Fejlen "Midlertidig aktivering udløbet" opstår, når du prøver at aktivere Creative Suite 3 og Acrobat 8.

Midlertidig aktivering udløbet

Løsning

Licensoplysningerne gemmes i en databasefil kaldet cache.db. Denne fejl opstår, når de cachelagrede licensdata fra en tidligere installation af Adobe-software er i konflikt med den nye installation. Hvis du fjerner datafilen, kan du installere Creative Suite 3 og Acrobat 8 uden at blive bedt om at aktivere softwaren.

Bemærk:

Fjernelse af den cachelagrede databasefil med licensoplysninger (cache.db) påvirker licensen for anden installeret Adobe-software, som Creative Suite, Photoshop Elements, Premiere Elements, Acrobat, Creative Cloud-apps m.m.

Følg nedenstående trin for at løse problemet. Kontrollér, om du har administratorrettigheder på computeren, får du prøver disse trin.

1. Afinstaller al Adobe-software, før du fjerner cachen.db-fil. Hvis du vil afinstallere softwaren, skal du køre Adobe-afinstallationsprogrammet fra følgende placeringer:

• Mac OS: I Finder skal du gå til Programmer > Hjælpeprogrammer > Adobe Installers.
    • Windows 10, 8, 7 eller Vista: Vælg Start > Kontrolpanel > Programmer og funktioner.
  2. Download og kør værktøjet Creative Cloud Cleaner for at fjerne eventuelle tilbageværende licensoplysninger.

3. Gå til mappen cache, og fjern filen cache.db manuelt.

Mac OS: /Bibliotek/Programunderstøttelse/Adobe/Adobe PCD/cache/

Bemærk:

Mappen findes i rodbiblioteket på drevet med Mac OS.

cache.db-fil på Mac

Windows 7, 8, 10:

• 32 bit: \Programfiler\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\cache\
    • 64 bit: \Programfiler(x86)\Fælles filer\Adobe\Adobe PCD\cache\
    cache.db-fil på Windows
  4. Installer Creative Suite 3 og Acrobat 8 igen fra siden CS3-produkter, der kan downloades.

Yderligere oplysninger

• Start Photoshop CS3 først for at licensere de installerede softwaretitler fra Creative Suite 3. Hvis du starter Acrobat 8 først, vil du blive bedt om at angive et serienummer, hvilket ikke kræves, hvis Photoshop startes først.
  • Når du har installeret Creative Suite 3 og Acrobat 8, kan du geninstallere og aktivere anden Adobe-software.
  • Du kan få hjælp til at finde det registrerede serienummer i: Find dit serienummer.
  • Installationsprogrammet til anden Adobe-software kan downloades på siden download af anden software.
  • Læs artiklen for at downloade din købte Adobe-software.