Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Edge Animate?

Adobe har ikke foretaget udviklingsarbejde på Edge Animate siden november 2015. Men du kan stadig installere en ældre version fra Creative Cloud-skrivebordsappen. Se vejledningen i Hvorfor har Adobe stoppet udviklingen af min app?.

Hvorfor kan Edge Animate ikke installeres?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Edge Animate på en anden computer?

Du kan installere Edge Animate og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg denne trin-for-trin-vejledning for at opgradere eller ændre din plan.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Lær hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobe abonnementsvilkår.

Almindelige opgaver

Hvilke grafikformater understøtter Edge Animate?

Edge Animate understøtter PNG-, GIF-, JPG- og SVG-billeder. I denne vejledning med de bedste fremgangsmåder i forbindelse med grafik kan du finde ud af, hvornår du skal bruge hvert enkelt format.

Hvordan opretter jeg en animation?

Kom godt i gang med at oprette din første animation vha. denne videovejledning. I dette selvstudie kan du lære, hvordan du opbygger et web-banner vha. keyframes og overgange.

Hvordan føjer jeg en animation til et websted?

Find ud af, hvordan du føjer animationsindhold til en Muse-webside eller et Dreamweaver-websted.

Kan jeg føje video til en animation?

Ja. Find ud af, hvordan du gør, i Sådan føjer du video til animationer.

Hvor finder jeg flere oplysninger om Edge Animate?

Der findes vigtige oplysninger om brug af produktet under Ofte stillede spørgsmål om Edge Animate. Find ud af, hvilke typer animationsindhold du kan oprette, hvilke typer grafik du kan importere og eksportere og meget mere.

Brugergruppe

Populære relaterede fora