Ofte stillede spørgsmål om Adobe Creative Cloud Beta

Velkommen til Adobe Creative Cloud Beta! Få mere at vide om, hvordan du kan blive en del af Adobe Creative Cloud-betaprogrammet, teste betaversioner af vores apps og dele din feedback direkte med os.

Hvilke apps er inkluderet i betaprogrammet?

Der er hele tiden nye betaversioner af Adobes produkter, der kan prøves. De mest populære betaversioner af vores produkter findes under Populære betaversioner.

Sådan installerer du betaversioner af Creative Cloud-produkter

I Creative Cloud-dekstopappen skal du vælge Beta-apps i venstre sidebar i panelet Apps. Vælg derefter Installer for din betaversion. Betaversioner kan køre side om side med den officielle version af appsene.

Hvor installeres betaversionerne?

En betaversion installeres i en separat mappe – for eksempel Adobe Character Animator (Beta) – uafhængigt af appens officielle version. På den måde kan du prøve betaversionen, uden at det påvirker det arbejde, du laver i den officielle version af programmet. Betaversioner har separate indstillinger og standarddokumentmapper, der ikke påvirker brugerindstillingerne for den eksisterende officielle programversion.

Hvilke oplysninger om brug af betaversioner indsamler Adobe, og hvordan styrer jeg det?

For at tilpasse din oplevelse og forbedre vores produkter kan Adobe indsamle følgende oplysninger:

• Systemoplysninger, herunder enheder, operativsystem, installeret hukommelse og skærmopløsning
  • Oplysninger om Adobe-produkter, herunder serienummer
  • Oplysninger om dine dokumenter, f.eks. antal sider og unikke dokumentidentifikatorer (men ikke indholdet af dine dokumenter)
  • Oplysninger om dokumentbrug, f.eks. hvor mange gange du åbner et dokument
  • Hvordan du anvender Adobe-apps, og hvordan Adobe-apps fungerer sammen med dit indhold, inklusive de funktioner, du bruger, og de indstillinger, du vælger

Dine almindelige indstillinger gælder ikke for betaversioner. Hvis du ikke ønsker at dele oplysninger om brugen af betaversioner med Adobe, kan du fortsætte med at bruge udgivelsesversionerne af vores apps.

Hvordan åbner jeg betaversioner?

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. I panelet Apps skal du vælge Beta-apps.

Vælg Beta-apps

Du får nu vist en liste over installerede betaversioner.

3. Find din installerede betaversion, og vælg Åbn.

Sådan går du ud af en betaversion?

Hvis du vil forlade betaprogrammet, skal du blot afinstallere betaversionerne når som helst via Creative Cloud-computerappen.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. I panelet Apps skal du vælge Beta-apps.

Vælg Beta-apps

3. Vælg ikonet med de tre prikker (...) for din app, og vælg derefter Afinstaller.

Kan beta-apps aktiveres til at blive opdateret automatisk?

Betaversioner opdateres med jævne mellemrum. Du kan opdatere betaversioner, når de bliver tilgængelige.

Du kan også aktivere indstillingen Automatisk opdatering for dine apps i Creative Cloud-computerappen:

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Vælg Konto-ikonet øverst til højre, og vælg derefter Indstillinger.

Vælg Indstillinger

3. Vælg Apps, og slå derefter Automatisk opdatering til for din beta-app.

Vælg Automatisk opdatering

Er du Enterprise-kunde? Din organisation har muligvis deaktiveret indstillingen for automatisk opdatering. Kontakt din it-afdeling for at få yderligere hjælp.

Sådan giver du din feedback til Adobe?

Vælg én af følgende fremgangsmåder:

Brug reagentglasikonet i øverste højre hjørne i betaversionen til at rapportere fejl, komme med nye ideer, eller besøge Adobes brugergruppe for betatest

Feedback fra Creative Cloud-betatest

Brug ikonet Giv feedback i øverste højre hjørne i betaversionen til at rapportere fejl, komme med ideer til nye funktioner, eller besøge Adobes brugergruppe for betatest

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?