Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade din app frae Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere After Effects og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

After Effects 17.0 fungerer i macOS 10.15 (Catalina), men der er nogle få kompatibilitetsproblemer

Log på din Adobe-konto. Klik derefter på Skift ud for Aktuel adgangskode, og følg vejledningen på skærmen. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Ja. Du kan bruge Warp Stabilizer VFX-effekten til automatisk at stabilisere optagelser, som ryster eller rykker sig stødvist. Du kan se trinvise anvisninger i Stabilisering af rystede videooptagelser.

Realistisk bevægelse handler om mere end bare at flytte et objekt. I denne korte videoserie kan du lære, hvordan man tilføjer specialeffekter for at sløre bevægelse, korrigere farver og skygger og simulere kamerabevægelse.

Adobe Character Animator registrerer ansigtsudtryk og bevægelse via webkameraet og animerer en figur baseret på dine bevægelser. Du kan læse mere i denne vejledning til Character Animator.

Du kan lære om grundlæggende tekstanimering i After Effects i denne videovejledning i tre dele, Sådan animerer du et logo til video.

Du maskerer et objekt, så andre optagelser kan blive vist inden i det. I denne artikel kan du se mere om, hvordan du opretter former og masker.

Når du gengiver og eksporterer en film, afstedkommer standardindstillingerne ukomprimerede eller tabsfrit komprimerede filer. Sådanne filer er enorme og er tilsigtet postproduktionsarbejde, ikke afspilning. Hvis du komprimerer filen, vil den køre jævnt på computeren. Læs mere om indkodnings- og komprimeringsfunktioner for film.

QuickTime omfatter en indstilling til indkodning af ældre codecs. Hvis denne indstilling ikke er aktiveret, er der nogle codecs, som ikke er til rådighed i After Effects. Du kan i denne artikel se, hvordan man indstiller QuickTime-indstillingerne, Der mangler QuickTime-codecser i After Effects.

Med Adobe Media Encoder kan du gengive og uploade samtidigt til YouTube, Vimeo, Creative Cloud og FTP-sider.Du kan sende After Effects-kompositionen direkte til Media Encoder vha. Komposition > Føj til Adobe Media Encoder-køen. Du kan finde flere oplysninger i Udgiv på YouTube og Vimeo.

Du kan bruge Adobe Media Encoder til at eksportere disse formater. Du kan sende After Effects-kompositionen direkte til Media Encoder vha. Komposition > Føj til Adobe Media Encoder-køen. Du kan finde flere oplysninger i Sådan laver du H.264-, MPEG-2- og WMV-videoer.

Du kan bruge Adobe Media Encoder til at eksportere til H.264 (.mp4), det format, der anbefales af Adobe Flash-teamet. Du kan sende After Effects-kompositionen direkte til Media Encoder vha. Komposition > Føj til Adobe Media Encoder-køen. Du kan finde flere oplysninger i Sådan laver du H.264-, MPEG-2- og WMV-videoer.

Du kan læse mere om de typiske problemer, der kan opstår i den nyeste version af After Effects, i Kendte problemer.

Problemer med QuickTime kan have mange kilder. Du kan finde løsninger i Fejlfinding af QuickTime-fejl.

Du har installeret en sprogversion af After Effects, som ikke matcher styresystemets sprog. Du kan finde svar i artiklen Fejl "Kunne ikke konvertere unicode-tegn".

Du kan fortsætte med at gengive dine skabeloner til levende billeder selv efter at prøveversionen er udløbet. Du kan få flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om skabeloner til levende billeder.

Hvis du har genstartet computeren, og fejlen stadig vises, kan du finde svar i denne artikel: Fejl "Skrifttypeordbogen kan ikke læses".

Når du kører After Effects, får du eventuelt meddelelser som "Kan ikke allokere 0,000 MB hukommelse" eller "Kan ikke allokere 0,002 MB hukommelse." Find svar i denne artikel: Kan ikke allokere hukommelse.

Forum

Deltag i samtalen.