På denne side kan du se, hvordan du indløser en kode til Adobe Creative Cloud Alle apps- eller Fotografi-planen.

Tillykke, hvis du har kvalificeret dig til Adobe Stock-gaveprogrammet! E-mailen fra  CompEXT@adobe.com indeholder din indløsningskode. Her er trin til indløsning af koden.

1. Trintekst

Åbn e-mailen fra CompEXT@adobe.com for at finde din indløsningskode og et link til indløsning af koden. Du behøver ikke at gøre dette med det samme. Du kan indløse koden frem til 31. juli 2021.

E-mail, der viser afsender og emnefelter
    Et eksempel på e-mailen i en indbakke
  2. Trintekst

Når du har klikket på linket for at indløse koden, vil du blive ført til en side, hvor du kan indtaste indløsningskoden og aktivere dit medlemskab.

Bemærk:

Hvis du får en fejl om, at koden er ugyldig, har du muligvis et aktivt medlemskab og bor i Rusland, Ukraine, Tyrkiet, Israel, Hongkong, Indien, Malaysia, Filippinerne, Sydkorea, Singapore, Taiwan, Thailand, Argentina, Colombia, Chile, Peru, Ecuador, Uruguay eller Venezuela. Du skal vente, til dit nuværende betalte abonnement har været udløbet i 30 dage, før du indløser koden til dit 12-måneders Creative Cloud-gaveprogram. Kontakt Kundepleje for at få hjælp.

Side, hvor du indtaster indløsningskoden
    Indtast koden i felterne (#2)
  3. Trintekst

Du får mulighed for at holde dit medlemskab aktuelt, når koden er udløbet, ved at indtaste dit kreditkortnummer. Du bliver ikke opkrævet noget, før den 12 måneders periode for indløsningskoden er slut. Du kan vælge Acceptér vilkår (1) eller Påmind mig senere (2). Hvis du vælger Acceptér vilkår, vil du blive ført til et vindue, hvor du kan indtaste dine kreditkortoplysninger, hvormed dit abonnement fornyes ved slutningen af gaveprogrammets periode. Hvis du vælger Påmind mig senere, fornyes dit abonnement ikke ved slutningen af gaveprogrammets periode. Du vil blive ført til et vindue, hvor du kan begynde at bruge Creative Cloud. Dette indikerer, at dit medlemskab er aktiveret.

Vælg, om du vil holde medlemskabet aktuelt
    Acceptér (1), eller vælg at blive mindet om at forny senere (2)
  4. Trintekst

Endelig vil du blive bedt om at udfylde lidt information om din oplevelse med Creative Cloud.

Undersøgelsesvindue
    Angiv dit erfaringsniveau

Nyd softwaren!