Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan du løser problemet, hvis du ikke har modtaget e-mail vedrørende abonnementer.

Bemærk:

Det følgende gælder kun for lande i Nordamerika, Asien og Stillehavsområdet samt Europa, Mellemøsten og Afrika.

Adobe sender somme tider e-mail, f.eks. i følgende situationer:

• Du beder Adobe om at sende dig adgangskoden til dit medlemskab via e-mail.
  • Du foretager et køb i Adobe Store eller et andet Adobe eCommerce-system.
  • Du opretter en sag på Adobes supportportal.
  • Du konverterer en PDF-fil via Create Adobe PDF Online.
  • En værtstjeneste på Adobe.com beder dig bekræfte din e-mailadresse.
  • Påmindelser om automatisk fornyelse.*

*E-mail, der sendes, 30 dage før dit abonnement udløber, eller når der udstedes en ny faktura for betaling af dit abonnement.

Men før du begynder at udføre problemløsning, skal du sikre dig, at din Adobe-konto er tilknyttet din e-mailadresse, så du kan modtage e-mail. I Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login og Administration af din Adobe ID-konto kan du læse, hvordan du finder ud af, om den tilknyttede e-mailadresse er korrekt.

Tips til fejlfinding

Brug de følgende tip til fejlfinding, når du vil finde ud af, hvorfor du ikke modtager e-mail fra Adobe.

Postkasseindstillinger

Se efter i mapperne med uønsket e-mail eller masseforsendelser

Led efter e-mailen fra Adobe i mapperne med uønsket post eller masseforsendelser. Det er muligt, at e-mailadministratoren eller e-mailprogrammet automatisk har oprettet disse mapper til dig, og at filtre sender diverse e-mail til mapperne, uden at du er klar over det.

Se efter følgende e-mailadresser fra Adobe:

E-mailadresser

E-mailadresser E-mailadresser

AGSW1@ADOBE.COM

AccountAbuse@adobe.com

Audit@adobe.com

Escalations@adobe.com

Ops@adobe.com

Playground@adobe.com

Trial@adobe.com

Vetting@adobe.com

abuse@adobe.com

admin@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.net

adobecare@adobe.net

adobeconnect_trials@adobe.com

adobeconnect_trials@adobe.net

support_noreply@adobe.net

syndication@adobe.com

technologypartners@adobe.com

support_noreply@adobe.com

adobeinfo@adobe.com

adobeupd@adobe.com

adobeupd@adobe.net

assist@adobe.com

auto@adobe.com

caonguye@adobe.com

ccproductupdates@adobe.com

connectadmin@acrobat.com

creativesdk@adobe.net

custsupp@adobe.com

directordownload@adobe.com

directordownload@adobe.net

eng@adobe.comfps@adobe.com

hendrix@adobe.com

message@adobe.com

technologypartners@adobe.net

trainingpartners@adobe.com

support@adobe.net

message@adobe.net

noreply@acrobat.com

noreply@adobe.com

noreply@adobe.net

noreply@adobecslive.com

noreply@adobestandout.com

noreply@creativecloud.com

noreply@photoshop.com

noreply_adobestory@adobe.com

noreplycseb@adobe.com

partners@adobe.com

partners@adobe.net

reply@adobe.com

reply@adobe.net

storemanager@adobe.com

storemanager@adobe.net

suppnr@adobe.com

support@adobe.com

Du kan få flere oplysninger om mapper med masseforsendelser og uønsket e-mail hos e-mailadministratoren eller i hjælpen til e-mailprogrammet.

Deaktiver blokering af uønsket post

Adobes e-mailsystem fungerer ikke sammen med antispamsoftware, der f.eks. bruger automatisk svar eller indsigelsesmetoder til blokering af uønsket e-mail. Deaktiver softwaren midlertidigt, og vent på e-mailen.

Hvis dit firma bruger et redskab eller program imod uønsket post, skal du sørge for, at det er indstillet, så det tillader e-mail fra Adobe- og Amazon-webtjenester.

Bemærk:

Hvis du først har markeret én e-mail fra Adobe som uønsket, er det på mange e-mailservere sådan, at alle kommende e-mail fra Adobe automatisk vil havne i mappen med uønsket post.

Føj e-maildomænet Adobe.com til din adressebog

Når domænet Adobe.com står i din adressebog, kan du modtage e-mail fra Adobe.

Kontrollér indstillingerne for e-mailsikkerhed

Hvis du har valgt sikkerhedsindstillingen Høj for e-mail, blokeres e-mail fra Adobe muligvis. Sæt indstillingen til Mellem eller Mellemhøj.

Kontakt systemadministratoren

Hvis du ikke har modtaget e-mailen fra Adobe, skal du spørge e-mailadministratoren, om der er mere ledig diskplads på serveren – den kan være fuld. Det er også muligt, at e-mailadministratoren skal føje Adobes e-mailserver til firmaets liste over godkendte e-mailafsendere ved hjælp af følgende IP-adresser og subnet:

• 64.18.0.0/20
  • 207.126.144.0/20
  • 207.171.162.174
  • 216.104.214.90
  • 216.104.212.91
  • 216.104.212.92
  • 216.104.212.93
  • 216.104.212.94
  • 216.104.212.104
  • 216.104.212.105
  • 54.240.14.29
  • 54.240.14.30
  • 54.240.27.170
  • 54.240.27.171

Prøv en anden e-mailadresse

Du kan ændre din e-mailadresse eller klikke på Rediger for at ændre e-mailadressen på siden Rediger din kontooplysninger. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du ændrer e-mailadressen i Prøv en anden e-mailadresse.

Bekræft din adresse

Kontrollér, at Adobe har den rigtige e-mailadresse, på følgende måde:

1. Loginddin Adobe-konto. Der findes oplysninger om, hvordan du får adgang til en fornyet abonnementskonto, i Fornyelse af medlemskaber. Du kan finde oplysninger om din aktuelle konto i Administration af dit aktuelle medlemskab.

Adobe-konto
  2. Klik på fanen Konto. I Fejlfinding i forbindelse med problemer vedrørende din Adobe-konto kan du se, hvordan du finder dine kontooplysninger, nulstiller og gendanner din adgangskode samt knytter din e-mailadresse til en konto.

Fanen Kontoindstillinger
  3. Kontrollér, at din e-mailadresse er angivet korrekt under Adobe ID. Hvis ikke, skal du rette den eller angive en alternativ adresse. Hvis din nye e-mailadresse ikke bliver accepteret, eller Adobe prøver at bekræfte en forkert e-mailadresse i stedet for den gældende, kan du få hjælp i Kan ikke få adgang til e-mail.

Der findes oplysninger om, hvordan du får adgang til dit Adobe ID, i Administration af din Adobe-konto.

Kontakt Adobes supportafdeling

Hvis du stadig ikke kan modtage e-mail, skal du kontakte kundeservice for at få bekræftet, at din e-mailadresse er angivet korrekt i Adobes database.