Brug af hybrid videresendelse

Afsendere kan give modtagere besked om at underskrive eller godkende parallelt, sekventielt eller med en kombination af begge, der kaldes hybrid videresendelse. Lær hvordan i dette selvstudium.

Brug af delegatorrollen

Se, hvordan du sender en aftale til en udvalgt delegator, der derefter kan delegere underskrivelsen eller godkendelsen af en aftale. Brug denne funktion, hvis du ikke kender underskriverens eller godkenderens mailadresse, eller hvis du skal sende en aftale via en agent eller mellemmand.

Ændring af aftale undervejs

Lær, hvordan du kan ændre en aftale, der er blevet sendt til underskrift.

Selvstudium for administratorer: Workflow Designer: en introduktion

Workflow Designer giver Adobe Sign-administratorer mulighed for at oprette og administrere arbejdsforløbsskabeloner, der skræddersyer underskrivelsesprocesser, så de passer til deres specifikke forretningsbehov.

Dette selvstudium giver en introduktion til grænsefladen og funktionerne i Workflow Designer.

Selvstudium for administratorer: Avanceret delting for administratorer

Avanceret deling giver administratorer og brugere mulighed for at uddelegere deres tilladelser for afsendelse, ændring og visning til en anden eller flere andre brugere.

Dette selvstudium viser administratorerne, hvordan de justerer indstillingerne for kontodeling, og hvordan de deler brugerkonti, ændrer tilladelser og annullerer shares.