Dette problem blev løst d. 4 oktober 2012. Du kan finde flere oplysninger i denne sikkerhedspåmindelse.

Adobe undersøgte, hvad der tilsyneladende var en uautoriseret anvendelse af et Adobe-kodesigneringscertifikat til Windows. Vi tilbagekaldte det påvirkede certifikat den 4. oktober 2012 for al software, der er kodesigneret efter den 10. juli 2012. Kunder burde ikke bemærke noget usædvanligt under processen med tilbagekaldelsen af certifikatet.

Er din Adobe-software sårbar på grund af dette? Nej. Problemet påvirker ikke sikkerheden i lovlige Adobe-programmer. Er du udsat for andre sikkerhedsrisici? Vi har ingen grund til at tro, at dette problem udgør en generel sikkerhedsrisiko.

Tilbagekaldelsen af certifikatet påvirker Windows-platformen og tre Adobe AIR-programmer*, der kører på både Windows og Mac OS. Tilbagekaldelsen påvirker ikke andet Adobe-software til Mac OS eller andre platforme.

Adobe udstedte opdateringer til alle påvirkede programmer for at give kunderne software, der er kodesigneret ved hjælp af et nyt, digitalt certifikat.

Du kan finde flere oplysninger i ofte stillede spørgsmål eller selv stille et spørgsmål.

Skal jeg opdatere min software?

Hvis du ikke har installeret Adobe-programmer eller opdateringer efter den 10. juli 2012, skal du ikke foretage dig noget.

Hvis du bruger Adobe-software i Windows*, skal du klikke på et af de følgende link for at finde ud af, om du skal opdatere din software:

Jeg bruger Flash Player.

Jeg bruger Acrobat eller Adobe Reader.

Jeg bruger andre skrivebordsprogrammer fra Adobe.

Jeg bruger Adobes programmer til virksomheder.

Jeg administrerer Adobe-programmer som it-administrator.

Jeg bruger Flash Player.

Gå til siden Hjælp til Flash Player, og kontrollér, om du har den nyeste version.

Jeg bruger Acrobat eller Adobe Reader.

Du behøver ikke gøre noget, men vi opmuntrer alle slutbrugere til at sørge for, at deres software er opdateret. Hent den seneste version.

Jeg bruger andre skrivebordsprogrammer fra Adobe.

Hvis du bruger Adobes software i Windows*, skal du følge disse retningslinjer.

Bemærk: Disse opdateringer tager typisk et par minutter at installere, da de ikke er komplette programmer.

Jeg bruger Adobes programmer til virksomheder.

Tag kontakt til din it-administrator. Hvis det er dig, der er administrator, skal du kontrollere listen med opdateringer til virksomhedsprogrammer, og derefter læse vejledning til it-administratorer.

Jeg administrerer Adobe-programmer som it-administrator.

Skrivebordsprogrammer med opdateringer

Tabellen nedenfor indeholder programmer med opdaterede sikkerhedscertifikater. Hvis dit program ikke står her, behøver du ikke foretage dig noget.

Vælg en af følgende muligheder, hvis du vil hente et opdateret certifikat:

• CS6 og Creative Cloud: Vælg Hjælp > Opdater i din software. Hvis du abonnerer på Creative Cloud, får du opdateringer med produktfunktioner, som ikke fås i almindelige programopdateringer fra Adobe.com.
  • Brug Adobe Customer Response-værktøjet til Windows: Hent og installer Adobe Customer Response-værktøj til Windows. Dette værktøj registrerer programmer med opdaterede certifikater og giver dig links, hvorfra du kan installere dem (ikke til rådighed i Creative Cloud). Hvis du er systemadministrator kan du hente og installere version til virksomheder.
  • Hent opdateringer fra Adobe.com: Hvis du selv vil opdatere programmer, skal du bruge nedenstående liste.
Programmer med opdaterede certifikater (kun for Windows-brugere med mindre andet er angivet).
Klik på linket for at hente opdateringen.
Photoshop CS6
Flash Player
Acrobat.com-tjenester til Windows og Mac OS:
AIR-skrivebordsprogrammet SendNow
Adobe Application Manager
Audition CS6
Adobe Bridge:  64-bit  |  32-bit
ColdFusion 10** (Windows, Mac OS og Linux)
Adobe anbefaler at alle ColdFusion 10-brugere installerer opdateringen.
Configurator 3.1 (Labs)
Contribute 6.5
Kontakt support for at få en ny dvd helt gratis.
Værktøjet Creative Suite Cleaner
Digital Publishing Suite – installer disse opdateringer, hvis du har installeret R22 eller R23:
DPS Desktop Tools til InDesign CS6
Folio Builder-panelet til InDesign CS5.5, CS5.0
Folio Producer-værktøjer til InDesign CS5.5, CS5.0
Dreamweaver CS6 – kræves kun til version 12.0.1 (ZIP)
Hvis du abonnerer på Creative Cloud, skal du i dit program vælge Hjælp > Opdater.
Drive 4
Encore CS 6
Adobe Extension Manager CS6 (ZIP)
Flash Media Server:  Win (EXE)  |  UNIX (TAR)
Flash Professional CS6 (ZIP)
Flash Professional CS6 / Toolkit til CreateJS
Illustrator CS6 – kun påkrævet til version 16.0.0 og 16.0.1.  64-bit  |  32-bit
Hvis du abonnerer på Creative Cloud, skal du i dit program vælge Hjælp > Opdater.
Adobe Media Encoder CS6:  64-bit  |  32-bit
Adobe Muse: Start Muse for at hente opdateringen.
Adobe Premiere Pro CS6
Prelude CS6
Presenter 8
Eller start Presenter, og vælg Hjælp > Opdater.**
Shockwave Player
SpeedGrade CS6
Skrivebordsprogrammet Adobe Story til Windows og Mac OS: Start skrivebordsprogrammet for at hente opdateringen.

** Presenter 8- og ColdFusion 10-kunder kan enten hente opdateringen eller kontakte support for at få en ny dvd helt gratis.

Virksomhedsprogrammer med opdateringer

Du kan finde opdateringer til skrivebordsprogrammer i den ovenstående tabel eller hente og installere Adobe Customer Response-værktøjet til Windows. Dette værktøj registrerer programmer med opdaterede certifikater og giver dig links, hvorfra du kan installere dem. (fås ikke til Creative Cloud). Du kan også finde opdateringer på licenswebstedet (LWS).

For opdateringer til Digital Marketing-programmer skal du logge på din Digital Marketing-konto.

Du kan finde flere oplysninger i vejledning til it-administratorer om, hvordan følgende programmer til virksomheder opdateres:

• Adobe Application Manager – Enterprise Edition (AAMEE)
  • Adobe Update Server Setup Tool (AUSST)
  • Remote Update Manager (RUM)
  • Flash Player og Reader
  • Flash Media Server 4.5.3
  • ColdFusion 10
  • Report Builder – Digital Marketing Suite
  • SiteCatalyst Real-Time Dashboard – Digital Marketing Suite
  • Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition (APTEE)

* Adobe Muse- og Adobe Story AIR-programmer, såvel som Acrobat.com-skrivebordstjenesterne