Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Premiere Elements?

Hvis du ikke har originale medier, kan du downloade Premiere Elements. Du skal bruge dit serienummer, Adobe ID og adgangskoden for at fuldføre installationen.

Hvorfor kan jeg ikke installere Premiere Elements?

Lær hvordan man løser installationsproblemer for Premiere Elements på Windows eller Mac OS.

Kan jeg downloade en prøveversion af Premiere Elements?

Ja! Du kan downloade en prøveversion af Premiere Elements. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. For detaljeret vejledning se Download og installér en prøveversion, der ikke findes i Creative Cloud.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Premiere Elements på en anden computer?

Du kan installere Premiere Elements på op til to computere. Hvis du ønkser at installere den på en tredje computer, er du nødt til at logge ud af Premiere Elements på en af dine tidligere maskiner. Vælg Hjælp > Log af. For mere information se Aktivering og deaktivering af Adobe-produkter.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Se Installation og aktivering af et Prøv og køb-produkt.

Hvordan udskriver jeg en kvittering eller faktura?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Klik på fanen Planer og produkter og derefter på Vis ordrer under Ordre oversigt. Klik på ordren, og dernæst på printerikonet. For mere information se Adobe Store | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.

Hvordan returnerer og ombytter jeg en Adobe-ordre?

Fikser skærm og lyd

Hvordan laver jeg scener i slowmotion eller høj fart?

Vælg Klip > Tidsrum i Ekspert-tilstand. Følg trinnene i denne artikel for at ændre fart og varighed af klip.

Kan jeg rette rystende, håndholdte optagelser?

Du kan bruge Shake Stabilizer-effekten til automatisk at stabilisere optagelser, som ryster eller rykker sig stødvist. Lær hvordan i vejledningen Stabilisér rystede videoer. For information om justeringsmuligheder se Stabilisér videooptagelser med Shake Stabilizer.

Hvordan ændrer jeg lydstyrken i et klip?

Lær hvordan man blander lyd og justerer volumen vha. Audio Mixer og SmartMix.

Kan jeg justere optagelsernes belysning eller farve?

Ja. Brug en guidet redigering til at justere lysstyrken, kontrasten og farven i dine videoklip. Auto Smart Tone-redskabet fikser automatisk dunkel, vag eller udvasket video. For mere information se Redigering af rammer med Auto Smart Tone.

Hvordan klipper jeg rammer fra min film?

Lær hvordan man klipper klip og opdeler klip.

Teknikker

Hvordan opretter jeg titler og kredittekster?

Se vejledningen Skab titler med titeltemaer. Lær hvordan man skaber titler ved at bruge biblioteket med titeltemaer. Find ud af, hvordan man anvender animationer, som er bygget på forhånd, udbyttet tekst og skræddersy titeltemaer.

Hvordan indstiller jeg et fotos varighed?

Du kan specificere varigheden for alle billeder, som du importerer eller tildele en specifik varighed til individuelle stilbilleder. Lær hvordan i denne artikel Indstil varighed for importerede stilbilleder.

Hvordan panorerer og zoomer jeg et billede?

Lær hvordan man bruger Panorér og zoom til at oprette videolignende effekter på dine billeder og filmklip.

Hvordan klipper jeg mine videoer?

Du kan bruge funktionen Smart Trim til at finde og samle de bedste scener baseret på stilen i videoen. Du kan læse mere om denne funktion i afsnittet Smart Trim.

Hvilke indstillinger bør jeg bruge til at eksportere og slå min film op?

Lær hvilke indstillinger man skal bruge til at eksportere og dele dine videoer.

Almindelige problemer

Hvordan kan jeg fikse en kompileringsfejl?

Genstart computeren, og forsøg så at forkompilere dit projekts tidslinje. Hvis fejlen fortsætter, se "Fejl ved kompilering af film under gengivelse eller eksport".

Jeg har problemer med importering. Hvad kan jeg gøre?

Følg fejlfindingsforslagene i Fejlfind videofiler.

Hvilke slags filer kan jeg importere?

Premiere Elements accepterer et bredt udvalg af videoformater. Se Understøttede filformater for en udtømmende liste.

Min film afspilles ikke korrekt. Hvordan kan jeg fikse det?

Hvis din video afspilles for hurtigt, stopper op eller ser ud til at miste billeder, følges trinnene i Fejlfinding i forbindelse med afspilning af digital video.

Jeg får en fejlmeddelelse, når jeg prøver at dele mine resultater på Facebook. Hvad kan der være galt?

Direkte upload af fotos og videoer fra computerprogrammer til Facebook understøttes ikke længere pga. af de ændringer, der for nylig er sket i Facebooks samarbejde med tredjepartsudviklere.Du kan læse mere om emnet i Kan ikke uploade billeder og videoer til Facebook.

Fællesskab

Deltag i samtalen.

Tilhørende forum