Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Du kan downloade Photoshop fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Photoshop, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Photoshop og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige problemer

Start med grundlæggende tips til fejlfinding i Photoshop for at løse problemerne og finde flere resurser.

Du skal måske opdatere Adobe Camera Raw, som er det ekstramodul, som Photoshop bruger til at importere billedfiler i raw-format. Kontrollér Creative Cloud-skrivebordsappen for at se, om der findes en opdatering. Hvis det ikke løser problemet, kan du se flere tips til fejlfinding af problemer med kameraet i Photoshop.

Hvis du oplever problemer med gengivelsen af billeder, langsom ydeevne eller nedbrud, kan det være forårsaget af en defekt, inkompatibel eller ikke-understøttet grafikprocessor eller -driver. Læs mere om fejlfinding af problemer med grafikprocessoren eller driveren.

Flere problemer kan forhindre Photoshop i at oprette forbindelse til Forhåndsvisning af enhed. Se løsninger i fejlfinding af problemer med Wi-Fi-forbindelse for Skærmversion af enhed.

Du skal måske optimere styresystemet, hardwaren eller Photoshop-konfigurationen. Læs mere om, hvordan man optimerer Photoshops ydeevne.

Kompatibilitet

Læs artiklen Systemkrav til Photoshop, hvor du kan se, om Photoshop vil virke på computeren.

Photoshop bruger ekstramodulet Adobe Camera Raw til at importere og forbedre raw-billeder fra mange forskellige kameraer. Du finder en liste over understøttede kameraer i Kameraer, som understøttes af Camera Raw.

Du kan forbedre ydeevnen og anvende flere funktioner i Photoshop, hvis du bruger en kompatibel grafikprocessor (også kaldet et grafikkort, et skærmkort eller en GPU). Se en liste over testede grafikkort og svar på almindelige spørgsmål om grafikprocessorer.

Du kan finde produktbemærkninger for den nuværende samt tidligere versioner af Photoshop på siden Produktbemærkninger.

Tidligere versioner

Gå til Arkivet med hjælp til Photoshop for at finde hjælp og resurser til fejlfinding til ældre versioner af softwaren.

Ældre versioner af Photoshop blev ikke designet til eller testet på de nuværende styresystemer. Kontroller, at computeren overholder systemkravene til din version af Photoshop.

Ja, du kan have flere versioner af Photoshop installeret på computeren på samme tid. Find ud af, hvordan du downloader tidligere versioner af Photoshop, som f.eks. CS6, direkte fra Creative Cloud-skrivebordsappen.