Fejl, "Handlingen kunne ikke gennemføres" ved tilføjelsen af filer til Creative Cloud-lager ved brug af genvejen Finder

Når du forsøger at tilføje filer til Creative Cloud-fillageret ved at trække dem over på genvejen til Creative Cloud-mappen i sektionen Foretrukne i Finder, vil du modtage fejlen "Handlingen kan ikke gennemføres".

Løsning

1. Luk dialogvinduet "Handlingen kan ikke gennemføres" ved at klikke på OK i fejlvinduet. Du er muligvis nødt til at klikke på det flere gange.

2. Luk programmet Creative Cloud ved at vælge Afslut i Indstillinger.

3. Genstart Finder ved at højreklikke på Finder-ikonet i Dock, mens du holder tasten Indstilling nede.

4. Vælg Genstart forneden.

Når du har genstartet Finder, bør problemet ikke længere opstå. Adobe beklager den ulejlighed, fejlen har forårsaget. Vores ingeniører er opmærksomme på problemet og har planer om at tage hånd om det i en fremtidig opdatering.

Hvis du fortsat har problemer med at overføre filer, så overvej at bruge en alternativ metode som f.eks. at placere dem direkte i mappen Creative Cloud-filer.