Bemærk!
Nedenstående artikel indeholder instruktioner til det klassiske sidelayout.
Klik her for at gennemgå den samme proces for det nye sideformat.

Del en aftale med en anden bruger

Som dokumentets afsender kan du dele en aftale med en anden person, så længe de har en mailadresse. Denne funktion er nyttig for administratorer eller personer, der skal se transaktioner, der er sendt.

Bemærk:

Deling giver kun visningsadgang til dokumentet og dets historik.

1. Som aftalens afsender skal du gå til Administrer, og klik på. Klik derefter på fanen Del til højre på siden.

2. Skriv mailadressen til den person, du vil dele den med. Tilføj en meddelelse, der skal sendes i mailen, og klik på knappen Del aftale.

nav_to_share

Bemærk:

Denne deling bevares, selvom du skjuler transaktionen fra din Administrer-sidevisning.