Føj kun din signatur til et dokument, og send

Nogle gange er det nødvendigt, at du selv underskriver og sender et dokument. Processen for Kun jeg underskriver er designet til netop dette formål. Du kan skrive alle de oplysninger, der kræves, sætte signaturer og initialer og derefter sende dem til hvem som helst.

Hurtige trin

1. På fanen Dashboard skal du klikke på Kun jeg underskriver.
  2. Skriv mailadressen til den person, du vil sende dokumentet til.
  3. Træk og slip, vedhæft, eller vælg et dokument, der skal sendes.
  4. Markér feltet Eksempel, sæt signaturer, eller tilføj formularfelter.
  5. Klik på Næste.
  6. Træk og slip de nødvendige filer over på dokumenterne.
  7. Klik på Underskriv, og send så.
  8. Udfyld felterne, og sæt din signatur.
  9. Klik på Klik for at underskrive.

Trin for trin

1. På startsiden skal du klikke på Kun jeg underskriver.

Klik på Kun jeg underskriver
  2. Skriv mailadressen til den person, du vil sende dokumentet til.

Bemærk:

Selvom du ikke kan sende dokumentet til den samme mailadresse, som du bruger til at logge på med, kan du sende det til en anden mailadresse, som du har adgang til.

3. Træk og slip, vedhæft, eller vælg et dokument, der skal underskrives og sendes.

4. Markér feltet Eksempel, sæt signaturer, eller tilføj formularfelter, og klik på Næste.

Indtast mailadresse
  5. Du føres til oprettelsesmiljøet med træk og slip. Træk felter fra den højre rude over på dokumentet. Sørg for, at du har mindst ét signaturfelt, der skal udfyldes.

Felter trukket over i dokumentet
  6. Når du har placeret alle dine felter, skal du klikke på Underskriv, og send så.

Klik på Underskriv, og send så
  7. Du føres derefter til underskrivelsesmiljøet. Udfyld alle felterne, og sæt din signatur.

Udfyld felterne, og sæt signatur
  8. Når du klikker på signaturfeltet, skal du skrive dit navn i pop op-vinduet for at generere din signatur. Klik på Anvend, når du er færdig.

Klik på Anvend.
  9. Når du har udfyldt dokumentet, skal du klikke på Underskriv.

Klik for at underskrive
  10. Der vises en besked om, at du har e-underskrevet dokumentet, og at det sendes til din modtager.

Meddelelse for gennemført vises

Tips fra support

Bemærk:

Adobe Sign kræver altid, at du sender dit underskrevne dokument til en anden person (dvs. en anden mailadresse). Den mailadresse behøver ikke at være en rigtig mailadresse, og du kan bare skrive en falsk adresse for at opfylde kravet. For eksempel g@g.j.t.d.b.whoa.