Den 4. oktober 2012 blev det digitale sikkerhedscertifikat til visse Adobe-programmer tilbagekaldt. It-administratorer med ansvar for Adobe-programmer på Windows-platforme skal installere programopdateringerne for at undgå færrest mulige gener for deres brugere.

Du kan se en liste over påvirkede programmer og de påkrævede certifikatopdateringer under Certifikatopdateringer.

Bemærk: Adobe anbefaler, at I altid distribuerer de seneste opdateringer efter de er blevet testet i jeres miljø. Hvis du pakker Suite-baserede programmer, skal du bruge den opdaterede AAMEE 3.1.

Alle programmer, som er en del af et it-administreret billede, skal have opdateret billedkomponenterne til den påvirkede Adobe-komponent. Særlig vejledning gives i følgende afsnit.

Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om tilbagekaldelsen af certifikater.

Adobe Application Manager Enterprise Edition (AAMEE)

Der findes en opdateret version af Windows-versionen af Adobe Application Manager Enterprise Edition (AAMEE) 3.1 med et nyt digitalt sikkerhedscertifikat: Download opdateringen

Bemærk: Enhver programproduceret MSI-pakke til AAMEE 2.x, 3.1 beta eller AAMEE 3.1 med Adobe-opdateringer skal fjernes fra systemet eller serveren. Opdateringscertifikaterne kan være blevet tilbagekaldt, og certifikatet kan ikke godkendes direkte i MSI-pakken.

Adobe Update Server Setup Tool (AUSST)

Hvis du gemmer opdateringer på en lokal Adobe-opdateringsserver, skal du udskifte dem med de opdaterede versioner, så de har de nye digitale sikkerhedscertifikater.

1. Åbn en kommandoprompt eller terminal, og skift biblioteket til AUSST-værktøjets placering.

Windows, 32 bit <systemdrev>:\Programmer\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp\Enterprise\utilities\AUSST

Windows, 64 bit <systemdrev>:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp\Enterprise\utilities\AUSST

Mac OS /Bibliotek/Programunderstøttelse/Adobe/OOBE/PDApp /Enterprise/utilities/AUSST

2. Kør AUSST ved at indtaste

AdobeUpdateServerSetupTool2.0 --root=

Bemærk: Rodmappen er filsystemets placering på din interne opdateringsserver, hvor opdateringer fra Adobes opdateringsserver gemmes. Rodmappens placering skal føre til en gyldig HTTP-URL-adresse.

Hvis du vil undgå at informere dine kunder om nye adresser til din server hele tiden, skal du beholde den tidligere rod og det samme navn.

For at slette skal du angive den samme serverplacering. Eksempel:

AdobeUpdateServerSetupTool2.0 --root= C:\inetpub\wwwroot\Adobe

Vælg Konfiguration og opdateringssynkronisering til ny biblioteksstruktur
  3. Vælg Konfiguration og opdateringssynkronisering til ny biblioteksstruktur blandt de viste muligheder, og bekræft med Y.

Opdateringer kan vare op til to timer alt efter din forbindelseshastighed.

4. Bekræft at kunderne har adgang til og kan se serveren, og at opdateringerne er til stede. Skriv serverens URL-adresse i browseren for at kontrollere.

Remote Update Manager (RUM)

Hvis I distribuerer RUM-klienten på Windows-systemer inden for jeres organisation, skal den udskiftes med den opdaterede version. RUM-opdateringen fås også som en del af AAMEE 3.1-installationsprogrammet. Download opdateringen

Skrivebordsprogrammer

Du kan finde opdateringer til skrivebordsprogrammer under Opdateringer til sikkerhedscertifikater eller hente og installere Adobe Customer Response-værktøjet til Windows (kommandolinjeversion til virksomheder). Dette værktøj registrerer programmer med opdaterede certifikater (ikke til rådighed i Creative Cloud). Du kan også finde opdateringer på licenswebstedet (LWS).

Flash Player

Se Opdateringer til sikkerhedscertifikater for at hente opdateringen til Flash Player.

Reader

Hvis du gemmer et Reader-installationsprogram på en server eller som en del af et modulopbygget billedbehandlingssystem, skal du opdatere det med en distribuerbar version eller hente den seneste version.

Flash Media Server 4.5.3

Hvis du har installeret Flash Media Server 4.5.3 før den 10. juli 2012, skal du ikke foretage dig noget. Installationer foretaget efter den 10. juli 2012 skal opdateres til Flash Media Server 4.5.4.

ColdFusion 10

Adobe anbefaler, at alle ColdFusion-brugere installerer sikkerhedsrettelsen – ikke kun brugere, der installerede opdateringer efter den 10. juli 2012. Du kan installere opdateringen fra licenswebstedet (LWS) eller fra siden med downloads på Adobe.com.

Digital Marketing Suite -produkter

Hvis dit program ikke står her, behøver du ikke foretage dig noget.

AppMeasurement

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, skal du tage kontakt til din Digital Marketing Suite-supportkontaktperson.

Report Builder

Download opdateringen fra din Digital Marketing-konto.

SiteCatalyst Real-Time Dashboard

Download opdateringen fra din Digital Marketing-konto.

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition (APTEE)

Opdater til den seneste Windows-version af Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition til CS6.