Adobe Systems vil gerne have feedback fra brugerne og har oprettet følgende UserVoice-websteder, hvor vi indsamler anmodninger om funktioner og fejlrapporter.

Adobe XD

Adobe InDesign

Adobe Illustrator

Adobes video- og lydapps  Du kan se, hvordan du anmoder om funktioner i og indsender fejlrapporter om video- og lydapps, i den PDF-fil, som findes her.

Bemærk:

Det er altid frivilligt, om du vil dele din feedback med Adobe, og du giver Adobe ret til at bruge din feedback uden begrænsninger. Al brug af UserVoice skal foregår i overensstemmelse med Adobes vilkår for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Er der forskel på Adobes forummer og UserVoice?

I Adobes forummer kan du komme i kontakt med Adobe-brugere og -eksperter, hvis du vil have oplysninger om eksisterende funktioner, funktionalitet og arbejdsforløb i Adobe-produkterne. Du kan også få hjælp i form af tip og gode råd, så du kan arbejde mere effektivt med dine opgaver.

UserVoice er en tredjepartsplatform, som Adobe stiller til rådighed for kunderne, så de kan indsende anmodninger om funktioner og fejlrapporter til de teams, der er ansvarlige for forbrugerprodukterne.

Sådan indsender du nyttig feedback vha. UserVoice

Når du giver Adobe Systems feedback og anmoder om funktioner eller indsender fejlrapporter, skal du følge nedenstående retningslinjer. Både for anmodninger om funktioner og fejlrapporter gælder det, at du skal skrive nøgleord i titelfeltet, så der kan søges i allerede indsendte anmodninger. Hvis en anden bruger har indsendt den samme eller en lignende anmodning, kan du stemme på vedkommendes anmodning og tilføje dine egne kommentarer i stedet for at indsende din egen anmodning.

Ved anmodning om en ny funktion

1. Brug en kort og beskrivende overskrift, når du skriver om en ny ide.
  2. Vælg den mest relevante kategori på rullelisten Kategori. Det gør det nemmere for Adobe at klassificere, analysere og reagere på din anmodning.
  3. Angiv en beskrivelse af funktionen. Det kan fortælle os, hvilken slags bruger du er (f.eks. redaktør, designer, fotograf osv.), og hvad du kan opnå med den funktion, du anmoder om.  ("Jeg er [brugertype], og jeg vil gerne have [funktion], så jeg kan [ønsket resultat].”)
  4. Husk at beskrive de specifikke arbejdsforløb eller hardwarekonfigurationer, der eventuelt gælder.
  5. Vedhæft eventuelt et billede eller en kort video, så vi bedre kan forstå din anmodning.

Ved rapportering af fejl

1. Vælg den mest relevante kategori på rullelisten Kategori. Det gør det nemmere for Adobe at klassificere, analysere og reagere på din anmodning.
  2. Beskriv fejlen. "Premiere Pro går tit ned" er ikke præcist nok. "Premiere Pro går ned, hver gang jeg klikker på et klip på en tidslinje, når effektpanelet er åbent" er mere nyttigt.
  3. Fortæl os, hvad den ønskede adfærd eller det ønskede resultat var, og hvad der i stedet skete. Husk, at beskrivelsen skal være præcis.
  4. Fortæl os, om fejlen kun opstod en gang, eller om du kunne reproducere den efter den første forekomst.
  5. Angiv, hvilke versioner af vores programmer du bruger (kopiér versionsnummeret fra dialogboksen Om i produktet), samt oplysninger om eventuelle tredjepartsprogrammer, du bruger.
  6. Giv os alle oplysninger om det system, problemerne opstod på: Hardwaremodel, operativsystem, operativsystems version og så videre.
  7. Beskriv trin for trin, hvordan fejlen kan reproduceres (skærmbilleder eller en kort video med skærmhandlingerne er en stor hjælp). Hvis du ikke kan oplyse, hvilke trin du gennemførte, skal du fortælle så meget som muligt om, hvad der skete, før problemet opstod.