Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan jeg downloader og installerer Acrobat?

Download Acrobat direkte fra Acrobat-hjemmesiden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For installationsvejledning se Download og installér et Adobe Acrobat DC-abonnement.

Hvorfor vil Acrobat ikke downloades?

Lær hvordan man løser download-problemer for Acrobat.

Kan jeg downloade en prøveversion af Acrobat?

Ja! Download en prøveversion af Acrobat fra Acrobat-hjemmesiden. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. For detaljeret vejledning se Download og installér Adobe Acrobat Pro DC-prøveversionen.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Acrobat på en anden computer?

Du kan installere Acrobat på op til to computere. Hvis du ønsker at installere den på en tredje computer, er du nødt til at logge ud på en af dine tidligere maskiner. Vælg Hjælp > Log ind/Log ud. For at lære mere se Aktivering og deaktivering af Adobe-produkter.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg mit abonnement?

PDF-problemer

Jeg har lige opgraderet. Hvor er alle kommandoknapperne.

Lær Acrobat DC-grænsefladen at kende. Læs om, hvordan du kan bruge Acrobat Tool Center til at finde det rigtige værktøj til de fleste opgaver i PDF-filer.

Hvorfor vil min PDF ikke udskrive?

Følg trinnene i denne artikel for at fejlfinde PDF-udskrivningsproblemer.

Hvorfor kan jeg ikke åbne min PDF?

Der kan være mange grunde til, at en PDF-fil ikke åbnes korrekt. Du kan læse mere om årsagen til problemet i Kan ikke åbne en PDF-fil.

Hvorfor kan jeg ikke se en PDF-fil på internettet?

Følg trinnene i Fejlfinding i forbindelse med visning af PDF-filer på internettet for at løse de mest almindelige PDF-relaterede problemer.

Hvorfor vises PDF-filer ikke korrekt på internettet?

Mange webbrowsere såsom Chrome, Firefox og Safari bruger nu deres egen PDF viewer istedet for Adobe PDF-plug-in. Du får de bedste resultater ved at konfigurere din browser til at bruge Adobe PDF-pluginet til at åbne PDF-filer online.

Almindelige problemer

Hvad får du med Document Cloud?

Document Cloud omfatter både Acrobat og Adobe Sign samt en webbaseret app og en mobilapp. Med mobilappen Acrobat Reader kan du oprette, redigere, kommentere i og underskrive PDF-filer på din smartphone eller tablet-pc. Med de webbaserede Document Cloud-apps kan du arbejde i PDF-filer og håndtere e-signaturer fra en browser på enhver computer. Du kan få flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om Adobe Document Cloud.

Hvor er filerne?

I Acrobat eller Reader skal du vælge Start > Document Cloud. Du kan også få adgang til filerne via internettet og benytte andre Document Cloud-værktøjer. Gå ind på https://documents.adobe.com. Log på med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode. Du kan få flere oplysninger under Hvor er filerne?.

Kan jeg bruge Acrobat på internettet?

Document Cloud-webstedet kan du anvende mange af de mest populære Acrobat-værktøjer. Opret, administrer, del og gem dine PDF-filer. Du kan se, hvordan du gør, i vejledningen Sådan arbejder du i PDF-filer online.

Hvordan sender jeg en fil til underskrivelse?

Kom godt i gang med Adobe Sign. Konfigurer din brugerkonto, og læs om, hvordan du kan sende dokumenter til underskrivelse.

Kan jeg redigere en side, som er blevet scannet, eller eksportere den til MS Word?

Læs om, hvordan du konverterer et scannet dokument til en PDF-fil, der kan redigeres, i et enkelt trin. Med onlineværktøjet Eksportér PDF kan du eksportere en scannet PDF-fil direkte som Word-, Excel- eller RTF-fil. Se Brug af OCR i Adobe Export PDF.