Ofte stillede spørgsmål om Adobe Creative Cloud Beta

Velkommen til Adobe Creative Cloud Beta! Få mere at vide om, hvordan du kan blive en del af Adobe Creative Cloud-betaprogrammet, teste betaversioner af vores apps og dele din feedback direkte med os.

Hvad er Creative Cloud-beta?

Hvad er Creative Cloud-betaprogrammet?

Hvis du er abonnent på Creative Cloud, kan du blive en del af vores Creative Cloud-betaprogram for at teste apps og dele din feedback direkte med Adobe.

Creative Cloud-samarbejde og Web beta-program

Hvad er Creative Cloud-samarbejde og Web beta-programmet?

Adobe Creative Cloud introducerer nye værktøjer og funktioner til forbundet kreativitet, der hjælper kreative og designprofessionelle med at samarbejde og tilpasse sig interessenter i realtid. Deltag i vores Creative Cloud-samarbejde og Web beta-program.

Sådan installerer du betaversioner

Sådan installerer du Creative Cloud-betaversioner?

I Creative Cloud-dekstopappen skal du vælge Beta apps i venstre sidebar i panelet Apps. Vælg derefter Installer for din betaversion. Betaversioner kan køre side om side med den officielle version af appsene.

Hvilke apps er en del af betaversionen?

Hvilke apps er inkluderet i betaprogrammet?

I øjeblikket omfatter betaprogrammet Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Audition, Adobe Character Animator, Adobe Media Encoder og Adobe Premiere Rush.

Foretrækker du undervisningsvideoer? Se videoen nedenfor for at lære, hvordan du downloader betaversioner og deler din feedback

Hvor installeres betaversionerne?

En betaversion installeres i en separat mappe – for eksempel Adobe Character Animator (Beta) – uafhængigt af appens officielle version. På den måde kan du evaluere betaversioner uden at det påvirker det arbejde, du udfører med udgivelsesversionerne Betaversioner har separate indstillinger og standarddokumentmapper, der ikke påvirker brugerindstillingerne for den eksisterende officielle programversion.

Hvordan åbner jeg betaversioner?

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. I panelet Apps skal du vælge Beta-apps.

Vælg Beta-apps

Du får nu vist en liste over installerede betaversioner.

3. Find din installerede betaversion, og vælg Åbn.

Hvilke oplysninger om brug af betaprogrammer indsamler Adobe, og hvad kan jeg selv bestemme?

For at tilpasse din oplevelse og forbedre vores produkter kan Adobe indsamle følgende oplysninger:

• Systemoplysninger, herunder enheder, operativsystem, installeret hukommelse og skærmopløsning
  • Oplysninger om Adobe-produkter, herunder serienummer
  • Oplysninger om dine dokumenter, f.eks. antal sider og unikke dokumentidentifikatorer (men ikke indholdet af dine dokumenter)
  • Oplysninger om dokumentbrug, f.eks. hvor mange gange du åbner et dokument
  • Hvordan du anvender Adobe-apps, og hvordan Adobe-apps fungerer sammen med dit indhold, inklusive de funktioner, du bruger, og de indstillinger, du vælger

Dine almindelige indstillinger gælder ikke for betaversioner. Hvis du ikke ønsker at dele oplysninger om brugen af betaversioner med Adobe, kan du fortsætte med at bruge udgivelsesversionerne af vores apps.

Kan jeg åbne projekter, der blev oprettet i en betaversion, i den officielle version?

En betaversion af et program er designet til at være bagudkompatibel med den officielle version af programmet, så det er muligt at udveksle filer mellem de to versioner. Når du flytter projektfiler fra en betaversion til en officiel version, går de funktioner, der kun findes i betaversionen, tabt, og sommetider er en sådan flytning slet ikke mulig.

Sådan går du ud af en betaversion?

Hvis du vil forlade betaprogrammet, skal du blot afinstallere betaversionerne når som helst via Creative Cloud-computerappen.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. I panelet Apps skal du vælge Beta-apps.

Vælg Beta-apps

3. Vælg ikonet med de tre prikker (...) for din app, og vælg derefter Afinstaller.

Kan beta-apps aktiveres til at blive opdateret automatisk?

Betaversioner opdateres med jævne mellemrum. Du kan opdatere betaversioner, når de bliver tilgængelige.

Du kan også aktivere indstillingen Automatisk opdatering for dine apps i Creative Cloud-computerappen:

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Vælg Konto-ikonet øverst til højre, og vælg derefter Indstillinger.

Vælg Indstillinger

3. Vælg Apps, og slå derefter Automatisk opdatering til for din beta-app.

Vælg Automatisk opdatering

Er du Enterprise-kunde? Din organisation har muligvis deaktiveret indstillingen for automatisk opdatering. Kontakt din it-afdeling for at få yderligere hjælp.

Sådan giver du din feedback til Adobe?

Vælg ikonet Giv feedback i øverste højre hjørne af din beta-app for at rapportere en fejl, anmode om en ny funktion eller besøge Adobe-beta-fællesskabet.

Giv feedback for beta-apps

Video: Sådan downloader du betaversioner og deler din feedback