Fejlfinding og hjælp

Ja. XD fås gratis som en del af Starter-abonnementet og inkluderer et aktivt delelink, et aktivt delt dokument og op til to editorer.
Du kan læse mere i Sammenligning af abonnementer

Startabonnementet tilbydes også til alle, der i forvejen har et Adobe ID, Enterprise ID eller Federated ID. Hvis du er en bruger af Creative Cloud for teams eller Creative Cloud til virksomheder, og du mangler Creative Cloud-programmet til computeren, skal du bede din it-administrator om at få XD via Creative Cloud Packager.

Listen over understøttede operativsystemer findes i artiklen om systemkrav.

Du kan downloade din app frae Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Log på din Adobe-konto. Klik derefter på Skift for Aktuelle adgangskode, og følg vejledningen på skærmen. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Du kan læse om, hvordan du opgraderer et startabonnement til et betalingsabonnement, på denne side.

Du kan også opgradere abonnementet i XD ved at klikke på Hjælp > Opgrader XD. Dette åbner en side, hvor du kan læse om de forskellige typer abonnementer, inden du vælger det rigtige abonnement.

Du kan opdatere XD i Creative Cloud-programmet på computeren eller i XD ved at klikke på Hjælp > Opdateringer. Når du opdaterer, konverteres dit prøveabonnement automatisk til gratis startabonnement på Adobe XD, så du vil fortsat have adgang til XD, når prøveabonnementet udløber.

Hvis du har udgivet links til en eller flere prototype- eller designspecifikationer i løbet af prøveabonnementet, har du stadig adgang til disse links efter opdateringen af XD. Det er dog nødvendigt at administrere linksene eller opgradere abonnementet, hvis du vil udgive nye links.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til de fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, alle de filer, du har gemt på enheden, og alle de links, du har udgivet.

Du skifter automatisk til startabonnement, som inkluderer Adobe XD. Bemærk dog, at du ikke længere vil have mulighed for at oprette et ubegrænset antal links til prototype- og designspecifikationer. Du mister desuden adgang til dine andre apps og de fleste tjenester, og cloud-lageret reduceres til 2 GB.

Læs mere om, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Cloud-dokumenter er filer, der er gemt i skyen, og som du kan åbne og redigere i Adobe XD. Med cloud-dokumenter opdateres dit arbejde altid på dine enheder, uanset hvor du er. Læs mere om cloud-dokumenter i Adobe XD.

Du kan gemme dine XD-filer som cloud-dokumenter for at sikre, at de er opdaterede og tilgængelige fra alle dine enheder. Du kan derefter dele dem med andre Creative Cloud-brugere, du samarbejder med. Du kan også redigere cloud-dokumenter, når du er offline, og de gemmes automatisk i skyen, når du igen er online.

Dit Creative Cloud-abonnement inkluderer forskellige typer cloud-lagring – cloud-dokumenter, biblioteker og Creative Cloud-filer (synkroniserede filer). Læs mere om deres forskellige anvendelser og fordele.

Når du arbejder med cloud-dokumenter, synkroniseres alle ændringer vha. Creative Cloud Sync-processen. Problemer med cloud-dokumenter opstår typisk, når Creative Cloud Sync ikke fungerer korrekt eller skal opdateres. Du kan læse mere i artiklen Løsning af problemer med Adobe XD cloud-dokumenter.

Installation og udvikling af ekstramoduler understøttes i XD 13.0 og nyere.

Ja, i øjeblikket er det gratis at bruge ekstramoduler.

Åbn XD-menuen, vælg Ekstramoduler > Udvikling Opret et ekstramodul. Dette åbner Adobe I/O-udviklingskonsollen.

Du kan læse mere om, hvordan du opbygger, tester og indsender plugins, så de vises i programmet, i dokumentationen til Adobe XD-udviklere.

Du kan læse om, hvordan du downloader og installer ekstramoduler, i Oprettelse og administration af ekstramoduler.

Hvis du har problemer med installationen, kan du bruge funktionen Support i ekstramodulet for at komme i kontakt med udvikleren.

XD understøtter i øjeblikket ikke rulleeffekter ved visning af automatisk animerede tegnebrætter.

Det kunne have forskellige årsager. Få tips til fejlfinding af forskellige fejlmeddelelser, når du bruger Del online.

Der kan være flere faktorer, der forhindrer opdatering eller udgivelse af designspecifikationer. Du finder flere oplysninger under Løsning af kendte problemer med designspecifikationer.

Filimport til Adobe XD mislykkes normalt af én af fire grunde:

• SVG-filer med egenskaber, der ikke understøttes
  • Meget store SVG-filer
  • Meget store billeder

Trinvise anvisninger til løsning af problemer med import for hvert scenarie.

Filen kunne være for stor, eller destinationsmappen kunne være låst. Læs mere om løsning af problemer med eksport.

Tidsudløsningsfunktionen er kun tilgængelig, når du klikker på titlen på et tegnebræt, der er i prototypetilstand. Du kan læse mere om tidsudløsningsfunktionen i Oprettelse af tidsbestemte overgange.

Fællesskab

Deltag i samtalen.