltnavnene og oplysningstagsene. Når det gælder de brugerdefinerede felter, du har tilføjet, skal du føje feltnavnet til kolonneoverskriften.

Oplysningstagsene er som følger:

_es_signer_email (obligatorisk) underskriverens mailadresse

_es_signer_name (valgfrit) underskriverens navn, der bruges signaturen

_es_signer_fullname (valgfrit) underskriverens navn, der vises i dokumentet

_es_signer_company (valgfrit) underskriverens firma

_es_signer_title (valgfrit) underskriverens titel

_es_agreement_message (valgfrit) den meddelelse, der medtages i den mail, der sendes til underskriveren.

De andre navne, der bruges (telefon og postnummer), er brugerdefinerede felter, vi har føjet til dokumentet.

Oplysningstags i CSV
  2. Den næste række udfyldes med oplysninger, der er specifikke for underskriverne. Her indstiller vi mailadressen, firmanavnet, titlen, den brugerdefinerede meddelelse og andre oplysninger til vores brugerdefinerede felter.

Oplysninger om underskriver udfyldt
  3. Gem til sidst filen som .CSV-fil på dit lokale system.

Lagring af CSV på dit lokale system

Afsendelse med .CSV

1. Når du har oprettet din .CSV, skal du klikke på Mega Sign på siden Hjem.

Mega Sign-linket på Dashboard
  2. Klik på linket Importér modtagere, og flet felter fra fil på Mega Sign-afsendelsessiden for at bruge din .CSV-fil til afsendelse.

Importer modtagere, og flet felter fra fil
  3. Klik på Upload.

Upload
  4. Find og vedhæft den CSV-fil, du vil bruge.

5. Konfigurer de andre indstillinger som ønsket:

• Identitetsbekræftelse – indstil dette for at anvende godkendelse med dobbeltfaktor
    • Jeg skal underskrive – markér dette felt, hvis du (afsenderen) skal medunderskrive dokumenterne
    • Aftalenavn – aftalens navn, som den vises på siden Administrer
    • Besked – den globale besked, der er inkluderet i mailen Underskriv (hvis ingen anden besked eksplicit importeres med .csv-filen)
    • Sprog – det sprog, der skal benyttes i mailen og skærminstruktionerne
    • Indstil adgangskode til at åbne underskreven PDF – skal det underskrevne dokument beskyttes med en adgangskode
    • Vis, placer signaturer, eller tilføj formularfelter – tillader afsenderen at placere felter på skabelonen

Når du er færdig, skal du klikke på Næste

Vælg indstillinger, og send