Adobe anbefaler, at du besøger webstedet med en opdateret web- eller mobilbrowser. Hvis du bruger en browser på en computer, får du mest ud af webstedet ved at bruge den nyeste version af Adobe Flash Player.

Dette dokument forklarer systemkravene, der kræves til at vise og hente indhold fra Adobe-webstedet.

Krav til browser

Adobe.com understøtter flere populære web- og mobilbrowsere. Webstedet er primært kodet i HTML5 og CSS3, hvilket de fleste nyere browsere understøtter. Hvis du vil have det bedste ud af Adobes websted, skal du opgradere til en af følgende browsere:

• Microsoft Internet Explorer 11 eller den nyeste Microsoft Edge-browser
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari til OS X og iOS

Adobes websted understøtter kun delvist Microsoft Internet Explorer (IE) 10 og tidligere IE-browserversioner. Det kan være god idé at opgradere IE til en nyere version eller at anvende en af de andre browsere, som er nævnt herover.

iOS-brugere: Adobe.com støtter Safari 9 og nyere. Android-brugere: Adobe.com understøtter kun delvist ældre versioner af den almindelige WebKit-browser. Det kan være en god idé at anvende Chromes mobilbrowser, hvis der opstår problemer.

Krav til download

Se detaljerede vejledninger og instrukser under Hjælp til download og installation. Visse downloadfunktioner på Adobe.com kræver muligvis, at JavaScript aktiveres i browseren. Internet Explorer-brugere: ActiveX-objekter skal muligvis være aktiveret. Du kan få vejledning i hjælpedokumentationen til browseren.

Andre krav

JavaScript

Adobe.com anvender JavaScript til forskellige funktioner. Aktivér JavaScript i browseren. Find oplysninger, om hvordan denne indstilling ændres, i browserens hjælpeafsnit.

Cookies

Visse funktioner på Adobe.com såsom valg af område og medlemslogin kræver, at cookies aktiveres i browseren. Find oplysninger, om hvordan denne indstilling ændres, i browserens hjælpeafsnit. Læs mere om Adobes brug af cookies under Brug af cookies og lignende.

Adobe Flash Player

Visse funktioner på Adobe.com kræver Adobe Flash Player. Du kan sætte Adobe-webstedet til at vise Adobe Flash-indhold via indstillinger. Hvis indstillingerne er sat til kun at vise HTML-versionen, kan du ikke se Flash-indhold på dele af Adobes websted.

Du kan ændre visningsindstillinger og tillade Flash-indhold på Adobe-webstedet ved at klikke på Ryd visningsindstillingerne.