Få hurtig adgang til installations-, bruger- og opgraderingsvejledninger til nuværende Adobe Sign-integrationer. Nogle af de mere komplekse integrationer vil også have ofte anvendte vidensbaseartikler vist.

Adobe Sign til Salesforce

Bemærk:

Alle organisationer skal opgradere til version 21.5.1 nu.

Version 21.5.1 er en forudsætning for alle senere versioner og skal installeres, før der opgraderes til senere versioner.

Flere artikler

Tilføj Adobe Sign til din Salesforce-mailkomponent

Send, påmind, annuller og mere – det hele direkte fra din mailklient. Fås til Outlook og Gmail

Adobe Sign-forbindelse til Salesforce CPQ

Tilføj en knap for at sende CPQ-tilbud direkte fra tilbudssiden til Adobe Sign

Adobe Sign til selvunderskrivelse (Community Cloud)

Hvis du bruger community-portaler og ønsker at levere dokumenter, der kan underskrives

► Adobe Sign for nem underskrivelse (Community Cloud)

En komponent til Community Cloud, der tillader en udvikler at integrere signaturskabeloner i andre Lightning-komponenter

Adgang til Salesforce-brugere/profiler

Hvis du ikke konfigurerede Adobe Sign-appen til Alle brugere

Arbejde med aftaler i batch

For generering af batches af aftaler baseret på brugerdefinerede kriterier

Indstillinger for konvertering af kundeemner

Hvis du bruger Adobe Sign med Kundeemner i Salesforce, vil du nok være interesseret i at kigge her

Gruppetilknytninger

Juster brugere i Adobe Sign-grupper baseret på Salesforce-brugerprofiler

Konfigurer Salesforce til at sende store dokumenter

Hvis du sender dokumenter på over 2 MB, skal dette være konfigureret

► Konfigurer push-aftaler til at oprette eksternt genererede aftaler i Salesforce

"Push-aftaler" er transaktioner, der igangsættes uden for Salesforce som aftaler, der oprettes af webformularer og derefter sendes til Salesforce.

Aktivering af Chatter og Salesforce1

Indstillinger for at aktivere afsendelse fra Chatter eller Salesforce1

Konfiguration af sidelayout (Basis, Avanceret og Lyn)

Når du vil ændre dit sidelayout til en af de andre muligheder

Bemærk:

Support til Adobe Sign til Salesforce-integrationen v18 ophørte 1. marts 2019

Produktopdateringer, sikkerhedsopdateringer og teknisk support til Adobe Sign til Salesforce v18 ophørte 1. marts 2019

Hvis du bruger version 18 eller ældre, skal du opgradere til den nye pakke for at sikre fortsat support.

Adobe Sign til Dropbox

Adobe Sign til Microsoft Office

Understøttede platforme:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Understøttede platforme:

• Word eller PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word eller PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word eller PowerPoint Online (365) – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word eller PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Understøttede platforme:

• Office 365 – ved brug af:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign til Microsoft PowerApps og Flow

Understøttede platforme:

• Office 365 – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign til Microsoft Dynamics

Nuværende installationspakke til Dynamics 365 CRM (v8)

Vejledninger til Dynamics 365 CRM (v8)

Nuværende installationspakke til Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Vejledninger til Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Flere artikler

Produktbemærkninger

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Adobe Sign til Microsoft SharePoint

Bemærk:

Adobe Sign til SharePoint-løsningen understøttes kun i SharePoint 2019 On-Premise Classic UI.

Adobe og Microsoft arbejder i øjeblikket på at udvide understøttelse til at omfatte den moderne grænseflade.

Vejledninger

Adobe Sign til ServiceNow

Adobe Sign til HR (ServiceNow)

Adobe Sign til SAP SuccessFactors

Adobe Sign til Workday

Adobe Sign til Workplace by Facebook

Adobe Sign til NetSuite

Produktbemærkninger

Bemærk:

Support til Adobe Sign til NetSuite-integrationen v4.0. er ophørt

Pga. en regressionsfejl, der blev introduceret, da NetSuite opdaterede deres platform, er teknisk support til Adobe Sign til NetSuite v4.0 og ældre ophørt.

Sørg for at opgradere til v4.0.1 for at sikre fortsat funktionalitet og support til denne integration.

Adobe Sign til SugarCRM

Adobe Sign API

Bemærk:

Adobe Sign ophører support til ældre API-godkendelsesmodeller i august 2019

Adobe er engageret i at levere en sikker produktoplevelse for vores kunder ved at overholde de nyeste branchestandarder for sikkerhed. Som del af den proces ophører Adobe Sign-support til august 2019 for ældre API-godkendelsesmodeller, der tillod afsendelse af brugernavn og adgangskode i API-kaldet.

PÅVIRKNING

Kunder, der i øjeblikket bruger den ældre godkendelsesmodel, vil skulle skifte til den nyere OAuth-baserede godkendelse.

HANDLING KRÆVES

○ Kunder, der bruger en integration, bør opgradere til den nyeste version. I referencevejledninger kan du se alle de nyeste Adobe-byggede partnerintegrationer.

○ Kunder, der har bygget deres egen integration med Adobe Sign, vil skulle opdatere til den nyeste OAuth-baserede godkendelse. Få flere oplysninger i denne overflytningsvejledning.

○ Mobilbrugere vil skulle opgradere til den nyeste version af Adobe Sign-appen til iOS og Android.

Planlagt EOL af SOAP API i juni 2020

Med udgivelsen af REST API version 6, der giver den bedste programmeringsoplevelse af Adobe Sign-udviklere, frarådes brug af SOAP API'en, som ikke understøttes efter juni 2020.  REST API'en er nu den foretrukne grænseflade for integratorer og programudviklere, og fremtidig udvikling bør skifte til denne API.