Validering af original Adobe-software lykkedes ikke

Følgende advarsel vises, når du forsøger at starte Adobe Application Manager (AAM) på harddisken:

"Dette er ikke original Adobe-software. Det produkt, du prøver at installere, er ikke original Adobe-software og er tilsyneladende forfalsket."

Løsning 1

Hvis du er Creative Cloud-medlem og bruger Windows 7 eller nyere og får denne meddelelse, når du installerer et CS6-produkt, skal du downloade produktet via Creative Cloud Download Center. Se Installation af ældre versioner af apps.

Hvis du ikke er Creative Cloud-medlem og bruger et ældre operativsystem end ovenstående, skal du downloade og installere AAM-rettelsen.

Løsning 2

Start et hvilket som helst Creative Cloud-program på computeren. Vælg derefter Hjælp > Opdateringer. Derved opdateres AAM, og andre valgte opdateringer installeres.

Løsning 3

Yderligere oplysninger

Der blev foretaget en certifikattilbagekaldelse den 4. oktober 2012. Nu bliver Adobe Application Manager opdateret, når du downloader et nyt program fra creative.adobe.com eller starter et CS6-program og vælger Hjælp > Opdater. Men hvis du starter Adobe Application Manager på harddisken, mislykkes den automatiske opdatering.