Fejlfinding og hjælp

Hvis du ikke har originale medier, kan du downloade Premiere Elements. Du skal bruge dit serienummer, Adobe ID og adgangskoden for at fuldføre installationen. Hvis du har nogle originale cd'er, se Installér Premiere Elements fra en DVD.

Sådan løser du installationsproblemer med Premiere Elements i Windows eller macOS.

Ja! Du kan downloade en prøveversion af Premiere Elements. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. For detaljeret vejledning se Download og installér en prøveversion, der ikke findes i Creative Cloud.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Det er tilladt at installere en ekstra kopi af softwaren til eget brug på enten en bærbar eller en stationær computer, som du selv ejer, under forudsætning af, at softwaren på den sekundære bærbare eller stationære computer ikke bruges samtidigt med softwaren på den primære computer.

Log ind på din Adobe-konto. I afsnittet Adgangskode skal du vælge Skift for Aktuel adgangskode og derefter følge vejledningen på skærmen.

Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller den.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Se Installation og aktivering af et Prøv og køb-produkt.

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Klik på fanen Planer og produkter og derefter på Vis ordrer under Ordre oversigt. Klik på ordren, og dernæst på printerikonet. For mere information se Adobe Store | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Vælg Klip > Tidsrum i Ekspert-tilstand. Følg trinnene i denne artikel for at ændre fart og varighed af klip.

Du kan bruge Shake Stabilizer-effekten til automatisk at stabilisere optagelser, som ryster eller rykker sig stødvist. For information om justeringsmuligheder se Stabilisér videooptagelser med Shake Stabilizer.

Lær hvordan man blander lyd og justerer volumen vha. Audio Mixer og SmartMix.

Ja. Brug en guidet redigering til at justere lysstyrken, kontrasten og farven i dine videoklip. Auto Smart Tone-redskabet fikser automatisk dunkel, vag eller udvasket video. For mere information se Redigering af rammer med Auto Smart Tone.

Lær hvordan man klipper klip og opdeler klip.

Du kan oprette titler ved at bruge biblioteket med titeltemaer. Find ud af, hvordan man anvender animationer, som er bygget på forhånd, udbyttet tekst og skræddersy titeltemaer. Du kan finde flere oplysninger i Bevægelsestitler.

Du kan specificere varigheden for alle billeder, som du importerer eller tildele en specifik varighed til individuelle stilbilleder. Lær hvordan i denne artikel Indstil varighed for importerede stilbilleder.

Lær hvordan man bruger Panorér og zoom til at oprette videolignende effekter på dine billeder og filmklip.

Du kan bruge funktionen Smart Trim til at finde og samle de bedste scener baseret på stilen i videoen. Du kan læse mere om denne funktion i afsnittet Smart Trim.

Lær hvilke indstillinger man skal bruge til at eksportere og dele dine videoer.

Genstart computeren, og forsøg så at forkompilere dit projekts tidslinje. Hvis fejlen fortsætter, se "Fejl ved kompilering af film under gengivelse eller eksport".

Følg fejlfindingsforslagene i Fejlfind videofiler.

Premiere Elements accepterer et bredt udvalg af videoformater. Se Understøttede filformater for en udtømmende liste.

Hvis din video afspilles for hurtigt, stopper op eller ser ud til at miste billeder, følges trinnene i Fejlfinding i forbindelse med afspilning af digital video.

Direkte upload af fotos og videoer fra computerprogrammer til Facebook understøttes ikke længere pga. af de ændringer, der for nylig er sket i Facebooks samarbejde med tredjepartsudviklere.Du kan læse mere om emnet i Kan ikke uploade billeder og videoer til Facebook.

Forum

Deltag i samtalen.

Tilhørende forum