Det kan ske, at en brugerkonto bliver beskadiget og forhindrer installationsprogrammet i at få adgang til eller oprette de nødvendige filer og mapper. Opret en brugerkonto, log ind på den nye konto, og prøv derefter at installere eller køre Adobe-programmet.

Bruger du Windows?

Du kan finde oplysninger om opsætning af en ny lokal administratorkonto under Opret ny lokal administratorkonto | Windows.

Mac OS 10.7 (Lion) og nyere

1. Fra Apple-menuen, vælg Systemindstillinger.

2. Klik på Brugere og grupper.

3. Klik på hængelåsikonet, og indtast dit administratornavn og adgangskode.

4. Klik på plus-tegnet i nederste, venstre hjørne af vinduet.

5. Vælg en kontotype fra Ny konto-popup-menuen.

6. Indtast det fulde navn for kontoen (for eksempel, indtast test). Et kontonavn genereres automatisk.

7. Indtast en adgangskode, som du kan huske (såsom en test) i Adgangskode- og Bekræft-boksene.

8. Indtast et passende Adgangskodepraj. Et adgangskodepraj hjælper dig med at huske din adgangskode.

9. Klik på Opret bruger.

10. Sørg for, at Tillad bruger at administrere denne computer er valgt.

11. Klik på hængelåsikonet for at forhindre yderligere ændringer.

12. Luk Brugere og grupper.

13. Fra Apple-menuen, vælg Log ud.

14. Log ind igen vha. den nyligt oprettede brugerkonto, og forsøg at installere Adobe-programmet.

Mac OS 10.5 (Leopard) og 10.6 (Snow Leopard)

1. Fra Apple-menuen, vælg Systemindstillinger.

2. Klik på Konti.

3. Hvis nogle af valgmulighederne er slørede, klik på hængelåsikonet, og indtast dit administratornavn og adgangkode.

4. Klik på plus-tegnet nær det nederste, venstre hjørne af vinduet.

5. Indtast brugernavnet (for eksempel, indtast test). Sørg for at indtaste en adgangskode, som du kan huske (såsom en test) i Adgangskode- og Bekræft-boksene.

6. Klik på Opret konto.

7. Vælg Tillad bruger at administrere denne computer. Denne valgmulighed gør testbrugeren til administrator.

8. Fra Apple-menuen, vælg Log ud.

9. Når login-skærmen vises, vælges testbruger.

10. Forsøg at installere dit Adobe-program.

Mac OS 10.4 (Tiger)

1. Fra Apple-menuen,vælg Systemindstillinger.

2. Klik på Konti.

3. Hvis nogle af valgmulighederne er slørede, klik på hængelåsikonet, og indtast et administratornavn og adgangskode.

4. Klik på plus-tegnet nær det nederste, venstre hjørne af vinduet.

5. Indtast brugernavnet (for eksempel, indtast test). Sørg for at indtaste en adgangskode, som du kan huske (såsom en test) i Adgangskode- og Bekræft-boksene.

6. Vælg Tillad bruger at administrere denne computer. Denne valgmulighed gør testbrugeren til administrator.

7. Klik på Opret konto.

8. Fra Apple-menuen, vælg Log ud.

9. Når login-skærmen vises, vælges testbruger.

10. Forsøg at installere dit Adobe-program.

Mac OS 10.3 (Panther)

1. Fra Apple-menuen, vælg Systemindstillinger.

2. Klik på Konti.

3. Klik på hængelåsikonet, og indtast dit administratornavn og adgangskode.

4. Klik på plus-tegnet nær det nederste, venstre hjørne af vinduet.

5. Indtast et brugernavn (for eksempel, indtast test) og adgangskode. Sørg for at indtaste en adgangskode, som du kan huske, såsom en test.

6. Klik på Sikkerhed-knappen øverst, og vælg Tillad bruger at administrere denne computer-mulighed. Denne valgmulighed gør testbrugeren til administrator.

7. Luk Konti-vinduet.

8. Fra Apple-menuen, vælg Log ud.

9. Når login-skærmen vises, vælges testbruger.

10. Forsøg at installere dit Adobe-program.

Mac OS 10.2 (Jaguar)

1. Fra Apple-menuen, vælg Systemindstillinger.

2. Fra menuen Vis, skal du vælge Brugere, og dernæst klikke på Ny bruger.

3. Indtast et brugernavn (for eksempel, indtast test).

4. Klik på fanen Adgangskode, og indtast en adgangskode, som du kan huske, såsom en test.

5. Vælg Tillad bruger at administrere denne computer. Denne valgmulighed gør testbrugeren til administrator.

6. Klik på OK, og luk Konti-vinduet.

7. Fra Apple-menuen, vælg Log ud.

8. Når login-skærmen vises, vælges testbruger.

9. Forsøg at installere dit Adobe-program.