Liste over kompatibilitetsproblemer med Adobe Creative Cloud-produkter, der kører på macOS 10.12 (Sierra) ...

Adobe har testet de nyeste versioner af Adobe Creative Cloud-programmerne for pålidelighed, ydeevne og brugeroplevelser, når disse er installeret på Intel-baserede systemer, der anvender macOS Sierra (version 10.12). De nyeste versioner af alle Creative Cloud-produkter er kompatible.

Har Adobe kendskab til problemer, fejl eller dårlige brugeroplevelser ved brugen af Creative Cloud- eller Adobe Acrobat®-produkter med macOS Sierra?

Vi kender til nogle problemer, som brugere oplever efter at have opgraderet til macOS Sierra (10.12). Vi arbejder hårdt på at løse disse problemer i en fremtidig version.

Flere oplysninger:

Er der behov for opdateringer af andre Creative Cloud-programmer, for at de er kompatible med macOS Sierra?

Nej, ikke på nuværende tidspunkt.

Hvordan rapporterer jeg opståede problemer?

Hvis der opstår problemer, kan du rapportere dem vha. vores fejlrapporteringsformular.

Jeg bruger mange ekstramoduler og enhedsdrivere med mine Creative Cloud-programmer. Fungerer de i macOS Sierra?

Vi opfordrer vores kunder til at kontrollere hos forhandlerne, om ekstramodulerne er kompatible, før de opgraderer til macOS Sierra. Vi anbefaler også, at vores kunder udfører deres egne test på en partition, som ikke er til produktion, så du kan sikre, at det nye operativsystem fungerer sammen med hardwaren og driverne.

Tilbyder Adobe teknisk support til deres produkter til macOS Sierra?

Adobe tilbyder support til kunder, som anvender macOS Sierra, i overensstemmelse med vores standardretningslinjer for kundesupport. Besøg supportsiden for at finde yderligere information om vores supportprogrammer.

Er prøveversionerne af de enkelte produkter kompatible med macOS Sierra?

Ja. Hvis en fuld version af et program er kompatibelt med macOS Sierra, så er testversionen af programmet også kompatibel. Alle kendte problemer, der er beskrevet i dette dokument, gælder også for testversionerne.