Nogle gange, efter at du har startet After Effects eller Premiere Pro, går programmet ned.

Problem

Programmet går ned ved start med fejlen "Programmet kunne ikke starte korrekt (0xc0000005)."

Beskrivelse

Nogle gange, efter at du har startet After Effects 15.1 og Premiere Pro 12.1, kan programmet ikke starte korrekt.

Fejlen vises på en Windows-baseret computer, hvis du har installeret Intel Graphics- og NVIDIA GPU-kort i computeren.

Løsning

Du kan løse problemet på en af følgende måder:

Alternativ 1:

• På din computer skal du vælge Enhedshåndtering > Skærmkort og deaktivere NVIDIA-grafikkortet.
    ELLER
  • Gå til NVIDIA-kontrolpanelet og tilpas indstillingerne under 3D-programmer. Vælg Integrated Graphics i Preferred Graphic Processor, ikke NVIDIA.
  • Opdater driverne til Intel GPU via Windows Update eller download driverne fra producentens websted.

Alternativ 2

1. Afinstaller Adobe After Effects 15.1 eller Adobe Premiere 12.1.
  2. Genstart computeren, og geninstaller Adobe After Effects 15.1 eller Adobe Premiere Pro 12.1.