Fejlfinding og hjælp

Adobe Aero er den eneste alt i én augmented reality (AR) platform til oprettelse og visning, der gør det lettere for designere og udviklere at designe, samarbejde og udgive interaktive, intense oplevelser i den virkelige verden.

Du kan læse mere om Aero i Hvad er Adobe Aero.

Ja, Aero til iOS kan hentes gratis i App Store. Aero til computer kan downloades omkostningsfrit fra Creative Cloud-webstedet.

Du kan finde svar på de spørgsmål om Adobe, der ofte stilles om Aero, i Ofte stillede spørgsmål i Aero til iOS og Ofte stillede spørgsmål i Aero til computer.

Du kan importere fotos, billeder med lag, lyd og andet 2D- og 3D-indhold. Aero optimerer importerede PSD-, JPEG-, OBJ-, GLB-, FBX-, GIF-, PNG-sekvens-, WAV- og MP3-aktiver til AR. Du kan også importere indhold fra Adobe Photoshop, Illustrator og Dimension.

Du kan læse mere om, hvilke filformater der understøttes af Aero, i Understøttede filformater.

Du kan dele det AR-indhold, som du har skabt i Aero, med andre på følgende måde:

• Hurtigt link (inklusive QR-kode)
  • .REAL
  • .USDZ
  • Billede eller video

Du kan læse mere om, hvordan du kan arbejde sammen med andre på AR-projekter, i Del dine AR-kreationer og Arbejd sammen med andre på Adobe Aero-dokumenter.

Du kan downloade Aero til iOS-app fra Apple App Store. Du kan downloade Aero til computer fra Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Aero til iOS er tilgængelig på alle enheder, der understøtter ARKit 2 og iOS 13 eller nyere, og anbefales til brug på følgende enheder:

• iPhone 8 Plus og nyere.
  • iPad (enheder med A11 ARM-chip eller nyere).

• iPad og iPad mini 5. generation og nyere.

• iPad Air 3. generation og nyere.

• iPad Pro 2. generation og nyere.
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige software-aktivering, kontrol af medlemskab og adgang til onlinetjenesterne.

Aero til computer er tilgængelig på både Windows- og Mac-computere. Vi anbefaler følgende:

Windows

•  Win 10 64-bit 1903 (Windows 10 64-bit May 2019 Opdater, build 10.0.18362)
  • Intel 7thGen eller nyere CPU – eller AMD-ækvivalent

Mac

• macOS 10.13 (High Sierra) eller nyere
  • Intel 6thGen eller nyere CPU

Du kan læse mere om de krav, systemet skal opfylde for at kunne bruge Aero, i Systemkrav for Aero til iOS og Systemkrav for Aero til computere.

Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (din e-mailadresse) og din adgangskode. Klik på fanen Adgangskode og sikkerhed, og skift derefter adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.