Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Du kan downloade Premiere Rush fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade.

Du kan finde flere oplysninger, herunder om hvordan du tjekker for opdateringer, i artiklen Download dine Creative Cloud-apps.

Ja.

Premiere Rush fås til en række iOS-enheder og Android-telefoner.

Listen over understøttede enheder findes i afsnittet Systemkrav.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-programmet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Bemærk: Adobe Creative Cloud-tjenester i Premiere Rush understøttes i øjeblikket ikke i Kina. Premiere Rush er derfor ikke tilgængelig i denne region.

Ja. Alle kan få Premiere Rush gratis som en del af Startabonnementet. Denne abonnementstype giver adgang til alle Premiere Rush-funktioner, apps til computere og mobilenheder, mulighed for at oprette et ubegrænset antal projekter og eksportere op til 3 projekter. Hvis du vil kunne eksportere ubegrænset, kan du opgradere fra startabonnementet til et betalt abonnement. Du kan læse mere i Opgradering fra et Adobe Premiere Rush-startabonnement til et betalt abonnement.

Hvis du har mistet adgang til din konto, kan du få hjælp i afsnittet om de mest almindelige problemer med logon og Adobe ID.

Du kan installere Premiere Rush og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Log ind til din Adobe-kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Herfra klik på Sikkerhed & privatliv tasten, og klik så skift under adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Kar du købt Premiere Rush på din iOS-enhed? Se Administration af Adobe Premiere Rush-abonnementer på iOS.

Kar du købt Premiere Rush i Google Play Store? Se Administration af Adobe Premiere Rush-abonnementer på Android.

Almindelige problemer

Listen over kompatible operativsystemer findes i artiklen om systemkrav.

Du kan læse om, hvordan du administrerer dit cloud-lager, i Opgradering af lager til Adobe Premiere Rush.

Der kan nogle gange forekomme grøn og lyserød tåge, når du redigerer video i Premiere Rush eller i det eksporterede projekt. Dette opstår typisk på grund af problemer med driverkompatibiliteten og kan være et tegn på, at driveren skal opgraderes.

Du kan læse mere om, hvordan du løser problemet, i Grønne og lyserøde videofarver i Premiere Pro og Premiere Rush.

Få mere at vide om, hvilke skabeloner til levende billeder fra Stock, der er kompatible med Premiere Rush, i artiklen Stock-kompatibilitet for skabeloner til levende billeder.

Alle ændringer, du foretager i Premiere Rush på din iOS-enhed, synkroniseres automatisk med Premiere Rush på din computer. Alle ændringer, du laver på computeren, synkroniseres også til mobilenheden, så du altid har adgang til den aktuelle version af dit projekt, uanset hvor du er.

Hvis du ikke kan se de seneste ændringer på en anden enhed, skal du følge fejlfindingstrinnene i Fejlfinding af synkroniseringsproblemer.

Du kan læse mere om de typiske problemer, der kan opstår i den nyeste version af Premiere Rush, i Kendte problemer.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora