Ofte stillede spørgsmål om macOS Sierra (10.12) | Creative Cloud

Liste over kompatibilitetsproblemer med Adobe Creative Cloud-produkter og macOS 10.12 (Sierra)

Adobe har testet de nyeste versioner af Adobe Creative Cloud-programmerne for pålidelighed, ydeevne og brugeroplevelser, når disse er installeret på Intel-baserede systemer, der anvender macOS Sierra (version 10.12). De nyeste versioner af alle Creative Cloud-produkter er kompatible.

Vi kender til nogle problemer, som brugere oplever efter at have opgraderet til macOS Sierra (10.12). Vi arbejder hårdt på at løse disse problemer i en fremtidig version.

Flere oplysninger:

Nej, ikke på nuværende tidspunkt.

Hvis der opstår problemer, kan du rapportere dem vha. vores fejlrapporteringsformular.

Vi opfordrer vores kunder til at kontrollere hos forhandlerne, om ekstramodulerne er kompatible, før de opgraderer til macOS Sierra. Vi anbefaler også, at vores kunder udfører deres egne test på en partition, som ikke er til produktion, så du kan sikre, at det nye operativsystem fungerer sammen med hardwaren og driverne.

Adobe tilbyder support til kunder, som anvender macOS Sierra, i overensstemmelse med vores standardretningslinjer for kundesupport. Besøg supportsiden for at finde yderligere information om vores supportprogrammer.

Ja. Hvis en fuld version af et program er kompatibelt med macOS Sierra, så er testversionen af programmet også kompatibel. Alle kendte problemer, der er beskrevet i dette dokument, gælder også for testversionerne.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online