Ugyldigt brugernavn, ugyldig organisation eller ugyldigt serienummer

Når du starter et af de programmer, der er installeret med Adobe Production Studio, vises følgende fejlmeddelelse:

"Brugertilpas din software: Dit [Adobe-program], brugernavnet, organisationen eller serienummeret mangler eller er ugyldigt. Programmet kan ikke fortsætte og afsluttes nu.

Istedet for at give en fejlmeddelelse, kan programmet lukke under opstart. Programmet startede muligvis tidligere uden fejl, eller er muligvis lige blevet installeret.

Løsning 1: Opdatér dit VCOM-software og anvend den korrekte patch

Hvis du bruger VCOM Fix-It Utilities 6 eller VCOM SystemSuite 6, skal du opdatere dit software til den seneste version, før du henter den korrekte patch fra VCOM.

Med Fix-It Utilities skal du opdatere til version 6.0.3.4, før du anvender rettelsen. Rettelsen findes i artiklen Hvordan får jeg Fix-It Registry Cleaner til ikke at fjerne Adobe-indstillingerne i registreringsdatabasen? på VCOM-webstedet.

Med SystemSuite skal du opdatere til version 6.0.3.6, før du anvender patchen. Rettelsen findes i artiklen Hvordan får jeg Fix-It Registry Cleaner til ikke at fjerne Adobe-indstillingerne i registreringsdatabasen? på VCOM-webstedet.

Løsning 2: Brug beskyttelsesfunktionen i VCOM Fix-It Utilities 5/6 eller VCOM SystemSuite 5/6

Hvis du bruger VCOM Fix-It Utilities 5 eller VCOM SystemSuite 5, skal du angive programmets serienummer som en beskyttet registreringsdatabasenøgle i værktøjet Registry Fixer. Dernæst skal du fjerne og geninstallere programmet.

1. Kør Registry Fixer, og led efter den passende nøgle til dit program blandt de grønne poster:

After Effects 7.0

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe After Effects 7.0
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{DD362256-A7A2-4524-9457-213DDC2AFC2A}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{EC1963C6-8EA9-40DF-8CD7-F63E174FCAEC}

Audition 2.0

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Audition 2.0
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{01CEC7E5-70FD-4D06-8FAD-BF21DF0CC6DC}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{998AD896-5B25-466D-8D56-CC0CC9228A68}

Encore DVD 2.0

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Encore DVD 2.0
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{2ECE7ECE-D15B-4999-8B8D-01C998F489D5}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{F6F6C08A-ED6F-4968-8292-A08E9F02584F}

Illustrator CS2

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Illustrator CS2
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe SVG Viewer
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{B2F5D08C-7E79-4FCD-AAF4-57AD35FF0601}

Photoshop CS2

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Photoshop CS2 - {236BB7C4-4419-42FD-0409-1E257A25E34D}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{236BB7C4-4419-42FD-0409-1E257A25E34D}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{2A780209-2A41-4C75-932A-F6F0390D430A}

Adobe Premiere Pro 2.0

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Adobe Premiere Pro 2.0
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{57922B53-02D4-4DFC-AC24-A3519DC1F49A}
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{FA17A726-B229-4116-B793-A2AB1A4EAE2E}
  2. Indstil denne nøgle til beskyttet.

3. Fjern og geninstaller dernæst programmet.

Hvis denne løsning ikke løser dit problem, skal du deaktivere VCOM-softwaren og kontakte VCOM (www.v-com.com).

Løsning 3: Fjern og geninstaller programmet, og udfyld alle kasserne til kundeinformation

1. Fjern programmet ved hjælp af Tilføj/Fjern programmer i Windows.

2. Geninstaller programmet. Sørg for at indtaste oplysninger i alle kasserne på skærmen Kundeinformation, specifikt brugernavn, organisation samt kasserne til serienumre.

Løsning 4: Deaktiver de værktøjer, der renser registreringsdatabasen i Windows

Deaktiver alle værktøjer, der renser registreringsdatabasen i Windows, inklusiv programmer, der indeholder sådanne værktøjer. Dernæst skal du fjerne og geninstallere programmet.

Hvis det ikke løser dit problem at deaktivere disse værktøjer, skal du fjerne værktøjerne fra dit system.

Yderligere oplysninger

Adobe-programmer kan ikke starte op, hvis VCOM Fix-It Utilities 5 eller VCOM SystemSuite 5 fjerner deres serienummer under rensningen af registreringsdatabasen i Windows.

Funktionen Beskyt nøgle forhindrer Registry Fixer i at slette nøglen, når den renser registreringsdatabasen.

Geninstallation af programmet erstatter den slettede serienummerinformation i registreringsdatabasen i Windows.