Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade din app frae Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Ja.

Premiere Rush fås til en række iOS-enheder og Android-telefoner.

Listen over understøttede enheder findes i afsnittet Systemkrav.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-programmet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Bemærk: Adobe Creative Cloud-tjenester i Premiere Rush understøttes i øjeblikket ikke i Kina. Premiere Rush er derfor ikke tilgængelig i denne region.

Ja. Alle kan få Premiere Rush gratis som en del af Startabonnementet. Det gratis startabonnement  inkluderer Premiere Rush, 2 GB Cloud-lagring, og ubegrænset gratis eksport på Premiere Rush til mobil og op til tre eksporterede projekter på Premiere Rush til computer.

Hvis du har mistet adgang til din konto, kan du få hjælp i afsnittet om de mest almindelige problemer med at logge på og Adobe ID.

Du kan installere Premiere Rush og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Log på din Adobe-konto. Klik derefter på Skift for Aktuelle adgangskode, og følg vejledningen på skærmen. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Kar du købt Premiere Rush på din iOS-enhed? Se Administration af Adobe Premiere Rush-abonnementer på iOS.

Kar du købt Premiere Rush i Google Play Store? Se Administration af Adobe Premiere Rush-abonnementer på Android.

Listen over kompatible operativsystemer findes i artiklen om systemkrav.

Du kan læse om, hvordan du administrerer dit cloud-lager, i Opgradering af lager til Adobe Premiere Rush.

Der kan nogle gange forekomme grøn og lyserød tåge, når du redigerer video i Premiere Rush eller i det eksporterede projekt. Dette opstår typisk på grund af problemer med driverkompatibiliteten og kan være et tegn på, at driveren skal opgraderes.

Du kan læse mere om, hvordan du løser problemet, i Grønne og lyserøde videofarver i Premiere Pro og Premiere Rush.

Få mere at vide om, hvilke skabeloner til levende billeder fra Stock, der er kompatible med Premiere Rush, i artiklen Stock-kompatibilitet for skabeloner til levende billeder.

Alle ændringer, du foretager i Premiere Rush på din iOS-enhed, synkroniseres automatisk med Premiere Rush på din computer. Alle ændringer, du laver på computeren, synkroniseres også til mobilenheden, så du altid har adgang til den aktuelle version af dit projekt, uanset hvor du er.

Hvis du ikke kan se de seneste ændringer på en anden enhed, skal du følge fejlfindingstrinnene i Fejlfinding af synkroniseringsproblemer.

Du kan læse mere om de typiske problemer, der kan opstår i den nyeste version af Premiere Rush, i Kendte problemer.

Forum

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora