Find ud af, hvordan du indløser dit Adobe-køb, konverterer en indløsningskode til et serienummer, bruger en indløsningskode til at aktivere Adobe Creative Cloud-medlemskabet og meget mere.

Hvis du har købt Adobe-produktet via en forhandler eller en Adobe-distributør, har du muligvis fået en indløsningskode med. Du skal indløse denne kode, før du kan bruge dit program.

Adobe tilbyder forskellige typer produkter og indløsningskoder. Du kan læse om de forskellige muligheder nedenfor og derefter vælge det produkt, som du vil indløse din kode til.

Hvis du er i tvivl om typen af din kode, kan du læse artiklen Kodetyper.

Abonnementsbaseret kommercielt produkt

Gå ind på Indløs dit Creative Cloud-medlemskab.

Log på eller opret et Adobe ID.

Indtast indløsningskoden, og klik på Aktivér medlemskab.

Eksempel: Creative Cloud

Abonnementsbaseret produkt til uddannelsesbrug

Gå ind på Indløs dit Creative Cloud-medlemskab.

Log på eller opret et Adobe ID.

Bekræft din uddannelsesstatus ved at udfylde formularen.

Eksempel: CC til studerende og undervisere

Kommercielt produkt, der ikke er abonnementsbaseret

Gå ind på Indløs dit køb.

Log på eller opret et Adobe ID.

Indtast indløsningskoden, og klik på Indløs.

Eksempel: Photoshop Elements

Abonnementsbaseret produkt til uddannelsesbrug

Er du i Nordamerika? Besøg siden til verificering af berettelse. Hvis du ikke er i Nordamerika, skal du besøge Adobes kundesupportportal.

Udfyld valideringsformularen for studerende og undervisere. Download og installer prøveversionen af softwaren.

Eksempel: Acrobat Professional 2017

Begrænset brug

Du kan kun købe en licens pr. platform for hver udgave af Adobe student- og lærerversion pr. år. Adobes produkter for studerende og undervisere må kun bruges på din private computer og må ikke videresælges.

Abonnementsbaseret kommerciel version

Indløsningskode påkrævet

1. Log på eller opret et Adobe ID.

2. Indtast indløsningskoden, og klik på Aktivér medlemskab.

Indløsning af koder
    Indløsning af koder

3. Acceptér vilkårene og betingelserne, eller klik på Påmind mig senere.

4. Hent og installer softwaren.

Abonnementsbaseret version til studerende og undervisere

Indløsningskode påkrævet

1. Log på eller opret et Adobe ID.

2. Bekræft din uddannelsesstatus ved at udfylde formularen.

Indløsning af koder
    Indløsning af koder

3. Indtast din indløsningskode.

4. Acceptér vilkårene og betingelserne, eller klik på Påmind mig senere.

5. Hent og installer softwaren.

Eviggyldig kommerciel version

Indløsningskode påkrævet

Følg disse trin for at få det serienummer, der skal bruges til at installere softwaren:

1. Gå ind på Indløs dit køb.

2. Log på eller opret et Adobe ID.

3. Indtast indløsningskoden, og klik på Indløs.

4. Skriv det viste serienummer ned.

5. Serienummeret skal angives, når du bliver bedt om det under installationen.

6. Gem indløsningskoden, da den skal bruges til at få adgang til dit serienummer, hvis du skulle få brug for at installere softwaren igen.

Bemærk:

Indløsningskoden og serienummeret er to forskellige ting. Sørg for, at det er serienummeret, du angiver under installationen.

Eviggyldig version til studerende og undervisere

Produktkode påkrævet

Du skal validere din berettigelse til en eviggyldig version til studerende og undervisere, inden du kan installere softwaren.

Hvis du befinder dig i Nordamerika, skal du gå ind på siden til verificering af berettigelse, angive produktkoden og udfylde valideringsformularen for studerende og undervisere.  Du får tilsendt et serienummer inden for 1 til 2 arbejdsdage.

Hvis du befinder dig uden for Nordamerika, skal du udfylde den valideringsformular for studerende og undervisere, der findes på Adobes kundesupportportal. Du får tilsendt et serienummer inden for 2 til 4 dage.

Du kan hente og installere softwareversionen til studerende og undervisere som en prøveversion, og mens du venter på dit serienummer fra Adobe.

Prøveversionen gør det muligt at bruge softwaren i en begrænset periode. Når prøveperioden udløber, skal man angive et serienummer for at kunne fortsætte med at bruge softwareversionen til studerende og undervisere.

Problemløsning af problemer med indløsningskoder