Med din personlige Creative Cloud-licens kan du installere dine apps på flere computere, aktivere dem (logge på dem) på to computere, men du kan kun bruge dem på én computer ad gangen.
Creative Cloud - antal af computere
Installer: på en eller flere computere eller enheder. Aktiver: på op til to computere eller enheder. Brug: på en computer eller enhed ad gangen

Installer

Du kan downloade og installere Creative Cloud-programmer på flere computere uanset operativsystemet.

Aktiver

Du kan aktivere Creative Cloud på op til to computere ad gangen

Brug

Du kan bruge softwaren på en computer ad gangen.

Du kan få flere oplysninger i Vilkår for brug

Installation af apps på en ny computer

Du kan læse om, hvordan du installerer og bruger Creative Cloud-programmer, i Hvordan installerer og bruger jeg Creative Cloud-programmer på en ny computer?

Aktivering af apps på en anden computer

Du kan aktivere og bruge Creative Cloud med et personligt abonnement på op til to computere ad gangen. Læs her, hvordan: Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Aktivering af apps, hvis de allerede er aktiveret på to computere

Hvis du allerede har aktiveret dit personlige Creative Cloud-abonnement på to computere, skal du først deaktivere det på en af computerne.

1. Log af for at deaktivere Creative Cloud på en af de to computere.
  2. Log på for at aktivere Creative Cloud på den nye computer.

Læs her, hvordan: Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Deaktivering af apps, hvis du ikke har adgang til computeren

Hvis du ikke har adgang til den computer, hvor softwaren er aktiveret, kan du deaktivere den på din kontoside. Du kan læse, hvordan du gør det, i afsnittet "Deaktivering på Adobe.com" i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.