Camera Raw 8.5-opdateringen vises ikke som en opdatering.

Installer ekstramodulet Camera Raw 8.5 manuelt.

Mac OS

1. Hent filen Camera_Raw_8_5.dmg.zip til en mappe, du kan huske, som f.eks skrivebordet.
  2. Gå til og dobbeltklik på den hentede fil for at pakke den ud. Dobbeltklik på den resulterende fil Camera_Raw_8_5.dmg for at pakke den ud. Den gemte fil hedder Camera Raw.plugin.
  3. Luk alle versioner af Photoshop og Bridge (CS6, CC og CC2014).
  4. Gå til din Macintosh-harddisk.\
    1. Hvis du har CC 2014 eller CC: Gå til og åbn mappen Bibliotek/Programunderstøttelse/Adobe/Plug-Ins/CC/Filformater.
    2. Hvis du har CC6: Gå til og åbn mappen Bibliotek/Programunderstøttelse/Adobe/Plug-Ins/CS6/Filformater.
    3. VIGTIGT: Den her nævnte biblioteksmappe er rodmappen Bibliotek og ikke biblioteksmappen under din brugermappe.
  5. Kopiér filen Camera Raw.plugin fra trin 2, og læg den i mappen Filformater.
    VIGTIGT:
    Den nye fil overskriver den fil, der er i mappen i forvejen. Det er vigtigt, at der kun er én Camera Raw.plugin-fil i denne mappe.
  6. Åbn Photoshop eller Bridge igen.

Download

Windows 64-bit

1. Overfør filen Camera_Raw_8_5_win64bit.zip til en mappe, du kan huske, som f.eks skrivebordet.
  2. Gå til og dobbeltklik på den hentede fil for at pakke den ud. Den gemte fil hedder Camera Raw.8bi.
  3. Luk alle versioner af Photoshop og Bridge (CS6, CC og CC2014). Hvis du har CC eller CC 2014: Gå til og åbn mappen C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\Plug-Ins\CC\Filformater. Hvis du har CS6: Gå til og åbn mappen C:\Programmer\Fælles filer\Adobe\Plug-Ins\CS6\Filformater.
  4. Kopiér filen Camera Raw.8bi fra trin 2, og læg den i mappen Filformater.\
  5. Åbn Photoshop eller Bridge igen.

Download